Putin preuzima Busove metode

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vratnik

#1 Putin preuzima Busove metode

Post by vratnik »

Putin i ministri su upravo najavili da ce na isti nacin progoniti teroriste kao sto to rade i busovci i izrael. Radi se o preventivnim mjerama i u drugim drzavama, upotreba atomske bombe (?!?!) ne stoji na razmatranju. pa eto, rekoh, ako ima ko neobrijan, nek se pripremi.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

komi će apokalipsu posmatrati preko kablovske iz tople sobe 8)
Fair Life

Post by Fair Life »

Nista neobicno. Isti neprijatelj - iste metode.
vratnik

Post by vratnik »

znaci do sad samo rijeci podrske. pa da sastavimo pismo?

Dragi druze Predsjednice,

mi, SKOJ-evci iz Jugoslavije, sa odusevljenjem smo culi vas plameni govor i u potpunosti vas podrzavamo u odluci da napadnete bradate spodobe i njihove pomagace. Citavom svijetu je jasno da vi zelite mir, a oni rat, i vrijeme je da im isti i posaljete pred kucna vrata. Jasno je nama da je u Groznom situacija i vise nego stabilna zahvaljujuci vasim stabilizacijskim trupama. Hvala vam sto ste nam objasnili gdje je nestalo 2/3 muskaraca iz groznog izmedju 14 - 60 godina, mi naime i sami znamo da su oni samo skriveni da bi se opravdala djela tih teroristkinja, one se samo prave da su udovice, a nisu nego cekaju da ovo sve prestane pa da zive normalno sa tim separatistima.
Mi s nestrpljenjem cekamo vase prve rakete i bombe i molimo vas da ne briniete ako slucajno iste pogode i nasu djecu i sestre. Mi znamo da u svakom ratu padaju zrtve, dok su nase sve je u redu. Ne obracajte paznju na AI, pa ne moraju ni oni sve znati, prasite po njima i drvetom i kamenom (i uranijuskom municijom).
Evo ja vam se prvi obracam i molim da pocnete sa Begovom Dzamijom u Sarajevu, tamo ima puno terorista. Ja sam siguran da ce moje kolege skojevci vama poslati jos pisama i adresa u sljedecih desetak minuta.
Sieg Heil, uh nije.
Noz zica sre ma nije ni ovo
nek zivi bratstvo i jedinstvo!
Zivjeli svi!! Osim nas!!!
blenta

Post by blenta »

... ali najcrnje od svega je sto ce vjrovatno kao i u usa narod povjerovcati u zvanicnu pricu vlade jer trebaju nekoga da iskale bijes, a na svojim to svakako niti mogu niti smiju... kod busha je bilo napadnimo irak jer je tamo oruzje i osama bla bla... a kod putina ce biti poostrimo mjere protiv terorista koje ce vjerovatno podrazumnijevati maltene teror na hiljadama nevinih radi par krivih ljudi.... jadno je to a u svemu tome ti si mi najjadniji nekako...
rekoh vam ja jos sinoc...
zoka

Post by zoka »

Da vratnik slazem se sa tobom u potpunosti, Putiin koristi iste principe kao i Bush i svi ostali imperijalisti.
Post Reply