Putujem, tebi putujem.....

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply

Najvise volim putovati:

avionom
4
29%
vozom
6
43%
autom
2
14%
autobusom
2
14%
brodom
0
No votes
ostalo....
0
No votes
MRZIM putovat!
0
No votes

Total votes: 14

anais_nin

#1 Putujem, tebi putujem.....

Post by anais_nin »

Volite li putovati? Ili vas od pogleda na kofere jeza hvata? :D I kojim sredstvom najcesce putujete? Auto? Avion? Bus? Voz?

A smjestaj? Privatni smjestaj? Pansioni? Apartmani? Hoteli? Moteli? Kamp? :D

Volite li turisticke aranzmane gdje vam je sve vec upakovano npr za godisnji odmor, docek nove godine, ili volite sami svoje kombinacije praviti? :D

BONUS:

Kad biste u ovom momentu mogli spakovati kofere za bilo koju destinaciju gdje biste otputovali :D i zasto zasto zasto? :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Autom jer imam puno više slobode i ne moram misliti na vrijeme..

Stati gdje hoču, jesti gdje hoću, spavati gdje hoću...

Sarajevo....
Baghira

Post by Baghira »

Najcesce putujem autom, a najvise volim vozom. Avion izbjegavam kako umijem i znam :D A u busu opet zna biti veoma zabavno, narocito kad putujes za Bosnu :lol: :D

Volim hotele, a more i priFatni smjestaj :D

Nisam jos nikad rezervisala kompletnu ponudu, tako da ne nemam usporedbe :D

Ovog momenta kad bih mogla spakovati kofere i kad bi se nasao kakav donator, a more i pratilac :oops: :-) otisla bih negdje, gdje je toplo i suncano, Maldivi vako, Hawaii, Dom.Rep. .....uhhh :roll: A zasto? Zato sto depresivna, depresivna, depresivna :D Ubija me zima :cry:
edu

Post by edu »

mrzim putovati.. :x :x :x

"kakav donator, a more i pratilac" sad kad je rodjendan prosao moze i pratilac.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

5 najbizarnijih hotela na svijetu:

http://msnbc.com/modules/take3/nov/default.htm?s=3

:D :D :D

Icehotel u svedskoj....koji se otvara 9. decembra, a otapa nekad u aprilu :? :roll: :D
micika

Post by micika »

Meni je muka od putovanja,seljakanja,pakovanja,oprostaja,suza......jer svugdje ostavim mali dio sebe,drage ljude... :( :( :(
nakon 4 dana se vracam u Helsinki,a taman sam se navikla ovdje,stekla lijepa prijateljstva....ja bih da ostanem ovjde :sad: :roll: :( :(
anais_nin

Post by anais_nin »

ja bih trenutno na neku ovako lokaciju:

Image
Drumer

Post by Drumer »

anais_nin wrote:ja bih trenutno na neku ovako lokaciju:

Image
I ja i ja... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Drumer wrote:

Image
pa kad cemo? :D ovo je isto to....Maldivi :D :oops: ah

Image
Drumer

Post by Drumer »

anais_nin wrote:
Drumer wrote:

Image
pa kad cemo? :D ovo je isto to....Maldivi :D :oops: ah

Image
Ja bih sad odmah, uh kako je dobro. Samo reci kad i idemo.....
anais_nin

Post by anais_nin »

Drumer wrote: Ja bih sad odmah, uh kako je dobro. Samo reci kad i idemo.....
hocemo li odmah onda? :lol: :D odmetnemo se.....samo ako ces ti opet torbe nositi? :lol: ja i moje torbe :lol: barem su uvijek fino spakovane

ah, boja mora je fantazija....i tako je daleko od svega :D

Image

Image
lejlasa

Post by lejlasa »

Najvise volim putovati automobilom, zato sto se uvijek mogu zaustaviti kad i gdje god zazelim :) Mrzim hotele, motele, pansione isl., i to je glavni razlog sto se ne mogu zadrzati na jednom mjestu (van svog grada) duze od dva-tri dana :) :D nema sanse :D
Prosle godine sam s jaranicama otisla na more i tako mi je bilo muka spavati u privatnom smjestaju da sam ih ujutro natjerala da mijenjamo grad :D :D a ves prekosutra vratile smo se kuci :D :)
A kad bih sad mogla, najradije bih sjela u autic i zapucala do Mostara :) :D Najljepsi grad, poslije Sarajeva, naravno :D tamo se uvijek super osjecam :) :)
anais_nin

Post by anais_nin »

lejlasa wrote: A kad bih sad mogla, najradije bih sjela u autic i zapucala do Mostara :) :D Najljepsi grad, poslije Sarajeva, naravno :D tamo se uvijek super osjecam :) :)
eh mostar je fakat divna...ako nista zbog klime i zbog starog grada :D ali danas je vrijeme fuj :roll:

inace ja obozavaaaaaaaaaaaaaaam putovati...sem kad MORAM :lol: zbog posla ili skole...to truckanje po autobusima me ubi....ali ovako rekreativno mi je haos....jedino sto MRZIM MRZIM MRZIM pakovanje...

ali zato pravo volim hotele....imam osjecaj da bih mogla zivjeti u hotelu :lol: ne smeta mi ni privatni smjestaj, ma cak mi je i kampovanje cool., ali od svega najradije biram hotel :D

a auto bas i ne volim...jer mi redovno bude muka....i na busu cesto tako....voz i avion su mi najdrazi :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ne volim putovati ali volim voziti duuuuuugooooooo duuuugooooo bez stajanja
PR80.

Post by PR80. »

Kad mogu da biram onda volim putovati najvise vozom. Inace najcesce putujem avionom. :)

Hoteli mi ne smetaju, fakat volim da razbacam sve stvari i da uzivam... Najbolji osjecaj je kad se vratim iz setnje i grada a soba sredjena. Eh da je tako svaki dan. :D
upala

Post by upala »

sve ovisi od lokacije gdje idem....

logicno je da ako idem u HR onda je auto svakako prevozno sredstvo...

e ako idem gdje dalje bilo istocno ili zapadno onda je to avion!

trenutno bih voljela da sam na putu za sharm el saik :D

Image
Panta Rei

Post by Panta Rei »

Zavisi šta mi je cilj.
Ako želim uživati u samom putovanju, bez obzira gdje ću stići, onda je automobil najbolja stvar. Možeš ići kuda hoćeš, stati gdje želiš i kad želiš. Ali ako mi je cilj da negdje što prije stignem, jer želim da budem na jednom određenom mjestu, onda mi je avion zakon - udoban, brz...
:-)
inspire_me

Post by inspire_me »

zmijaIzmaj wrote:ja imam uzasan osjecaj dan prije putovanja, i frojd je imo isto to :D fieberreise :-) , spopadne te osjecaj da ce ti se nesto ruzno desiti, najcrnje misli..al ono, najcrnje moguce :sad: ..al cim putovanje zapocne, onda uzivam :D
Ja ne znam da li to ima nekakvo znacenje, ali ja prije svakog putovanja imam fobiju da ce mi se nesto ruzno desiti (saobracajna nesreca ili pad aviona ili nesto sl.). Isto to mi se desava kada neko moj ide na putovanje, cijelo vrijeme prije nego podju po 100 puta ponovim javite se, javite se i onda samo sta radim cekam da mi se jave da su stigli. UZAS :-?
Post Reply