Molim vas jel neko ove godine putovao iz Sarajeva u Abu Dhabi da mi prenese iskustva i navede kojom avio kompanijom je letio.Ima li nesto na sta treba voditi racuna.
Sve inf iskustva napisite mi. Kakav je sad rezim ulaska u Abu dhabi.Da li treba raditi pcr opet kad se vracamo u Bosnu?
Ima li neka stranica da se najnovije inf pravila procitaju jer ja sve sto sam nasao su razlicite kako koji mjesec pogotovo vezano za testove i sl
Putovanje u Abu Dhabi
- Koshpa
#2 Re: Putovanje u Abu Dhabi
PCR test obavezan ako nisi vakcinisan sa minimalno dvije doze, oni i jos par drzava jos uvijek imaju covid mjere. Test ti ne treba za BIH.
- Didier
#3 Re: Putovanje u Abu Dhabi
WizzAir i dalje ide direktno iz Sarajeva, i to za smiješno male novce.
-
mahalik
#4 Re: Putovanje u Abu Dhabi
Zdravo
Ako je neko išao Wizz mogu li preporuke i info kako od Abu Dhabi aerodroma do grada i Dubai?
Jel daleko i komplikovano
Ako je neko išao Wizz mogu li preporuke i info kako od Abu Dhabi aerodroma do grada i Dubai?
Jel daleko i komplikovano
-
bumboo
#5 Re: Putovanje u Abu Dhabi
Ako letite iz Sarajeva, avion slijeće oko 2:30 ujutro po njihovom vremenu. Ima bus koji vozi od aerodroma do Ibn Batuta Mall u Dubaiju. Bus košta oko 10 eura po osobi ako se ne varam. Odatle možete uzeti taxi do smještaja u Dubaiju. Gledajte da uzmete taxi svijetlo bež boje s crvenim krovom ako zaustavljate na ulici, ili instalirajte aplikaciju Careem i odaberite Halla taxi na aplikaciji.
Druga varijanta je taxi od aerodroma Abu Dhabi do Dubaija, trebao bi biti oko 250 DHS (cca 125 KM), nije ni to loša opcija pogotovo u ta doba da se ne zezate. Vožnja traje oko 1,5 sat.
-
mahalik
#6 Re: Putovanje u Abu Dhabi
Hvala
Ma ja imam 12 sati izneđu dva leta pa me interesuje isplati li se izaći iz aerodroma u Abu Dabiju
Ma ja imam 12 sati izneđu dva leta pa me interesuje isplati li se izaći iz aerodroma u Abu Dabiju