copy i test-klik na pogresnu temu...cHupjahalic@ wrote:Ovo je sigurno bio test....ztluhcs wrote:Ko puši neka šuti... Kome puše neka šuti.... Tema iz šupljeg u prazno...
Pušač u poseti kod nepušača
Moderator: anex
-
Pearl
- cHupjahalic@
Tebi je la`ko.ztluhcs wrote:Probaj opet:D:D
- cHupjahalic@
Covjek se uci dok je ziv...ztluhcs wrote:Ti još učiš...:D:D
-
mala-i
e pa da i ja napisem kako sve to tece u skromnom mi domu.zakleti sam nepusac,bas kao i moja sestra s kojom dijelim sobu.roditelji su mi susta suprotnost nama.tri kutije dnevno se znalo zalomiti.
nikad ali nikad u zivotu mi nije zasmetao dim.valjda sam jadnica kao pasivni pusac toliko oguglala na sve to.
u stan u kojem zivimo uselili smo prije tri godine.od samog pocetka sestra je smatrala da trebamo zabraniti cigare u sobi.ja sam bila nekako suzdrzana jer zaboga kako cu ja reci ljudima,mozda ih uvrijedim.a i ne osjeca se taj dim toliko nakon sto se izraci soba...ali ljudi kako sam bila u krivu...a to sam skontala tek kad je mama nakon 30 godina prestala pusiti.to se nekako poklopilo s krecenjem stana i nakon toga donijele smo cvrstu odluku da zabranimo cigare u sobi.dobro nam ide zasad.
ali ljudi meni kao da se vratilo culo mirisa.kad se sestra vrati iz grada iz nekog zadimljenog prostora hocu da umrem od smrada.
prijateljice ne puse u mojoj sobi,ni momak
ma niko nije privilegovan.u ostatku stana pusenje je dozvoljeno,zaboga pa stari je jos uvijek crna ovca.
meni je recimo zasmetalo kad sam jednoj osobi rekla da se u sobi vise ne smije pusiti ona me pogledala onako zacudjeno,namrstila se i rekla:pa dobro,i kuci me stari tjera da idem na balkon zapalit.haloooooooooo!!!!
u svojoj kuci ti ne smeta a u mojoj se mrstis i nevoljko premijestas u dnevnu
po meni je to pravo nepostivanje......
nikad ali nikad u zivotu mi nije zasmetao dim.valjda sam jadnica kao pasivni pusac toliko oguglala na sve to.
u stan u kojem zivimo uselili smo prije tri godine.od samog pocetka sestra je smatrala da trebamo zabraniti cigare u sobi.ja sam bila nekako suzdrzana jer zaboga kako cu ja reci ljudima,mozda ih uvrijedim.a i ne osjeca se taj dim toliko nakon sto se izraci soba...ali ljudi kako sam bila u krivu...a to sam skontala tek kad je mama nakon 30 godina prestala pusiti.to se nekako poklopilo s krecenjem stana i nakon toga donijele smo cvrstu odluku da zabranimo cigare u sobi.dobro nam ide zasad.
ali ljudi meni kao da se vratilo culo mirisa.kad se sestra vrati iz grada iz nekog zadimljenog prostora hocu da umrem od smrada.
prijateljice ne puse u mojoj sobi,ni momak
meni je recimo zasmetalo kad sam jednoj osobi rekla da se u sobi vise ne smije pusiti ona me pogledala onako zacudjeno,namrstila se i rekla:pa dobro,i kuci me stari tjera da idem na balkon zapalit.haloooooooooo!!!!
u svojoj kuci ti ne smeta a u mojoj se mrstis i nevoljko premijestas u dnevnu
- taxi_driver
ulicar wrote:Interesantno je kako smo mi tersovi koji misle samo o svojoj guzici, a ti si taj koji hoce da pusi u tudjoj kuci, iako to smeta tvom domacinu. Kada si u Rimu..., ali ne, tamo se nije pusiloLudi Kure wrote:nerazumijem samo gdje je nestalo nekadasnja ljepota, svi smo odrastali u zadmljenim kucama, jer su prije derneci bili redovni, posjete prijatelja i sve ostalo... danas ste svi vi jedni ograniceni likovi koji nezasluzuju niti imati prijatelja...tersovi koji misle samo o svojoj guzici... isto kao da ce ti mjesec dana neko biti u kuci pa pobogu valja to izdrazati, isto kao da imas goste svaku noc pa jao majko svaku ti noc dime...
Pa, jarane smrdis. Tvoja citava okolina pusi i smrdi, pa nisi svjestan. Jednom kada se kutarises navike, skontati ces da si fakat smrdio. Znaci svi vi pusaci ste smradovi smrdljivi.Ludi Kure wrote:izmedju ostalog, komentar usmrdit ces nam kucu i smrdit ce nam odjeca je uvreda za tvog prijatelja/gosta u tvojoj kuci jer samim tim mu govoris da on/ona smrde i da im kuca smrdi... nije fer prema nekome koga si pozvao u svoju kucu i predstavljas mu se kao prijatelj!
ja bas volim kad smrdim.posebno na duvan.a najdraze mi je kad u kucu nepusaca udjem pa kutiju ispusim za par sati.sto bi samo ja smrdio kad i on moze da smrdi.jos ne operem none dva tri dana.pa to je ludnica.a on ko dobar domacin nista ne govori.
a zivim inace u holandiji.jest zabranjeno pusenje na javnim mjestima,ali opet ima vise pusaca nego nepusaca.a u austriji vjerovatno prestali sto su kud i kamo kokuznija drzava,pa se nema za cigara.a imao sam par cura koje nisu pusile i nijedna se nije zalila da joj dismr.cak sta vise,obozavala ja pasivno pusenje.nego idem spavati laku noc,i do sljedece cigarete.
- cHupjahalic@
... a najsretniji oni koji znaju sta ih ceka.ztluhcs wrote:Dok neki podučavaju dok su živi... Kako god svi sretni
- cHupjahalic@
... kojima je nemoguce procijeniti vrijednost.ztluhcs wrote:par trenutaka rahatluka..![]()
- cHupjahalic@
... a jos teze vrijednost "instruktora".ztluhcs wrote:Kao ni vrijednost novonaučenog...![]()
-
Pearl
patite, o vi robovi...mala-i wrote:ztluhcs wrote:Kao ni vrijednost novonaučenog...cHupjahalic@ wrote: ... kojima je nemoguce procijeniti vrijednost.![]()
ne...ne...ne...opet
hajmo sad svi skupa: danas nam je divan dan, divan dan, divan dan....
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
viknu ucenica misleci na to da su ovo ucili jucer...mala-i wrote:ztluhcs wrote:Kao ni vrijednost novonauèenog...cHupjahalic@ wrote: ... kojima je nemoguce procijeniti vrijednost.![]()
ne...ne...ne...opet
- cHupjahalic@
... gdje je edukacijaztluhcs wrote:Kao i želju mladih za znanjem svaki put iznova...
-
Pearl
znati kad stati... ili mozda nije...cHupjahalic@ wrote:... gdje je edukacijaztluhcs wrote:Kao i želju mladih za znanjem svaki put iznova...bitan pojam
, a jos bitnije...
![]()
-
ztluhcs
biti sretan i uèiniti uèitelja sretnim...cHupjahalic@ wrote:... gdje je edukacijaztluhcs wrote:Kao i ¾elju mladih za znanjem svaki put iznova...bitan pojam
, a jos bitnije...
![]()
- cHupjahalic@
... a ovo je samo obnavljanje proslogodisnjeg gradiva.ztluhcs wrote:viknu ucenica misleci na to da su ovo ucili jucer...mala-i wrote:ne...ne...ne...opet![]()
- cHupjahalic@
... koji sanja i masta citav zivot da dozivi takvu srecu.ztluhcs wrote:biti sretan i učiniti učitelja sretnim...cHupjahalic@ wrote:... gdje je edukacijaztluhcs wrote:Kao i želju mladih za znanjem svaki put iznova...bitan pojam
, a jos bitnije...
![]()
Last edited by cHupjahalic@ on 05/10/2006 00:18, edited 1 time in total.
-
ztluhcs
koje nije bilo nauceno pravilno... i potrebno je bilo objasniti ucitelju sta su to ucili...cHupjahalic@ wrote:... a ovo je samo obnavljanje proslogodisnjeg gradiva.ztluhcs wrote:viknu ucenica misleci na to da su ovo ucili jucer...mala-i wrote:ne...ne...ne...opet![]()
![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
da vidi sjaj u ocima ucenice...cHupjahalic@ wrote:... koji sanja i masta citav zivot da dozivi takvu srecu.ztluhcs wrote:biti sretan i uèiniti uèitelja sretnim...cHupjahalic@ wrote: ... gdje je edukacijabitan pojam
, a jos bitnije...
![]()
- cHupjahalic@
... al` najteze svakom uceniku pada kad zna da ucitelj citavo vrijeme nad njima vladaztluhcs wrote:koje nije bilo nauceno pravilno... i potrebno je bilo objasniti ucitelju sta su to ucili...