Imam pitanje vezano za putovanje u Francusku tacnije (Strazburg) , posjedujem BH biometrijski pasos skoro izvadio.Dali mogu da putujem u France sa njim bez vize na 90 Dana , msm dali je Francuska u sastavu Sengena ? i jos mozeteli mi preporucit Autobusku liniju inace ja sam iz Prnjavora iz njega nema direktan polazak sa Salzburg ja msm , i koliko se krecu karte od prilike. Hvala svima na odgovorima Pozdrav
Putovanje u Francusku (Strasbourg) ?
-
kenci234
#1 Putovanje u Francusku (Strasbourg) ?
Pozdrav Narode
Imam pitanje vezano za putovanje u Francusku tacnije (Strazburg) , posjedujem BH biometrijski pasos skoro izvadio.Dali mogu da putujem u France sa njim bez vize na 90 Dana , msm dali je Francuska u sastavu Sengena ? i jos mozeteli mi preporucit Autobusku liniju inace ja sam iz Prnjavora iz njega nema direktan polazak sa Salzburg ja msm , i koliko se krecu karte od prilike. Hvala svima na odgovorima Pozdrav
- insomnia78
-
kenci234
#3 Re: Putovanje u Francusku (Strasbourg) ?
HVALAinsomnia78 wrote:Mozes
- vjesticanametli
#4 Re: Putovanje u Francusku (Strasbourg) ?
ides li ti jos kuda
new york, francuska, zakintos hahahhahahahha
-
kenci234
#5 Re: Putovanje u Francusku (Strasbourg) ?
Idem na Maldive hhahahhahahahvjesticanametli wrote:ides li ti jos kuda![]()
![]()
new york, francuska, zakintos hahahhahahahha