Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam jedno pitanje vezano za putovanje u (SAD) Ameriku preciznije (NYC) New York City ! .Dali je iko imao priliku da putuje preko turisticke agencije tamo i da mi kaze neka svoja iskustva ? .I dali se iplati dati novac za takva putovanja mada to je veliko iskustvo , + zna li ko pravila ponasanja turista u Americi NYC. Nadam se da nije kao u UAE (Dubai) hahah , salim se.
[Emma] wrote:Ne znam ništa o tome ali i mene interesuje, gdje si našao ponudu, koliko košta otprilike?
Nasao sam na nekoj Sarajevskoj agenciji (Relax Tours Travel Agency) , cjena ne pise ali sigurno je oko 1500-2000KM sa vizom i aerodromskom taxom.Bude se 10 dana
[Emma] wrote:Ne znam ništa o tome ali i mene interesuje, gdje si našao ponudu, koliko košta otprilike?
Nasao sam na nekoj Sarajevskoj agenciji (Relax Tours Travel Agency) , cjena ne pise ali sigurno je oko 1500-2000KM sa vizom i aerodromskom taxom.Bude se 10 dana
1500 prevoz i smjestaj 10 dana iz sarajeva? Nema sanse
Pa 1500 do 2000 KM najvise neides u Australiju.Dok za Dubai mozes sa 980-1500KM.
Malo je to bas jeftino....
ako gledas povratne karte za europu, npr ako hoces da letis sad za Sarajevo iz Toronta ( recimo karta ce biti 10-15% skuplja ), ciijena je u Can $ 1200 ( otprilike so je vec prko 1500 KM)
smjestaj u NY je skup, neznam gdje su imali namjeru da vas smjeste ali za 10 dana ako hoces pristojan hotel na Manhatan nemozes naci ispod 2500-3000 $....provjeri ti to dobro
Onda po vasem ispod 5000KM nemozes proc ili 6000 - 7000 .U hrvatskim turistickim agencijama putovanja u NYC 8 dana 6,999 Kuna + te taxe aerodromske koje su masne dosta u sustini bez 7000-8000 KM nemozes dozivjet pravi NYC.