PUTOVANJA!
Moderator: anex
-
zlata
#1 PUTOVANJA!
Jedan od mojih najdrazih sajtova...gdje se mogu naci clip-ovi mnogih plaza na kojim sam prespavala...i jedna na kojoj sam ziv'la...Praia do Frances.
http://www.TVTURISMO.COM
Inace...smatram putovanja...najvazniji hobby za sve. Osim sto se moze puno cega vidit', upoznate ljude, njihovu kulturu, folklor, kuhinju, jezik. Uostalom...pod stare dane...nikad se necete pitati...gdje vam (i u sta) ode zivot (i novac).
Za mene osobno...poslije hrane, odijece i obuce...skolstva i prevoza...najvazniji izdatak su putovanja.
Tu dozivljavam vrhunac "Umjetnosti Zivljenja". Ako je svakog gosta tri dana dosta...meni "Svita" nikad dosta. Ubuduce....jedva cekam odputovati za Kinu i Indiju!
Kud se vi spremate?
Inace...smatram putovanja...najvazniji hobby za sve. Osim sto se moze puno cega vidit', upoznate ljude, njihovu kulturu, folklor, kuhinju, jezik. Uostalom...pod stare dane...nikad se necete pitati...gdje vam (i u sta) ode zivot (i novac).
Za mene osobno...poslije hrane, odijece i obuce...skolstva i prevoza...najvazniji izdatak su putovanja.
Tu dozivljavam vrhunac "Umjetnosti Zivljenja". Ako je svakog gosta tri dana dosta...meni "Svita" nikad dosta. Ubuduce....jedva cekam odputovati za Kinu i Indiju!
Kud se vi spremate?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja cu u Franciu za Bozic(ako skupim lovu), onda ne znam na proljece ili u Prag ili u Amsterdam.
Putovati znaci disati punim plucima. imati se gdje vratiti znaci zivjeti punim plucima...
(Moja upravo smisljena mudrost)

Putovati znaci disati punim plucima. imati se gdje vratiti znaci zivjeti punim plucima...
(Moja upravo smisljena mudrost)
- horns&drums
Davno, davno. Sjecam se nekog velikog mosta i pokojne bake koju sam maltretirao da ga predjemo pjesice
-
stavrogin
#8 Re: PUTOVANJA!
zlata wrote:Jedan od mojih najdrazih sajtova...gdje se mogu naci clip-ovi mnogih plaza na kojim sam prespavala...i jedna na kojoj sam ziv'la...Praia do Frances.
Kud se vi spremate?
volim putovati. mala lista zemalja koje sam posjetio, ako se sjetim svake;
brazil, peru, columbia, venezuela, costa rica, mexico, usa, canada, cuba, aruba, jamaica, barbados, island, danska, svedska, francuska, uk, holandija, belgija, luxemburg, njemacka, austrija, spanija, portugal, marocco, italija, svajcarska, madjarska, ceska, slovacka, rumunija, grcka, liban i tajland.
-
stavrogin
ja sam bio na macu picu (to jest machu picchu,The_Fluid wrote:Hmm,
kud se ne spremamo. Mozhda bi bilo interesantno otitji u Samarkand ili u Machu Picchu.
Ili u onaj hotel, lijepog imena Jukkasjärvi(pogledaj sliku ispod)
--
Dosta za pochetak:)
-
cowboy
#12 Re: PUTOVANJA!
By the way, ovu sam poruku ja napisao, nisam ni znao da se moze postaviti post bez logina...Anonymous wrote:Zlato, potpisujem!zlata wrote:Inace...smatram putovanja...najvazniji hobby za sve. Osim sto se moze puno cega vidit', upoznate ljude, njihovu kulturu, folklor, kuhinju, jezik. Uostalom...pod stare dane...nikad se necete pitati...gdje vam (i u sta) ode zivot (i novac).
Kud se vi spremate?
Ja i supruga se spremamo ici u Mexico za novu godinu (Isla Mujeres i Playa de Carmen).
Jos tokom rata sam sebi obecao, da ako prezivim, putovacu kad god i gdje god mogu!
-
alek
uuuuu, shvaceno ozbiljno. ja sam ono rekla zbog tvoje 'male' liste, a 'it's time to go visiting' je u stvari (u originalu) preuzet slogan jedne od kampanja british airlines-astavrogin wrote:ko ja?alek wrote:nista ti jos nisi vidio![]()
kakogod, it's time to go visiting!![]()
![]()
no one ever says "it's time to go visiting", if you can't speak proper english better not (ab)use it in a stupid, amatuer way.
-
Sarajevska Princeza
Volim putovanja ali vaznije mi je s kim sam u drustvu nego gdje idem 
-
stavrogin
mala je lista jer sam bio pozvan ili imao priliku da idem u japan, australiju, rusiju, bugarsku, poljsku, tursku, norvesku, el salvador, egipat, indiju, estoniju, kinu, koreju... prije sam putovao pod bilo kojim uslovima, samo da se negdje ide... sad su mi komfort i vrijeme i kod koga idem, kojim povodom i koliko love imam da potrosim na prvom mjestu.alek wrote:uuuuu, shvaceno ozbiljno. ja sam ono rekla zbog tvoje 'male' liste, a 'it's time to go visiting' je u stvari (u originalu) preuzet slogan jedne od kampanja british airlines-astavrogin wrote:ko ja?alek wrote:nista ti jos nisi vidio![]()
kakogod, it's time to go visiting!![]()
![]()
no one ever says "it's time to go visiting", if you can't speak proper english better not (ab)use it in a stupid, amatuer way.
- horns&drums
Meni to zvuci vulgarnostavrogin wrote:ja sam bio na macu picu (to jest machu picchu,) i u limi u peruu prije par godina.
- horns&drums
Suti, Mladjo ce me obrezati ako saznanovalic wrote:horni ode kod andje, horni ode kod andje...
ja kurvaluka, nama na oci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
BigusDickus
Kakav je ovo plagijat nickhorse&dumbs wrote:Tko to rece, kraljevstvo za konja.![]()
Pa tuj sam, cekam![]()
- horns&drums
Ma neka ljubomorna forumasica...

-
BigusDickus
Cime se sve te zene sluze, ts ts ts ts....