put u Podogricu i zivot u istom !?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

tempora

#26 Re: put u Podogricu i zivot u istom !?

Post by tempora »

Ne znam ko moze uzivati u prirodi, pored onakvog puta od Foce prema crnogorskoj granici, jer ono je vise od horora !!!! Ljetos sam, nakon 23 godine opet prosla tim putem i kostalo me je zivaca dok ga nismo prosli. Ono je vise od sramote za zemlju i bosansku vlast. Samo se kod nas kozija staza moze nazivati put. :(
Jazz_Junkie

#27 Re: put u Podogricu i zivot u istom !?

Post by Jazz_Junkie »

dje ces bolan tam. :D
ja otog saraj'va-x

#28 Re: put u Podogricu i zivot u istom !?

Post by ja otog saraj'va-x »

johntra wrote:
ja otog saraj'va-x wrote:
zijancer wrote:jedino :cry: sam titograd je brate ruzan
lici na sovjetsku verziju mostara, sa zgradama kao sibice i ispucalim asfaltom..dodaj tome jos par tona smeca, plasticne supermarkete nacickane gusto uz cestu minus neretva :o i dobit ces sliku
e nek' sarajevo sa svrakinim, anexom, buća potokom i boljakovim, mejtasem, bjelavama,vratnikom, bistrikom i kosevskim brdom i jos kakvim KUĆA urban stilom bez fasade posjeduje veliku ljepotu(isfrustriram se dok prolazim trolom kroz sarajevo , steknes osjecaj da nisi u gradu, a ne nesto drugo)... u sarajevu postoje samo 4 urbana naselja : ciglane, dobrinja, AP i mojmilo .. ovo ostalo nije grad :) toliko . generalno, ti ne znas sta uporedjujes... a ovo vezano za smece.. sarajevo je minimalno 2 puta prljavije od Beograda pa ti vidi :\ a sarajevski asfalt i "razdrndanu" Ferhadiju necu da komentarisem... toga cu sve postedjeti :)

sorry na offtopicu :

najbolja ruta do PG je : foča - prelaz sćepan polje - nikšić - podgorica :) sto se tiče shoppinga grad ima sve, jer luka Bar nije previse daleko.. tako da ima svega i svacega. Moram da istaknem mobilni telefoni su džab džabe :). Ja sam zadnji put bio prije par godina, i bio sam u nekoj diskoteci sta li je... k'o buddha bar ili kako se vec zove (bilo je super,a i dobre su podgoričanke :D izuzetno komunikative i lijepe, nije to k'o ove nase sa kockatim glavama koje su ufurane). To je ono glavno, inace, ljudi su dobri - ne levete
Sto se tice nocnog zivota imas City Becks(tad je radio, ne znam radi li sad), a pubova koliko hoces :) ja sam se samo vukao po pubovima i pio točenu Nikšićku :) strava je . Toliko od mene, nadam se da sam pomogao koliko - toliko :sax: :-)
gdje si arhitekta, nismo te odmah prepoznali...čuj, četiri urbane sredine, ccc...tebi, ako se ne sviđa, živi buraz u Beogradu ili Podgorici...nemam ništa ni protiv tebe, ni protiv ovih gradova, čak Podgoricu znam odlično, jer često idem tamo, ali ovoliko njesra nisam odavno pročitao...
on topic, najbolji put je preko Šćepan Polja i to nije nikakva avantura, nego je uži, asflatirani put i nema nikakvih problema...Podgorica se u posljednjih deset godina jako izgradila i predstavlja moderni centar CG...imaš svega za poželjeti, od šoping centara, nedavno su Turci otvorili najveći šoping centar u CG, koji je pravo dobar, a imaš još dva dobra tržna centra...Centar grada je ukusno sređen i čitav korzo je dobar, sa puno modernih kafića i klubova...Šetnja pored Morače je ekstra, a klima je najsličnija mostarskoj...trebe beton i tačka... :D
necu ja nigdje da se selim . ovdje nema drzave i ta klima mi godi :) medjutim, ja za svoj jedan stan u podgorici , kupujem dva stana u sarajevu (toliko o urbano-olimpijskoj kasabi). elem neise, ja bih rado zivio u beogradu ali prilike su drugacije :D hvala na razumijevanju, sve ostalo sto si rekao je na mjestu :D

:bih: :sax: :thumbup:
Post Reply