Putovanje u Portugal - Baraz

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

kanocale

#76 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by kanocale »

ovako pocinjemo da navijamo: Image

dobro navijanje ; Image

ovako završavamo slavlje:ImageImageImageImage
:faraon1: :kiss: :bih:

a portugalci :nek rone suze-ImageImageImage
Edin H.

#77 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by Edin H. »

kanocale wrote:ovako pocinjemo da navijamo: Image

dobro navijanje ; Image

ovako završavamo slavlje:ImageImageImageImage
:faraon1: :kiss: :bih:

a portugalci :nek rone suze-ImageImageImage

:skoljka: :D

Dobar
zlajapravaraja

#78 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zlajapravaraja »

Timotije wrote:Evo objavise da je tribina za nase navijace, Coca-Cola, iza gola, sekcija od 33-38!
I sta sad covjek da radi, probati preko ovih linkova sto se bave prodajom karata ( to mi mirise na "sofisticirano" tapkanje), kontaktirati onaj nas lopovski savez, i ostati bez ovo malo zivaca...sta da se radi!? Ima li ko koju pametnu? :D
Gdje si to nasao? Jao, jesu papci ovi Portugalci, stranica im je samo na portugalskom, a engleske verzije nidje! :x
I i ovi nasi su haman jos veci, jos maltene 2 hefte do tekme, a jos nijedna informacija o ulaznicama nije procurila! :evil:
awekenings

#79 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by awekenings »

zlajapravaraja wrote:
Timotije wrote:Evo objavise da je tribina za nase navijace, Coca-Cola, iza gola, sekcija od 33-38!
I sta sad covjek da radi, probati preko ovih linkova sto se bave prodajom karata ( to mi mirise na "sofisticirano" tapkanje), kontaktirati onaj nas lopovski savez, i ostati bez ovo malo zivaca...sta da se radi!? Ima li ko koju pametnu? :D
Gdje si to nasao? Jao, jesu papci ovi Portugalci, stranica im je samo na portugalskom, a engleske verzije nidje! :x
I i ovi nasi su haman jos veci, jos maltene 2 hefte do tekme, a jos nijedna informacija o ulaznicama nije procurila! :evil:
Ma bice ljudi ulaznica, to je 100%, kad se islo u gostovanje uvijek je bila frka oko karti i uvijek je bilo ... plus na to nikada nismo imali ovliko mjesta za nase navijace ... oko 4000 ... a plus na to ostatak stadiona je oko 62000, nece ga Portugalci citavog napuniti nea teorije ...znam da je gust sa svojim navijacima ali u krajnjem slucaju shta fali i s Portugalcima uletiti ... :D .. a shto jest JEST jesu zakomplikovali oko ovih ulaznica ... :D
zlajapravaraja

#80 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zlajapravaraja »

awekenings wrote:
zlajapravaraja wrote:
Ma bice ljudi ulaznica, to je 100%, kad se islo u gostovanje uvijek je bila frka oko karti i uvijek je bilo ... plus na to nikada nismo imali ovliko mjesta za nase navijace ... oko 4000 ... a plus na to ostatak stadiona je oko 62000, nece ga Portugalci citavog napuniti nea teorije ...znam da je gust sa svojim navijacima ali u krajnjem slucaju shta fali i s Portugalcima uletiti ... :D .. a shto jest JEST jesu zakomplikovali oko ovih ulaznica ... :D
Dje je bila frka? U Armeniji? :D
Buraz, cisto sumnjam da Portugalci nece napunit ostatak. Ipak je ovo baraz za SP. A tako i nasi u dijaspori razmisljaju. Evo citam po raznoraznim forumima da ih se stotine najavljuju iz Amerike, Kanade, Australije, Tunguzije... :mrgreen: a o Njemackoj, Svedskoj, Danskoj itd. ne trebam ti onda nista pricat.
awekenings

#81 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by awekenings »

I i ovi nasi su haman jos veci, jos maltene 2 hefte do tekme, a jos nijedna informacija o ulaznicama nije procurila! :evil:[/quote]

Ma bice ljudi ulaznica, to je 100%, kad se islo u gostovanje uvijek je bila frka oko karti i uvijek je bilo ... plus na to nikada nismo imali ovliko mjesta za nase navijace ... oko 4000 ... a plus na to ostatak stadiona je oko 62000, nece ga Portugalci citavog napuniti nea teorije ...znam da je gust sa svojim navijacima ali u krajnjem slucaju shta fali i s Portugalcima uletiti ... :D .. a shto jest JEST jesu zakomplikovali oko ovih ulaznica ... :D[/quote]

Buraz, cisto sumnjam da Portugalci nece napunit ostatak. Ipak je ovo baraz za SP. A tako i nasi u dijaspori razmisljaju. Evo citam po raznoraznim forumima da ih se stotine najavljuju iz Amerike, Kanade, Australije, Tunguzije... :mrgreen: a o Njemackoj, Svedskoj, Danskoj itd. ne trebam ti onda nista pricat.[/quote]

Ma dobro, sve je moguce, al' ja opet mislim da ce biti mjesta .. i opet cisto sumnjam da ce to Portugalci popuniti ... al' eto .. vidjecemo ... u svakom slucaju sretno svima sa kartama ...i bemti ovaj nash savez kad nije to mogao bolje odraditi .. al' s druge strane ne mozes bolje ocekivati od njih .. :bih: :bih:
zlajapravaraja

#82 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zlajapravaraja »

awekenings wrote:Gdje si to nasao? Jao, jesu papci ovi Portugalci, stranica im je samo na portugalskom, a engleske verzije nidje! :x
Ma bice ljudi ulaznica, to je 100%, kad se islo u gostovanje uvijek je bila frka oko karti i uvijek je bilo ... plus na to nikada nismo imali ovliko mjesta za nase navijace ... oko 4000 ... a plus na to ostatak stadiona je oko 62000, nece ga Portugalci citavog napuniti nea teorije ...znam da je gust sa svojim navijacima ali u krajnjem slucaju shta fali i s Portugalcima uletiti ... :D .. a shto jest JEST jesu zakomplikovali oko ovih ulaznica ... :D[/quote]

Buraz, cisto sumnjam da Portugalci nece napunit ostatak. Ipak je ovo baraz za SP. A tako i nasi u dijaspori razmisljaju. Evo citam po raznoraznim forumima da ih se stotine najavljuju iz Amerike, Kanade, Australije, Tunguzije... :mrgreen: a o Njemackoj, Svedskoj, Danskoj itd. ne trebam ti onda nista pricat.[/quote]

Ma dobro, sve je moguce, al' ja opet mislim da ce biti mjesta .. i opet cisto sumnjam da ce to Portugalci popuniti ... al' eto .. vidjecemo ... u svakom slucaju sretno svima sa kartama ...i bemti ovaj nash savez kad nije to mogao bolje odraditi .. al' s druge strane ne mozes bolje ocekivati od njih .. :bih: :bih:[/quote]

Haj, Bog te cuo...iako mislim da bi nas trebalo biti sto vise, ipak mora choek mislit i na sebe. 8-)
Jer, ako rezervisem let, pa moradnem odletit bez karte i na kraju ne upa'nem na stadion, onda nek me se Munib i bagra cuvaju na ulicama Lisabona :mrgreen:
Been

#83 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by Been »

Ja idem... :bih: :bih:

Danas sam predao zahtjev za kartu u NSBiH... S obzirom na ponudu i daljinu destinacije, cijena je čisto solidna.... :bih: :bih:
zimzelen

#84 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zimzelen »

Hoce li Ushke&comp. uspjeti obraditi za dan-dva sve zahtjeve? Idioti, zasto deadline nije bio 3-4 a da do 6 nov. bude bar poznato mozes li dobiti tu kartu. Ovako moze nestati online prodaje dok se Slavica i drustvo nakane 'razmotriti sve zahtjeve'!
Timotije

#85 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by Timotije »

I... evo stize i taj famozni 05.11, i nista! Nikakav povratni mail, nikakvog habera na stranici saveza, jedno veliko nista!
Da ih zovem, nemam zivaca, a imam i onu zrnu dostojanstva sto je ostalo! Gore bagre, od celnika saveza, nema na kugli zemaljskoj :x Portugalci bi sutra trebali pustiti internet prodaju (slicna su bagra, cini mi se, ovim nasim), ima li ko dobar link, zamolio bih uctivo!? :-D
zimzelen

#86 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zimzelen »

Timotije wrote:I... evo stize i taj famozni 05.11, i nista! Nikakav povratni mail, nikakvog habera na stranici saveza, jedno veliko nista!
Da ih zovem, nemam zivaca, a imam i onu zrnu dostojanstva sto je ostalo! Gore bagre, od celnika saveza, nema na kugli zemaljskoj :x Portugalci bi sutra trebali pustiti internet prodaju (slicna su bagra, cini mi se, ovim nasim), ima li ko dobar link, zamolio bih uctivo!? :-D
https://secure.fpf.pt/portal/page/porta ... ILH_ONLINE
Timotije

#87 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by Timotije »

zimzelen wrote:
Timotije wrote:I... evo stize i taj famozni 05.11, i nista! Nikakav povratni mail, nikakvog habera na stranici saveza, jedno veliko nista!
Hvala, znam od ranije za ovaj link, ali nikad nisam usao na njega a da je otvorena on-line prodaja :?:
I sta sad, od saveza ni traga ni glasa (na drugom forumu citam, zvao ih frajer jutros, rekli: znace se u ponedeljak :x :D )
Stvarno me nekad bude stid s kim dijelim drzavu! Vec je prekasno za sve nas koji smo vani, fizicki je upitno da li te karte mogu stici na vrijeme, tako da....nisam pametan, imate li ideja?
zlajapravaraja

#88 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zlajapravaraja »

Timotije wrote:
zimzelen wrote:
Hvala, znam od ranije za ovaj link, ali nikad nisam usao na njega a da je otvorena on-line prodaja :?:
I sta sad, od saveza ni traga ni glasa (na drugom forumu citam, zvao ih frajer jutros, rekli: znace se u ponedeljak :x :D )
Stvarno me nekad bude stid s kim dijelim drzavu! Vec je prekasno za sve nas koji smo vani, fizicki je upitno da li te karte mogu stici na vrijeme, tako da....nisam pametan, imate li ideja?
Ja sam zvao bagru neki dan da pitam kako se predaju pojedinacni zahtjevi putem E-maila i javio se neki seljacki konj na sekretaricin telefon. Hem sto je zavij'o ko da je tek jucer napustio svoje stado, hem sto blage veze on nije imao o cemu ja njemu pricam, ja mislio da sam pogrijesio broj majke mi. Ko, sta, dje, Portugal, kakav Portugal, ko ste vi, sta hosh, moRete to putem onijeh EMAJLA, nije Munib tude...barem sam se ismijao kao rijetko do sada.

Za nas koji zivimo vani: na stranici pise da se karte, ako se odobre t.j., mogu podici u hotelu MArriot u Lisabonu sa potvrdom o odobrenju i uplati. Nesto kontam da bi na dan utakmice moglo biti mnostvo nepodignutih karata za one koji su ih narucili iz inostranstva, a odlucili da ipak ne idu u Portugal, iz kojekakvih razloga. Ja cu zapalit, pa sta bude. Uletio sam u zivotu na mnogo rasprodanih stadiona, valjda ce mi to uspijet i tamo. A siguran sam da Munib nece propustit priliku da nekog putnika namjernika onda odere s jedno 40-50 Eura, kako bi se lisio tih par ulaznica.
zimzelen

#89 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zimzelen »

Nije to nista sto se tice Ushketovog saveza. nazovem i pitam za nesto vaznije i usput mogu li faksimil pasosa poslati u jpg formatu lik me pita sta je to jpg!? Kazem mu, nista, pogrijesio sam broj!:(
Licno mislim da treba , ako dobijete kartu, ici s opcijom preuzimanja u hotelu Merriot u Lissabonu ili uporedo pokusati kupiti on line kod Portugalaca pa otkazati bosanske karte, ako dobijete, ili i njih kupiti kao suvenir, ako vam nije zao para! :bih:
Edin H.

#90 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by Edin H. »

Znaci niko jos nije dobio ulaznice ili informacije u vezi ulaznica?
Timotije

#91 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by Timotije »

Edin H. wrote:Znaci niko jos nije dobio ulaznice ili informacije u vezi ulaznica?
Niko, sad sam dobio mail od saveza, znace se sve za 2-3 dana :?: :?: :x
Navodno ima dovoljno karata za sve koji su aplicirali, ali mislim da smo vec u "cajtnotu" sto se tice vremena, totalni haos!
Timotije

#92 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by Timotije »

zimzelen wrote:Nije to nista sto se tice Ushketovog saveza. nazovem i pitam za nesto vaznije i usput mogu li faksimil pasosa poslati u jpg formatu lik me pita sta je to jpg!? Kazem mu, nista, pogrijesio sam broj!:(
Licno mislim da treba , ako dobijete kartu, ici s opcijom preuzimanja u hotelu Merriot u Lissabonu ili uporedo pokusati kupiti on line kod Portugalaca pa otkazati bosanske karte, ako dobijete, ili i njih kupiti kao suvenir, ako vam nije zao para! :bih:
To sam i kontao, ako nista podijelicu nekome u Lissabonu :D
zimzelen

#93 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zimzelen »

Nek se jebe Ushke i njegova ufurana pres oficirusa Slavica: upravo on line kupio 4 karte na portugalskoj strani! Vozdra! :bih:
malizeleni

#94 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by malizeleni »

Timotije

#95 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by Timotije »

zimzelen wrote:Nek se jebe Ushke i njegova ufurana pres oficirusa Slavica: upravo on line kupio 4 karte na portugalskoj strani! Vozdra! :bih:
Upravo tako! Sad sam kupio dvije karte za deset minuta. Koji su ono mamlazi :evil: !
zlajapravaraja

#96 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zlajapravaraja »

Timotije wrote:
Edin H. wrote:Znaci niko jos nije dobio ulaznice ili informacije u vezi ulaznica?
Navodno ima dovoljno karata za sve koji su aplicirali, ali mislim da smo vec u "cajtnotu" sto se tice vremena, totalni haos!
A dje je meni E-mail??!?!?!?!?!?! :x :x :x
Timotije

#97 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by Timotije »

zlajapravaraja wrote:
Timotije wrote:
A dje je meni E-mail??!?!?!?!?!?! :x :x :x
Zlaja, nije mail-odgovor na aplikaciju za karte, slao sam danas ponovo samo mail-pitanje, sta je s kartama i to...!? :D
Za aplikacije, jos nista, otisli ljudi na vikend :x
zlajapravaraja

#98 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by zlajapravaraja »

Puuuh, nasekir'o si me jarane. :lol: Ja konto ili ti odobrili ulaznicu ili je to ono shatro prijem potvrde, u fazonu "Postovani navijac, primili smo tvoju aplikaciju i procesuiracemo je cim prije i biti ce nam drago da vas ugostimo na svecanom prijemu i podjeli karata u Marriot Hotelu u Lisabonu " :mrgreen:

Pa ja, nisu oni zapad, pa da furaju takve stvari. Ipak su to samo Slavica i Usro...
pričvršćivač

#99 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by pričvršćivač »

Pozdrav dobri ljudi :)
Ide li iko preko Beca u Lisabon?
Ima vec aranzmana za 300€ sa 3 nocenja i letom.
isaisa

#100 Re: Putovanje u Portugal - Baraz

Post by isaisa »

ovaj video sa hitlerom je super koja ideja :sax: :run: :bih:
Post Reply