Pušač u poseti kod nepušača

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
alek

Post by alek »

basta nepusaci :D otvorite sebi temu i zabranite pusenje na njoj :D
uozo

Post by uozo »

Imal' ko vatre? tol'ko sam se nasikir'o da odo sad jednu zapalit'. Al' napolje, u mene punica nazalost ne pusi, pa kontam da ja pocnem ne bil' kako im'o izgovor da citavo vrijeme budem napolju dok je ona tu. :roll: :shock: :D
debela

Post by debela »

aha, tu smo dakle. punica je razlog tvojih frustracija pa se nama naklatio na kosti :lol: e moj medjede, crni medjede :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Vidim da pušači puše a nepušači trpe :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

i onda bi jos i u nasim kucama da puse...e ne moze! :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ljubavi kako ja .....na balkon vazda :D :D .......po jednu :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

balkon je nama g tacka :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Moraćemo pojačati ......oslonce :oops:
uozo

Post by uozo »

debela wrote:aha, tu smo dakle. punica je razlog tvojih frustracija pa se nama naklatio na kosti :lol: e moj medjede, crni medjede :lol:
Nije ba, neg' mi dosadno, a nekaka kisa udarila pa ne mogu ko svaki pravi medjed po sumu hodat', pa reko# da malo handrim ove negativce sto puse. A punica otisla skupljat' med, joj da je hoce kakav grom opucat'. :-D
alek

Post by alek »

B.Medjed wrote:A punica otisla skupljat' med
:D :D vjecno s cvijeta na cvijet :D :?
twin_mk

Post by twin_mk »

Gledajući punicu i vidjećeš vlastitu ženu za 15 godina... :oops:
uozo

Post by uozo »

alek wrote:
B.Medjed wrote:A punica otisla skupljat' med
:D :D vjecno s cvijeta na cvijet :D :?
Nije ba neg' ona ide i fata i prati one hajvane sto skacu s cvjeta na cvjet i otima im med. Neki dan dosla i donjela jednog tog hajvana, i dala meni bejagi da se igram, a ja uze to u sapu i samo sto me slag nije strefio kad sam vidio 'celicu Maju. :-)
debela

Post by debela »

mozes ti nama bajkice pricati ali punica tebe zulja. medjede jes mi te joza :lol: haj zapali jednu s rajom, bice ti lakse :lol:
uozo

Post by uozo »

debela wrote:mozes ti nama bajkice pricati ali punica tebe zulja. medjede jes mi te joza :lol: haj zapali jednu s rajom, bice ti lakse :lol:
Ja sam cvrsta karaktera :shock:
Ma ne bi sad zapalio nema sanse. Neg' mi se ba neki dan trn zabo u sapu. Joj jest' bolilo dok nije naisla jedna milosrdna djevojka koja je slucajni imala kobinerke i izvadila mi trn iz ruke. Zato sam posto sam primjetio da pusi jer je 'nako malo vonjala na duhan, odlucio da joj kupim steku drine i kanticu meda, domaceg. :D
Joj u mene punica zlato, nit zna naseg jezika, nit sta razumije kad ja galamim po kuci, nit mi smje sta rec'. A i sreca pa je nemam... :D
uozo

Post by uozo »

B.Medjed wrote:
debela wrote:mozes ti nama bajkice pricati ali punica tebe zulja. medjede jes mi te joza :lol: haj zapali jednu s rajom, bice ti lakse :lol:
Ja sam cvrsta karaktera :shock:
Ma ne bi sad zapalio nema sanse. Neg' mi se ba neki dan trn zabo u sapu. Joj jest' bolilo dok nije naisla jedna milosrdna djevojka koja je slucajni imala kobinerke i izvadila mi trn iz ruke. Zato sam posto sam primjetio da pusi jer je 'nako malo vonjala na duhan, odlucio da joj kupim steku drine i kanticu meda, domaceg. :D
Joj u mene punica zlato, nit zna naseg jezika, nit sta razumije kad ja galamim po kuci, nit mi smje sta rec'. A i sreca pa je nemam... :D
Imal' ko vatre treba mi da potpalim kamin. :D
Šandor

Post by Šandor »

quantum wrote:Ako si TI dosao kod svog prijatelja u goste onda si i TI kao GOST duzan izraziti postovanje prema svom DOMACINU.
To sto ja mislim o svom zdravlju i svom rahatluku mene ne cini tersom. Prije bih rekao da to sto tvoj ceif da zapalish cigaru po svaku cijenu tebe cini tersom.
Kazes kao da imas svaku noc goste pa jao majko svaku noc dime? Je li ti ides svaku noc u goste kod nepushaca pa ne mozes da izdrzis da ne zapalis?
Sto se tice smrada meni cigara smrdi! Kuca u kojoj se stalno pushi meni smrdi! Ja kad dodjem iz kafica smrdim sam sebi jer sam pun duhanskog dima. Sta tu nije fer?
Ma šta smrdim, na uši mi dim izlazi. :D:D:D
manijak1 wrote::oops: Hajde ..... :D Kolumbo krenulo te gdje si se najmanje nadao :D :D .
U vezi teme nameće se da pušač u posjeti kod nepušača ne puši ......dok nepušač u posjeti kod pušača .....udiše dim :oops: :D
To je normalno. Otkud meni pravo da ti kažem da ne pušiš u tvojoj kući ili u tvom autu. Možeš me komotno poslat u neku stvar isto ko ja tebe u mojoj kući. :D

Al ovdje se pušači pozivaju na nekakva prava na koja se niko razuman ne bi pozivao. Ko veli, mi nepušači nešto glumimo. Malo pušača ima razumijevanja za nas kojima fakat smeta.
Anka

#217 Re: .

Post by Anka »

senadd wrote:.....
Da napomenem,žene su interesantne,kad imaju kvarnih zuba ili neugodan zadah zbog sistema.
Puše da pokušaju prikriti to,ali ..
U svakom slučaju,cigarete najviše koriste niži intelektualni slojevi(uglavnom),i osobe slabog karaktera.
Ovakav komentar je baš došao od osobe iz VIŠIH intelektualnih slojeva :D
Najviše pušača ima među lekarima! To je svakako apsurdna situacija ali je činjenica.
Pa još pričati o slabom karakteru....stvarno svašta...A šta ćemo sa nepušačima alkoholičarima?
Na kraju, reći ću još jednu stvar. Moja drugarica je počela da se zabavlja sa mladićem koji joj je rekao da je žena njegovog života ali da je jedina prepreka njihovoj sreći to što je ona pušač.
Neću sada da komentarišem taj nezreli tinejdžerski biser da nakon 2 dana poznanstva zaključiš da je taj neko osoba tvog života....čudno, on je nepušač a rezonuje kao debil....
Devojka je prestala da puši u njegovom društvu. Nakon par nedelja zabavljanja došao je trenutak za intimnije upoznavanje...Mladić je prilično feleričan po tom pitanju, i anatomski i fiziološki. Nakon bruke koju je on nazvao seksom, ustala je,sela za sto i zapalila cigaretu. On je podivljao. "Ne mogu da verujem,zar nisi ostavila to sranje, imaš li ti karakter, pa kakva si to osoba!"
"Pa vidi, ja sam osoba kojoj nije dovoljno 3 minuta i tih bednih 10 centimetara!"
:lol:
danas

Post by danas »

:roll: :? :-? :shock: :roll: :? :sad: :-) :-? :shock: :roll: :roll: :roll:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Pa ova tema gori.... ugusi... kah kah :D

Pusaci:
Da li se ikad pitate zasto nepusaci ne zele da se u njihovoj blizini pusi?
U mom stanu je pusenje definitivno zabranjeno, iz jednog razloga sto sam licno nepusac a drugi razlog je moje licno zdravlje. Eh... problem je nastajao onog trenutka kad bih ja reci pusacima (ne svima, cast pojedinima 8-) ... vidim ima vas takvih na ovoj temi :roll: ) da moraju izaci na balkon, pepeljare u mom stanu (osim balkona) neces naci.
Sto je najzalosnije, u samom pocetku sam im ispricala o razlogu (a i bez toga bi bilo zabranjeno pusenje, bez diskusije) i mnogi od njih su samo cutali. Bilo ih je koji me nisu zeljeli ni centa da shvate. Takvi ljudi mi nisu ni potrebni.

Vi se i dalje nastavite prepirati ovdje i dokazivati ko je vise a ko manje u pravu.
Ne mogu da shvatim da cemo se poceti dijeliti i po tome.
Shvatite da svi nismo isti a isto tako da su norme razlicite po kucama.
Sta reci nego zalosno da vas toliko ima koji ne prihvacate ako vam gazda kuce kaze da je pusenje zabranjeno... :sad:
alek

Post by alek »

:D tuga je... ne prihvatate da ne prihvatamo :D ... ne mozemo biti drugari :D jer ovo je najvaznija stvar na svijetu :D :-)

over&out :oops:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Ko pu¹i neka ¹uti... Kome pu¹e neka ¹uti.... Tema iz ¹upljeg u prazno...

cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

pling pling
test test :D ako prodje (server je grozan :-? ) ja necu cistiti. 8-)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

ztluhcs wrote:Ko puši neka šuti... Kome puše neka šuti.... Tema iz šupljeg u prazno...

Ovo je sigurno bio test.... :D
Šandor

Post by Šandor »

danas wrote::roll: :? :-? :shock: :roll: :? :sad: :-) :-? :shock: :roll: :roll: :roll:
:? :D
Pearl

Post by Pearl »

zar treba uopste objasnjenje zasto necu da mi neko pusi u stanu i zagadjuje i moja pluca i ostavlja odvratan smrad??? to sto sebi dimi nije moj problem..

isto kao da se ja bunim sto moj domacin hoce da ja skinem cipele i obucem papuce, JER TO NJEMU ODGOVARA A JA SAM GOST, a ja se naljutim jer sam ja navikla da hodam u cipelama po svojoj kuci i tako mi bas odgovara...

moj stari mamu ne moze da natjera sa cigaretom na balkon u vlastitoj kuci (longlife education ovdje ne pali :) ), ali ona zato kod prijatelja koji to zahtijevaju uredno sa pepeljarom izadje na balkon da zapali cigar...
Post Reply