put do zdrave i sjajne kose
Moderator: anex
-
nur_25
#1 put do zdrave i sjajne kose
zdravo. zanima me da li je neko imao pozitivno iskustvo sa postizanjem zdravlja kose. naime, kosa mi je tanka, farbana. zanima me ima li u Sarajevu neki salon koji radi na zdravlju kose ili neki preparati.
- ilkbahar
#2 Re: put do zdrave i sjajne kose
Ricinusovo ulje je super za jacanje i rast kose.nur_25 wrote:zdravo. zanima me da li je neko imao pozitivno iskustvo sa postizanjem zdravlja kose. naime, kosa mi je tanka, farbana. zanima me ima li u Sarajevu neki salon koji radi na zdravlju kose ili neki preparati.
-
Klitemnestraaa
#3 Re: put do zdrave i sjajne kose
Ovisno kakva ti je kosa. Zdrava i sjajna se obicno jako brzo masti pa uzmi i to u obzir. Meni je kana pomogla koju sam mijesala s jajima i maslinovim uljem i farbala s svako 14 dana.
To je bilo kad sam bila crna, sad sam svijetla pa ne mogu naci svijetlu kanu, ali ako si crna, crvena ili smedja, obavezno probaj.
To je bilo kad sam bila crna, sad sam svijetla pa ne mogu naci svijetlu kanu, ali ako si crna, crvena ili smedja, obavezno probaj.
-
Mirinela
#4 Re: put do zdrave i sjajne kose
E ovako ja imam jedan savjet koji je meni pomogao za moju dugu kosu. Fitoval ampule i maslinovo ulje