Punjenje ketridza, pitanje ?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
matematicar_teski

#1 Punjenje ketridza, pitanje ?

Post by matematicar_teski »

Treba mi da kupim ovu stvarcicu, refill clip sa kvideoklipa u sarajevu. Zna li gdje da je kupim, i kako se to prevodi kod nas ? :D

Usisni okvir ?

Btw. Je li iko probavo puniti ovako ?
O'zone
Globalni moderator

#2 Re: Punjenje ketridza, pitanje ?

Post by O'zone »

Ja gledao kad su mi refilovali Canon ketridže i valjao se od smijeha. Dremelom i malim borerom probuši rupu u ketridžu,napuni špricu bojom i napuni ketridž (kao na klipu), očisti ketridž i preko rupe zalijepi selotejp da se opet kasnije može puniti :lol: Nikakav refill clip nije potreban
matematicar_teski

#3 Re: Punjenje ketridza, pitanje ?

O'zone wrote:Ja gledao kad su mi refilovali Canon ketridže i valjao se od smijeha. Dremelom i malim borerom probuši rupu u ketridžu,napuni špricu bojom i napuni ketridž (kao na klipu), očisti ketridž i preko rupe zalijepi selotejp da se opet kasnije može puniti :lol: Nikakav refill clip nije potreban
je li odozgo da probusim ili sa strane ?
O'zone
Globalni moderator

#4 Re: Punjenje ketridza, pitanje ?

Post by O'zone »

matematicar_teski wrote:
O'zone wrote:Ja gledao kad su mi refilovali Canon ketridže i valjao se od smijeha. Dremelom i malim borerom probuši rupu u ketridžu,napuni špricu bojom i napuni ketridž (kao na klipu), očisti ketridž i preko rupe zalijepi selotejp da se opet kasnije može puniti :lol: Nikakav refill clip nije potreban
je li odozgo da probusim ili sa strane ?
Odozgo
matematicar_teski

#5 Re: Punjenje ketridza, pitanje ?

zanimljivo, printer ne prihvata ketridze(koje sam ja dopunio), malo procackam po netu kazu da ima neki cip koji mu to onemogucava :/

Je li iko imao slican problem, rijec je o hp printeru
Qurajber

#6 Re: Punjenje ketridza, pitanje ?

Post by Qurajber »

matematicar_teski wrote:zanimljivo, printer ne prihvata ketridze(koje sam ja dopunio), malo procackam po netu kazu da ima neki cip koji mu to onemogucava :/

Ima softver koji mu kaže da je prazan ketridž bez obzira što je napunjen. I vidjet će ga kao praznog sve dok ne kupiš novi ... :D
matematicar_teski

#7 Re: Punjenje ketridza, pitanje ?

Qurajber wrote:
matematicar_teski wrote:zanimljivo, printer ne prihvata ketridze(koje sam ja dopunio), malo procackam po netu kazu da ima neki cip koji mu to onemogucava :/

Ima softver koji mu kaže da je prazan ketridž bez obzira što je napunjen. I vidjet će ga kao praznog sve dok ne kupiš novi ... :D
tako nekako, ima li lijeka a da ne izletim za novi ?
salatu

#8 Re: Punjenje ketridza, pitanje ?

Post by salatu »

pitanje za one koji su se susretali sa CISS-om. Koliko cca stranica 100ml tinte moze printati(recimo black). Namjeravam uzet sutra Canon MPF230 i CISS sistem ugraditi.
guverner97

#9 Re: Punjenje ketridza, pitanje ?

Post by guverner97 »

gdje u Sa napuniti ketridz HP Black 652 i kolika je cijena?
Post Reply