Da li znate koliko okvirno izadju putarine na putu od Bosanskog Šamca (hrvatske granice) do Beograda?
Isao sam prije 2-3 godine ali se ne sjecam, a izbjegao bih relacije preko Sokoca, Zvornika, Loznice i Tuzle, Bijeljine.
Put Sarajevo - Beograd
- zmajadaH
#2 Re: Put Sarajevo - Beograd
Racunaj cca 0.14 km po kilometru. Pripremi dinare.ElRe wrote:Da li znate koliko okvirno izadju putarine na putu od Bosanskog Šamca (hrvatske granice) do Beograda?
Isao sam prije 2-3 godine ali se ne sjecam, a izbjegao bih relacije preko Sokoca, Zvornika, Loznice i Tuzle, Bijeljine.
- x generation
#3 Re: Put Sarajevo - Beograd
Okvirno malo vise od 6 € za jedan pravac. Placati mozes u domacim valutama , eurima ili karticno. Sretan put.
- JThomas
#5 Re: Put Sarajevo - Beograd
ići u beograd a zaobići miću bradinu?
mislim stvarno zaista uistinu...
-
Gandra_1
#6 Re: Put Sarajevo - Beograd
Realno mi se taj Mićin restoran zgadio, tako da kada idem tim putem obično stanem na OMV pumpi kod Šapca...JThomas wrote:ići u beograd a zaobići miću bradinu?
Onaj stari sjedi gazda vazda namrgođen nekakav, restoran mu radi samo što ima dogovor sa busevima da tu odmaraju...
Što se tiće puta za BG tokom zime je i moja preporuka na Šamac, jer je sve ravno, autoputa ima u HRV oko 3e i u Srbiji isto oko 3e... Jedino kada se ide na proljeće i ljeto ok je ići preko Romanije i Zvornika, mada ni tuda nije ugodno voziti noću, jer je pustahija...
- Zvek
#7 Re: Put Sarajevo - Beograd
Za koliko vremena se stize iz Sarajeva u BG autoputem preko Šamca?