PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
-
FlaveGa
#1 PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Na RTS 1 ide program koji će trajati danas od 10:30 do 4-5, a tiče se dolaska najvećeg i najmoćnijeg svjetskog državnika, Vladimira Putina koji će danas gledati paradu srpske vojske.
Putin je upravo sletio i izlazi iz aviona vrijednog 150 miliona eura, jedan od najsigurnijih aviona na svijetu. Šta ovo znači za Srbiju, a šta za region?
Putin je upravo sletio i izlazi iz aviona vrijednog 150 miliona eura, jedan od najsigurnijih aviona na svijetu. Šta ovo znači za Srbiju, a šta za region?
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#2 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
koga ba u bih interesuje putin osim dodika.
i cuj najveci i najmoćniji , jes al u qurcu.
i cuj najveci i najmoćniji , jes al u qurcu.
- Sarkazam
#3 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Dobrodosao presednice!
- It_is_a_Leclerc
#4 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
A najmoćnijeg državnika u pm....
Najmoćniji državnik na svijetu je Barack Hussein Obama.
To što srpski medij može slagati, u trku, da ne trepne, je zaista impresivno.
A ne znači ništa. Ne zanimaju me te istočnjačke parade ponosa.
Najmoćniji državnik na svijetu je Barack Hussein Obama.
To što srpski medij može slagati, u trku, da ne trepne, je zaista impresivno.
A ne znači ništa. Ne zanimaju me te istočnjačke parade ponosa.
- Altsa
#5 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
ne znaci nista kao sto ne znaci ni srbiji osim sto ce im proracun da zapadne u jos vecu dubiozu
-
l33t
#6 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Iznad Beograda dronovi svicE dobrodoso precjedniče inzad Beograda Dron sijaaaaaaaaaaa radujem se Putinu i jaaaa aAA
šegašala
šegašala
- kritichar
#7 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
pa to znači da je Putin u Srbiji trenutno
-
dalje
#8 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Putin jeste jedan od dvojice najmocnijih ljudi na svijetu ali ova posjeta ne znaci nista.
Isto kao sto posjeta Obame Spaniji ne znaci nista.
Parada istorijskog oruzja jos manje.
Isto kao sto posjeta Obame Spaniji ne znaci nista.
Parada istorijskog oruzja jos manje.
-
FlaveGa
#9 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Prirodno je da to kažeš, jer su Bošnjaci uvijek bili na strani imperije, Srbi nisu. Najveći srpski prijatelj među najvišim svjetskim državnicima je Putin.
Ni sam ne znam šta će tačno biti na paradi ali vrijedi pogledati. Znam jedno, Bošnjaci imaju sigurno manje oružja i vojne tehnike od Srba. Pogledajte šta to druga strana ima, vrijedi.
Iz kruga porodice imam ljude koji su u oružanim snagama i ono je sve samo ne vojska.
A ovo je ipak profesionalna, prava vojska.
Ni sam ne znam šta će tačno biti na paradi ali vrijedi pogledati. Znam jedno, Bošnjaci imaju sigurno manje oružja i vojne tehnike od Srba. Pogledajte šta to druga strana ima, vrijedi.
Iz kruga porodice imam ljude koji su u oružanim snagama i ono je sve samo ne vojska.
-
archi_a
#10 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Znaci to da je Srbija svim clanicama NATO-a pokazala u kojem smjeru ide. Znaci i to da ce ovo srbiji uveliko otezati ulazak u NATO, jer je Srbija jedina zemlja koja ceka ulazak a koja Rusiji nije uvela sankcije. Koliko ce im ovo pomoci ili odmoci, vidjet cemo. Znaci i to da ce u Beogradu tokom parade ostati vise stete, nego koristi. Ostecen asfalt kroz grad, od strane tenkova. Znaci i to da ce narod koji ionako jedva sastavlja kraj sa krajem, gledati kako dvojica guzonja posmatraju paradu, dok se u vazduh isparavaju milioni potrosenih litara goriva. Onako bezveze. Kome cemu ?
-
FlaveGa
#11 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Zbog pokazivanja vojne moći, jer nikad ne znaš šta će biti sutra. Ni prekosutra.
U emisiji je već rečeno da će se odmah nakon parade krenuti raditi na popravci asfalta. Ovo rade i mnoge druge zemlje na svijetu.
U emisiji je već rečeno da će se odmah nakon parade krenuti raditi na popravci asfalta. Ovo rade i mnoge druge zemlje na svijetu.
- Šveđanin
#12 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Kakav je debil ovaj Lazanski na rts sto prica upravo. 
Skickat från min iPhone via Tapatalk
Skickat från min iPhone via Tapatalk
- It_is_a_Leclerc
#13 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Imperija
Dajte neka mu neko citira Ćosića, da ja sad ne gubim vrijeme. Radim nešto.
Dajte neka mu neko citira Ćosića, da ja sad ne gubim vrijeme. Radim nešto.
-
archi_a
#14 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Vojnu moc Srbije smo vidjeli 99 u samoj Srbiji, a Boga mi i 92 u Bosni. Tako da, nema svrhe.
-
dalje
#15 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Zanimljivije je to sto u BiH ne dolazi niko ziv.
Svi nas obilaze u sirokom luku.
Eventualno zamjenih pomocnika drzavnog sekretara da posjeti Incka.
Svi nas obilaze u sirokom luku.
Eventualno zamjenih pomocnika drzavnog sekretara da posjeti Incka.
-
Nomo
#16 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
JNA je bila jos profesionalnija pa je zadjubrila bosansku zemlju sa 28 000 cetnikosa . samo vi dodjite opet .FlaveGa wrote:Prirodno je da to kažeš, jer su Bošnjaci uvijek bili na strani imperije, Srbi nisu. Najveći srpski prijatelj među najvišim svjetskim državnicima je Putin.
Iz kruga porodice imam ljude koji su u oružanim snagama i ono je sve samo ne vojska.A ovo je ipak profesionalna, prava vojska.
- Pismonosa
#17 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
To za region znači da je Putin stigao u Srbiju.
- duh_sa_sjekirom
#18 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Kome? Bošnjacima? Hrvatima? Albancima? Pa "JNA" je bila 10 puta jača od ove smijurije od vojske, pa je popušila od Triglava do Gevgelije.FlaveGa wrote:Zbog pokazivanja vojne moći, jer nikad ne znaš šta će biti sutra. Ni prekosutra.
I zato, dječače, ohani malo, smiri hormone. Rat nije isti uživo i na videoigricama.
- raskopusa
#19 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
za srbiju puno ako im putin dozvoli izvoz fiatovih vozila u rusiju. 
-
Juve4Life
- raskopusa
#21 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
srbija nece uci u nato a ni bih jer taj ulazak srbi nece dozvoliti.....bar za 20 il 30 godina a mozda i duze.archi_a wrote:Znaci to da je Srbija svim clanicama NATO-a pokazala u kojem smjeru ide. Znaci i to da ce ovo srbiji uveliko otezati ulazak u NATO, jer je Srbija jedina zemlja koja ceka ulazak a koja Rusiji nije uvela sankcije. Koliko ce im ovo pomoci ili odmoci, vidjet cemo. Znaci i to da ce u Beogradu tokom parade ostati vise stete, nego koristi. Ostecen asfalt kroz grad, od strane tenkova. Znaci i to da ce narod koji ionako jedva sastavlja kraj sa krajem, gledati kako dvojica guzonja posmatraju paradu, dok se u vazduh isparavaju milioni potrosenih litara goriva. Onako bezveze. Kome cemu ?
-
ljutiajvar
#22 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Mozemo mi pricati sta god hocemo, ali rusi nisu nikada u svojoj historiji imali bolji standard.
-
cassius
#23 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Put In Serbia 
- BHCluster
#24 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
Tzv srpski (SNSD) predstavnici u BiH su dali svoju saglasnost za NATO samo se ceka jos jedan zakon i to je to a ako odluce da povuku svoju saglasnost oko ovog pitanja to je onda otvara mnoga druga vrata sto nikako im nebiH odgovaralo.raskopusa wrote: srbija nece uci u nato a ni bih jer taj ulazak srbi nece dozvoliti.....bar za 20 il 30 godina a mozda i duze.
-
155_mm
#25 Re: PUTIN STIGAO U SRBIJU - šta to znači za region?
zna se dobro kakvo je stanje vojske srbije i bez da se gleda parada. ovi danas bi brze pretrcali prokletije nego oni 1914.FlaveGa wrote:Prirodno je da to kažeš, jer su Bošnjaci uvijek bili na strani imperije, Srbi nisu. Najveći srpski prijatelj među najvišim svjetskim državnicima je Putin.
Iz kruga porodice imam ljude koji su u oružanim snagama i ono je sve samo ne vojska.A ovo je ipak profesionalna, prava vojska.
potrebna kolicina i vrsta oruzja se gleda na osnovu ko ti je moguci agresor i koliku i kakvu teritoriju branis. kad se ovo uzme u obzir bosnjaci nista ne zaostaju od regiona cak su u nekim stvarima jako dobro stoje.