to ti puno?tutku wrote:Hvala ti na pomoci. Ma gledacu svakako, iako su letovi preskupi, mislim da je ovaj put autom bas tegoban. Koliko vremenski ta ruta autom traje - pretpostavljam nekih 8 sati?MMM1977 wrote:Nema druge opcije, samo se ne ide na Kragujevac nego Užice-Čačak-Kraljevo-Kruševac i onda autoput do Skoplja. Put od Višegrada pa do Čačka je prilično težak, gužva je i sporo, nakon toga ide nekako.tutku wrote:Da li je neko nedavno isao za Skopje autom, koja je najbliza ruta? Nasao sam online rutu preko visegrada, kragujevca i nisa (zbog zaobilazenja kosova), medjutim interesuje me da li postoje neke bolje rute, s obzirom da nisam nikada vozio tim putem. Avionske karte su preskupe, ali ukoliko je los put i nepreporucljiv, prije bih avionom nego se patiti autom. Izvinjavam se na offu
Ako ima opcija avionom to je puno bolje nego ovo peglanje autom.
putovanje busom Sarajevo-Skoplje
- spreca
#26 Re: putovanje busom Sarajevo-Skoplje
-
tutku
#27 Re: putovanje busom Sarajevo-Skoplje
Nije, ali sam cuo da je ruzan put, pa bih ga zbog toga izbjegao.spreca wrote:to ti puno?
-
MMM1977
#28 Re: putovanje busom Sarajevo-Skoplje
Zavisi od uslova na cesti ali mislim da je vise od 8 sati. 9-10 racunaj.tutku wrote:Nije, ali sam cuo da je ruzan put, pa bih ga zbog toga izbjegao.spreca wrote:to ti puno?
-
tutku
#29 Re: putovanje busom Sarajevo-Skoplje
Hvala ti na pomoci, jesi li isao kada preko Bg, znam da je vise kilometara, ali mozda je bolja situacija s putem?MMM1977 wrote:Zavisi od uslova na cesti ali mislim da je vise od 8 sati. 9-10 racunaj.tutku wrote:Nije, ali sam cuo da je ruzan put, pa bih ga zbog toga izbjegao.spreca wrote:to ti puno?
-
MMM1977
#30 Re: putovanje busom Sarajevo-Skoplje
Isao sam, dosta je dalje ali put je dosta bolji i laksi za voziti. Vremenski je tu negdje sa ranije spominjanom rutom.tutku wrote:
Hvala ti na pomoci, jesi li isao kada preko Bg, znam da je vise kilometara, ali mozda je bolja situacija s putem?
-
tutku
#31 Re: putovanje busom Sarajevo-Skoplje
Hvala na pomoci majstoreMMM1977 wrote:Isao sam, dosta je dalje ali put je dosta bolji i laksi za voziti. Vremenski je tu negdje sa ranije spominjanom rutom.tutku wrote:
Hvala ti na pomoci, jesi li isao kada preko Bg, znam da je vise kilometara, ali mozda je bolja situacija s putem?
- valter.ba
#32 Re: putovanje busom Sarajevo-Skoplje
Ekipa je li neko išao autom u posljednje vrijeme?
Koja je najbolja opcija?
Hvala
Koja je najbolja opcija?
Hvala
- holowey
#33 Re: putovanje busom Sarajevo-Skoplje
u maju sam isao sarajevo-visegrad-uzice-cacak-kraljevo pa prema krusevcu na petlju pojate (bilo je radova na izgradnji autoceste pa preusmjeravali kod krusevca; zaobilaznica je bila jasno oznacena pa nije bilo lutanja) i onda na autoput sve do skopja... to mi je poznata ruta pa ne eksperimentisem... ...
- valter.ba
#34 Re: putovanje busom Sarajevo-Skoplje
Zahvaljujem se na odgovoruholowey wrote: ↑05/10/2022 11:28u maju sam isao sarajevo-visegrad-uzice-cacak-kraljevo pa prema krusevcu na petlju pojate (bilo je radova na izgradnji autoceste pa preusmjeravali kod krusevca; zaobilaznica je bila jasno oznacena pa nije bilo lutanja) i onda na autoput sve do skopja... to mi je poznata ruta pa ne eksperimentisem... ...