Puževi u bašti !!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Hendrix

Post by Hendrix »

Pa nisam baš ni ja fašista da uživam ubijat masovno ali mora se :-D
Mislim imaju livada milion oni kod mene na ovo malo jada e neće moći drugovi , ove plave bobe su izgleda najefikasnije o sam još čuo od komšije , on ih je i lopatom ganjo , čovjek ima baš bruku jagoda i jedno jutro ih nađe požderane :D
Pratiću situaciju na ratištu još malo i ako bude pogoršanja odoh po plave bobe pa nek se žale visokom predstavniku :)

A ježevi su raja prava , navečer prave zvukove ko svinje rokću pravo , ja mislio evo i vepra ode sve u PM :lol: moram i pušku nabavljat , srećom jež hehe.

Bojim se za tu pivu da je ja na kraju ne popijem svu a puževe o zaboravim :-D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Hendrix wrote:Pa nisam ba¹ ni ja fa¹ista da u¾ivam ubijat masovno ali mora se :-D
Mislim imaju livada milion oni kod mene na ovo malo jada e neæe moæi drugovi , ove plave bobe su izgleda najefikasnije o sam jo¹ èuo od kom¹ije , on ih je i lopatom ganjo , èovjek ima ba¹ bruku jagoda i jedno jutro ih naðe po¾derane :D
Pratiæu situaciju na rati¹tu jo¹ malo i ako bude pogor¹anja odoh po plave bobe pa nek se ¾ale visokom predstavniku :)

A je¾evi su raja prava , naveèer prave zvukove ko svinje rokæu pravo , ja mislio evo i vepra ode sve u PM :lol: moram i pu¹ku nabavljat , sreæom je¾ hehe.

Bojim se za tu pivu da je ja na kraju ne popijem svu a pu¾eve o zaboravim :-D
piva u plasticne case, zakopane u zemlju.. da im je lakse doci ... natkrij necim da ti kisa ne upropasti trud... ujutro dodji i pokupi nakupine puzeva :)
Post Reply