Put M17 stanje
-
rimfan
#1 Put M17 stanje
Pozdrav interesuje me kako je sada prohodan put M17 od graničnog prelaza Bosanski Brod Sarajevo. Pošto trebam tim putem da idem u nedelju iz Švedske dolazim. Interesuje me dali je bolje da mjenjam da idem na Orašje i Tuzlu ili je i dalje okej ili putem M17
- muminovic
#2 Re: Put M17 stanje
Kakva tema 
Nazovi BIHAMK i pitaj
Nazovi BIHAMK i pitaj
-
rimfan
#3 Re: Put M17 stanje
Izvini gospodine pametni nisam vas prepozno. Pitanje je bilo upuceno osobama koje su se kretale tim putem sada poslje poplave i znaju bolje kkvo je stanje jer znam da je jedan dio zatvoren interesuje me Obilaznica dali se gubi previse vremena.muminovic wrote:Kakva tema
Nazovi BIHAMK i pitaj
- muminovic
#4 Re: Put M17 stanje
Ha ha ha, komedijarimfan wrote:Izvini gospodine pametni nisam vas prepozno. Pitanje je bilo upuceno osobama koje su se kretale tim putem sada poslje poplave i znaju bolje kkvo je stanje jer znam da je jedan dio zatvoren interesuje me Obilaznica dali se gubi previse vremena.muminovic wrote:Kakva tema
Nazovi BIHAMK i pitaj
Stanje na cesti se mjenja iz minute u minutu, info od juce je stara, a kamo li od prije 2-3 dana
Imas Bihamk 24h info web stranicu koja se ažurira Non stop i njihov broj telefona.