Evo meni bi mozda trebalo sljedeca sedmica nebitno koji dan prevoz do Zagreba ili Pule.Ako ima neko da idu u tom pravcu neka mi se javi na pp.
Hajde sad malo vi
i ti si neki teski jado cim auta nemas i ovako prosiš.sandra01 wrote:Vrijeme je godisnjih odmora a ne vidjeh temu da neko zeli da shera mjesto ili dva u svome automobilu ukoliko ide na remo,pa rekoh da otvorim ovu temu za ovo ljeto .Ako neko ima da ide sljedece sedmice put Hrvatske ili Crne Gore a ima visak mjesto u svom prevoznom sredstvu neka ostavi obavjestenje ovde.Tako mogu svi da ustede a i da se usput druze sa rajom sa Klixa.
Evo meni bi mozda trebalo sljedeca sedmica nebitno koji dan prevoz do Zagreba ili Pule.Ako ima neko da idu u tom pravcu neka mi se javi na pp.
Hajde sad malo vi
BarbaDue wrote:ja sutra putujem za prištinu pa eto
lokalni_razdjevicar wrote:i ti si neki teski jado cim auta nemas i ovako prosiš.sandra01 wrote:Vrijeme je godisnjih odmora a ne vidjeh temu da neko zeli da shera mjesto ili dva u svome automobilu ukoliko ide na remo,pa rekoh da otvorim ovu temu za ovo ljeto .Ako neko ima da ide sljedece sedmice put Hrvatske ili Crne Gore a ima visak mjesto u svom prevoznom sredstvu neka ostavi obavjestenje ovde.Tako mogu svi da ustede a i da se usput druze sa rajom sa Klixa.
Hajde sad malo vi
sandra01 wrote:lokalni_razdjevicar wrote:i ti si neki teski jado cim auta nemas i ovako prosiš.sandra01 wrote:Vrijeme je godisnjih odmora a ne vidjeh temu da neko zeli da shera mjesto ili dva u svome automobilu ukoliko ide na remo,pa rekoh da otvorim ovu temu za ovo ljeto .Ako neko ima da ide sljedece sedmice put Hrvatske ili Crne Gore a ima visak mjesto u svom prevoznom sredstvu neka ostavi obavjestenje ovde.Tako mogu svi da ustede a i da se usput druze sa rajom sa Klixa.
Hajde sad malo vi
Još jedan maloumni turkofil. Množite se ko gamad...Jedini jad ovdje si ti!!lokalni_razdjevicar wrote:i ti si neki teski jado cim auta nemas i ovako prosiš.sandra01 wrote:Vrijeme je godisnjih odmora a ne vidjeh temu da neko zeli da shera mjesto ili dva u svome automobilu ukoliko ide na remo,pa rekoh da otvorim ovu temu za ovo ljeto .Ako neko ima da ide sljedece sedmice put Hrvatske ili Crne Gore a ima visak mjesto u svom prevoznom sredstvu neka ostavi obavjestenje ovde.Tako mogu svi da ustede a i da se usput druze sa rajom sa Klixa.
Hajde sad malo vi
Ne stignem Muha do mehane nikako,posla preko glave ,haj nam nesta organizujmuha_sa wrote:sandra![]()
da si gost naše "kafane" možda bi se našo neko ko ide za ZG
sandra01 wrote:Ne stignem Muha do mehane nikako,posla preko glave ,haj nam nesta organizujmuha_sa wrote:sandra![]()
da si gost naše "kafane" možda bi se našo neko ko ide za ZG