Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja gledao kad su mi refilovali Canon ketridže i valjao se od smijeha. Dremelom i malim borerom probuši rupu u ketridžu,napuni špricu bojom i napuni ketridž (kao na klipu), očisti ketridž i preko rupe zalijepi selotejp da se opet kasnije može puniti Nikakav refill clip nije potreban
O'zone wrote:Ja gledao kad su mi refilovali Canon ketridže i valjao se od smijeha. Dremelom i malim borerom probuši rupu u ketridžu,napuni špricu bojom i napuni ketridž (kao na klipu), očisti ketridž i preko rupe zalijepi selotejp da se opet kasnije može puniti Nikakav refill clip nije potreban
O'zone wrote:Ja gledao kad su mi refilovali Canon ketridže i valjao se od smijeha. Dremelom i malim borerom probuši rupu u ketridžu,napuni špricu bojom i napuni ketridž (kao na klipu), očisti ketridž i preko rupe zalijepi selotejp da se opet kasnije može puniti Nikakav refill clip nije potreban
matematicar_teski wrote:zanimljivo, printer ne prihvata ketridze(koje sam ja dopunio), malo procackam po netu kazu da ima neki cip koji mu to onemogucava :/
Je li iko imao slican problem, rijec je o hp printeru
Ima softver koji mu kaže da je prazan ketridž bez obzira što je napunjen. I vidjet će ga kao praznog sve dok ne kupiš novi ...
matematicar_teski wrote:zanimljivo, printer ne prihvata ketridze(koje sam ja dopunio), malo procackam po netu kazu da ima neki cip koji mu to onemogucava :/
Je li iko imao slican problem, rijec je o hp printeru
Ima softver koji mu kaže da je prazan ketridž bez obzira što je napunjen. I vidjet će ga kao praznog sve dok ne kupiš novi ...
tako nekako, ima li lijeka a da ne izletim za novi ?
pitanje za one koji su se susretali sa CISS-om. Koliko cca stranica 100ml tinte moze printati(recimo black). Namjeravam uzet sutra Canon MPF230 i CISS sistem ugraditi.