Putuje li neko iz Toronta na Balkan u martu ili aprilu
- milannin
#1 Putuje li neko iz Toronta na Balkan u martu ili aprilu
Da li neko putuje u martu ili aprilu za sarajevo, zagreb, beograd ili istabul iz toronta? Majka bi mi trebala putovati iz Toronta u sarajevo, a ne prica jezik, pa ako bi mogao samo neko da joj se nadje pri ruci ako bi joj trebalo nesto prevesti na eng ? Nisam jos kupio karte za nju, pa bih kupio na istom letu. Ovo mi je puno puno potrebno. Bio bih neizmjerno zahvalan.
- leah
#2 Re: Putuje li neko iz Toronta na Balkan u martu ili aprilu
Mislim da pri kupovini karte mozete traziti i rezervisati asistenciju stjuarda koji rade na aerodromu, pogotovo ako je osoba starija ili bolesna, pa se malo teze krece(a i da je zdrava skroz, mozete reci da tesko hoda i nesto slicno). Dodju sa kolicima i isprate osobu po svim salterima provjerama do ulaska u avion, i na presjedanju po potrebi. Ja licno nisam koristila tu uslugu za nekoga pa ne znam kako ide tacno procedura ali znam da je neko na forumu spominjao. Raspitajte se na aerodromu pri kupovini karte, evo ovdje nesto pise ali je za EU, mislim da je to slican fazon.
http://www.aviokarta.net/putovanje/100- ... aerodromu/
http://www.aviokarta.net/putovanje/100- ... aerodromu/
- leah
#3 Re: Putuje li neko iz Toronta na Balkan u martu ili aprilu
Postavite pitanje ako vam je hitno i na pdf Razne diskusije, tamo ce vise ljudi vidjeti
nece smetati administraciji vjerovatno
- milannin
#4 Re: Putuje li neko iz Toronta na Balkan u martu ili aprilu
Hvala na savjetuleah wrote:Postavite pitanje ako vam je hitno i na pdf Razne diskusije, tamo ce vise ljudi vidjetinece smetati administraciji vjerovatno
- exliberal-ex
#5 Re: Putuje li neko iz Toronta na Balkan u martu ili aprilu
Ma brate kao sto ti vec rekose dodaj na kartu da zena treba assistenciju I ima da je fino odvedu od aviona do aviona..milannin wrote:Hvala na savjetuleah wrote:Postavite pitanje ako vam je hitno i na pdf Razne diskusije, tamo ce vise ljudi vidjetinece smetati administraciji vjerovatno
To niije nikakav problem da uradis, ako ti nece da urade onda kad dodjes na areodrom fino teti na salteru kazes da joj treba asistencija..I oni fino stave note uz manifest I tako ide do krajnje destinacije.
Nemozes da gledas dali iko ide jer se moze desit da ide bruka nasih ali I da se nepetrefi niko, sve zavisi od agencije.