dobro navijanje ;

ovako završavamo slavlje:

a portugalci :nek rone suze-

Gdje si to nasao? Jao, jesu papci ovi Portugalci, stranica im je samo na portugalskom, a engleske verzije nidje!Timotije wrote:Evo objavise da je tribina za nase navijace, Coca-Cola, iza gola, sekcija od 33-38!
I sta sad covjek da radi, probati preko ovih linkova sto se bave prodajom karata ( to mi mirise na "sofisticirano" tapkanje), kontaktirati onaj nas lopovski savez, i ostati bez ovo malo zivaca...sta da se radi!? Ima li ko koju pametnu?
Ma bice ljudi ulaznica, to je 100%, kad se islo u gostovanje uvijek je bila frka oko karti i uvijek je bilo ... plus na to nikada nismo imali ovliko mjesta za nase navijace ... oko 4000 ... a plus na to ostatak stadiona je oko 62000, nece ga Portugalci citavog napuniti nea teorije ...znam da je gust sa svojim navijacima ali u krajnjem slucaju shta fali i s Portugalcima uletiti ...zlajapravaraja wrote:Gdje si to nasao? Jao, jesu papci ovi Portugalci, stranica im je samo na portugalskom, a engleske verzije nidje!Timotije wrote:Evo objavise da je tribina za nase navijace, Coca-Cola, iza gola, sekcija od 33-38!
I sta sad covjek da radi, probati preko ovih linkova sto se bave prodajom karata ( to mi mirise na "sofisticirano" tapkanje), kontaktirati onaj nas lopovski savez, i ostati bez ovo malo zivaca...sta da se radi!? Ima li ko koju pametnu?![]()
I i ovi nasi su haman jos veci, jos maltene 2 hefte do tekme, a jos nijedna informacija o ulaznicama nije procurila!
Dje je bila frka? U Armeniji?awekenings wrote:Ma bice ljudi ulaznica, to je 100%, kad se islo u gostovanje uvijek je bila frka oko karti i uvijek je bilo ... plus na to nikada nismo imali ovliko mjesta za nase navijace ... oko 4000 ... a plus na to ostatak stadiona je oko 62000, nece ga Portugalci citavog napuniti nea teorije ...znam da je gust sa svojim navijacima ali u krajnjem slucaju shta fali i s Portugalcima uletiti ...zlajapravaraja wrote:Gdje si to nasao? Jao, jesu papci ovi Portugalci, stranica im je samo na portugalskom, a engleske verzije nidje!Timotije wrote:Evo objavise da je tribina za nase navijace, Coca-Cola, iza gola, sekcija od 33-38!
I sta sad covjek da radi, probati preko ovih linkova sto se bave prodajom karata ( to mi mirise na "sofisticirano" tapkanje), kontaktirati onaj nas lopovski savez, i ostati bez ovo malo zivaca...sta da se radi!? Ima li ko koju pametnu?![]()
I i ovi nasi su haman jos veci, jos maltene 2 hefte do tekme, a jos nijedna informacija o ulaznicama nije procurila!.. a shto jest JEST jesu zakomplikovali oko ovih ulaznica ...
Ma bice ljudi ulaznica, to je 100%, kad se islo u gostovanje uvijek je bila frka oko karti i uvijek je bilo ... plus na to nikada nismo imali ovliko mjesta za nase navijace ... oko 4000 ... a plus na to ostatak stadiona je oko 62000, nece ga Portugalci citavog napuniti nea teorije ...znam da je gust sa svojim navijacima ali u krajnjem slucaju shta fali i s Portugalcima uletiti ...awekenings wrote:Gdje si to nasao? Jao, jesu papci ovi Portugalci, stranica im je samo na portugalskom, a engleske verzije nidje!![]()
I i ovi nasi su haman jos veci, jos maltene 2 hefte do tekme, a jos nijedna informacija o ulaznicama nije procurila!
https://secure.fpf.pt/portal/page/porta ... ILH_ONLINETimotije wrote:I... evo stize i taj famozni 05.11, i nista! Nikakav povratni mail, nikakvog habera na stranici saveza, jedno veliko nista!
Da ih zovem, nemam zivaca, a imam i onu zrnu dostojanstva sto je ostalo! Gore bagre, od celnika saveza, nema na kugli zemaljskojPortugalci bi sutra trebali pustiti internet prodaju (slicna su bagra, cini mi se, ovim nasim), ima li ko dobar link, zamolio bih uctivo!?
Hvala, znam od ranije za ovaj link, ali nikad nisam usao na njega a da je otvorena on-line prodajazimzelen wrote:https://secure.fpf.pt/portal/page/porta ... ILH_ONLINETimotije wrote:I... evo stize i taj famozni 05.11, i nista! Nikakav povratni mail, nikakvog habera na stranici saveza, jedno veliko nista!
Da ih zovem, nemam zivaca, a imam i onu zrnu dostojanstva sto je ostalo! Gore bagre, od celnika saveza, nema na kugli zemaljskojPortugalci bi sutra trebali pustiti internet prodaju (slicna su bagra, cini mi se, ovim nasim), ima li ko dobar link, zamolio bih uctivo!?
Ja sam zvao bagru neki dan da pitam kako se predaju pojedinacni zahtjevi putem E-maila i javio se neki seljacki konj na sekretaricin telefon. Hem sto je zavij'o ko da je tek jucer napustio svoje stado, hem sto blage veze on nije imao o cemu ja njemu pricam, ja mislio da sam pogrijesio broj majke mi. Ko, sta, dje, Portugal, kakav Portugal, ko ste vi, sta hosh, moRete to putem onijeh EMAJLA, nije Munib tude...barem sam se ismijao kao rijetko do sada.Timotije wrote:Hvala, znam od ranije za ovaj link, ali nikad nisam usao na njega a da je otvorena on-line prodajazimzelen wrote:https://secure.fpf.pt/portal/page/porta ... ILH_ONLINETimotije wrote:I... evo stize i taj famozni 05.11, i nista! Nikakav povratni mail, nikakvog habera na stranici saveza, jedno veliko nista!
![]()
I sta sad, od saveza ni traga ni glasa (na drugom forumu citam, zvao ih frajer jutros, rekli: znace se u ponedeljak![]()
)
Stvarno me nekad bude stid s kim dijelim drzavu! Vec je prekasno za sve nas koji smo vani, fizicki je upitno da li te karte mogu stici na vrijeme, tako da....nisam pametan, imate li ideja?
Niko, sad sam dobio mail od saveza, znace se sve za 2-3 danaEdin H. wrote:Znaci niko jos nije dobio ulaznice ili informacije u vezi ulaznica?
To sam i kontao, ako nista podijelicu nekome u Lissabonuzimzelen wrote:Nije to nista sto se tice Ushketovog saveza. nazovem i pitam za nesto vaznije i usput mogu li faksimil pasosa poslati u jpg formatu lik me pita sta je to jpg!? Kazem mu, nista, pogrijesio sam broj!:(
Licno mislim da treba , ako dobijete kartu, ici s opcijom preuzimanja u hotelu Merriot u Lissabonu ili uporedo pokusati kupiti on line kod Portugalaca pa otkazati bosanske karte, ako dobijete, ili i njih kupiti kao suvenir, ako vam nije zao para!
Upravo tako! Sad sam kupio dvije karte za deset minuta. Koji su ono mamlazizimzelen wrote:Nek se jebe Ushke i njegova ufurana pres oficirusa Slavica: upravo on line kupio 4 karte na portugalskoj strani! Vozdra!
A dje je meni E-mail??!?!?!?!?!?!Timotije wrote:Niko, sad sam dobio mail od saveza, znace se sve za 2-3 danaEdin H. wrote:Znaci niko jos nije dobio ulaznice ili informacije u vezi ulaznica?![]()
![]()
![]()
Navodno ima dovoljno karata za sve koji su aplicirali, ali mislim da smo vec u "cajtnotu" sto se tice vremena, totalni haos!
Zlaja, nije mail-odgovor na aplikaciju za karte, slao sam danas ponovo samo mail-pitanje, sta je s kartama i to...!?zlajapravaraja wrote:A dje je meni E-mail??!?!?!?!?!?!Timotije wrote:Niko, sad sam dobio mail od saveza, znace se sve za 2-3 danaEdin H. wrote:Znaci niko jos nije dobio ulaznice ili informacije u vezi ulaznica?![]()
![]()
![]()
Navodno ima dovoljno karata za sve koji su aplicirali, ali mislim da smo vec u "cajtnotu" sto se tice vremena, totalni haos!![]()
![]()