Put M17 stanje

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
rimfan

#1 Put M17 stanje

Post by rimfan »

Pozdrav interesuje me kako je sada prohodan put M17 od graničnog prelaza Bosanski Brod Sarajevo. Pošto trebam tim putem da idem u nedelju iz Švedske dolazim. Interesuje me dali je bolje da mjenjam da idem na Orašje i Tuzlu ili je i dalje okej ili putem M17
muminovic

#2 Re: Put M17 stanje

Post by muminovic »

Kakva tema ;)

Nazovi BIHAMK i pitaj
rimfan

#3 Re: Put M17 stanje

Post by rimfan »

muminovic wrote:Kakva tema ;)

Nazovi BIHAMK i pitaj
Izvini gospodine pametni nisam vas prepozno. Pitanje je bilo upuceno osobama koje su se kretale tim putem sada poslje poplave i znaju bolje kkvo je stanje jer znam da je jedan dio zatvoren interesuje me Obilaznica dali se gubi previse vremena.
muminovic

#4 Re: Put M17 stanje

Post by muminovic »

rimfan wrote:
muminovic wrote:Kakva tema ;)

Nazovi BIHAMK i pitaj
Izvini gospodine pametni nisam vas prepozno. Pitanje je bilo upuceno osobama koje su se kretale tim putem sada poslje poplave i znaju bolje kkvo je stanje jer znam da je jedan dio zatvoren interesuje me Obilaznica dali se gubi previse vremena.
Ha ha ha, komedija ;)

Stanje na cesti se mjenja iz minute u minutu, info od juce je stara, a kamo li od prije 2-3 dana ;)))

Imas Bihamk 24h info web stranicu koja se ažurira Non stop i njihov broj telefona.
Post Reply