Punomoć za auto
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
LongDong
#1 Punomoć za auto
Drugovi forumaši, iskrslo mi je putovanje u Srbiju sutra. Vozim auto koje je registrovano na oca, da li mi je potrebna punomoć ? Unaprijed zahvaljujem!
-
duboka_misao
#2 Re: Punomoć za auto
otidji u postinu ovjeri , obojica moraju biti prisutni, saobracajnu moras imati original naravno, e sad neznam ,BIHAMK izdaje nake medzunarodne punomoci kao nakav zuti karton otidji od njih na skenderiju 10 KM , alil koliko to vrijedi nemog biti siguran.LongDong wrote:Drugovi forumaši, iskrslo mi je putovanje u Srbiju sutra. Vozim auto koje je registrovano na oca, da li mi je potrebna punomoć ? Unaprijed zahvaljujem!
-
HoDaLuD
#3 Re: Punomoć za auto
Moras imati međunarodnu punomoć, moras je izvaditi u BIHAMK-u
Vlasik vozila (otac)i opunomoćnik (ti) morate se lično pojaviti u BIHAMK-u
Treba Vam saobraćajna i LK-e
Košta oko 20-30km
Mene su dva puta već vratili sa granice a dvadeset puta pustili, sve zavisi na koga na granici naletiš obično su naši iz granične policije ti koji zajeb.avaju
Košta oko 20-30km
Mene su dva puta već vratili sa granice a dvadeset puta pustili, sve zavisi na koga na granici naletiš obično su naši iz granične policije ti koji zajeb.avaju
- metar_drva
#4 Re: Punomoć za auto
evo, rek'o ti je covjek, s tim da ja nisam bio prisutan kad je moj stari to meni vadio, al eto, otidji i ti za svaki slucajHoDaLuD wrote:Moras imati međunarodnu punomoć, moras je izvaditi u BIHAMK-u
Košta oko 20-30km