Nije ovo cigaretadezurni_ucenik wrote:Evo jedna za mooncu![]()
![]()
Oho...I to znaci dimishpustopoljina wrote:Nije ovo cigaretadezurni_ucenik wrote:Evo jedna za mooncu![]()
![]()
moonca wrote:Oho...I to znaci dimishpustopoljina wrote:Nije ovo cigaretadezurni_ucenik wrote:Evo jedna za mooncu![]()
![]()
Dobro se razumijete--izgleda oboje..dezurni_ucenik wrote:
Ko? Ja il' pustopoljina
Zar ti licim na:moonca wrote:Oho...I to znaci dimishpustopoljina wrote:Nije ovo cigaretadezurni_ucenik wrote:Evo jedna za mooncu![]()
![]()
Zna cura/ žena da nema većeg rahatluka negmoonca wrote:dezurni_ucenik wrote:Evo jedna za mooncu![]()
![]()
![]()
Izasla sa braticnom na rucak ... naravno pobjegli od pusaca na terasi u salu .... kad, po zavrsetku jela-- dohvati se ona cigareta-kaze tebi smeta jel 'da ,...... samo cu jednu...![]()
mislim da se uopće ne poštujestrucnjakdemagog wrote: ↑23/02/2020 18:25Koliko se u Sarajevu poštuje zakonski propis o zabrani pušenja u javnim prostorijama?
Postoji li način da se pokrene nekakva inicijativa ili nešto slično, da se to malo uozbilji?problemnatravunu wrote: ↑24/02/2020 06:33mislim da se uopće ne poštujestrucnjakdemagog wrote: ↑23/02/2020 18:25Koliko se u Sarajevu poštuje zakonski propis o zabrani pušenja u javnim prostorijama?![]()