Dosta vam je da vas policija kažnjava zbog toga što ste prekoračili brzinu 3 km/h više od dozvoljenog, što ''niste prilagodili brzinu uslovima na cesti'' itd., a istovremeno isti ti policajci na naše oči krše sve moguće zakone i propise. Da li ste kada vidjeli policajca koji koristi sigurnosni pojas. Koliko puta ste vidjeli prolazak korz crveno, nekorištenje žmigavaca, i parkiranje po zelenim površinama, a da su to načinili policajci. Koliko puta ste bili primorani dati mito policiji iz banalnih razloga, jer je vrijeme ručka?
PunGas vam pruža priliku-kaznite policajce koji krše zakon i do sada prolaze nekažnjeno!
Pošaljite vašu fotografiju policajaca koji krše zakon na [email protected], i osvojite nagradu PunGas.com majicu sa natpisom ''Samo vas gledamo'' i ''Foto policija PunGas.com''.
Inkriminirane fotografije nakon odabira najboljih, bit će poslane unutarnjoj kontroli MUP-a kao i medijima u BiH.
Zbog toga vas molimo da prilikom slanja fotografija navedete vrijeme, datum i lokaciju kada ste fotografisali policajce kako čine prekršaje.
U izbor mogu ući i video snimci.
PunGas nagradna igra: ''Kaznite policajce''
-
napalhame
-
Slavko Klisura
Uh !
Pa ja vam mogu poslati dupli album. Ali , hoće li biti kazni za nestasne policajce ili će mene kazniti zato što se nisam vezao kad pješke prelazim preko " zebre"...
Pa ja vam mogu poslati dupli album. Ali , hoće li biti kazni za nestasne policajce ili će mene kazniti zato što se nisam vezao kad pješke prelazim preko " zebre"...
-
dell_01
#6 KAZNIMO .....
A što ne bi slali i fotografije ispravnih policajaca ???? Možda ima i takvih i više nego onih koji krše propise ???? 
-
Kimur
#8 Re: PunGas nagradna igra: ''Kaznite policajce''
svaka čast za ovonapalhame wrote:Dosta vam je da vas policija kažnjava zbog toga što ste prekoračili brzinu 3 km/h više od dozvoljenog, što ''niste prilagodili brzinu uslovima na cesti'' itd., a istovremeno isti ti policajci na naše oči krše sve moguće zakone i propise. Da li ste kada vidjeli policajca koji koristi sigurnosni pojas. Koliko puta ste vidjeli prolazak korz crveno, nekorištenje žmigavaca, i parkiranje po zelenim površinama, a da su to načinili policajci. Koliko puta ste bili primorani dati mito policiji iz banalnih razloga, jer je vrijeme ručka?
PunGas vam pruža priliku-kaznite policajce koji krše zakon i do sada prolaze nekažnjeno!
Pošaljite vašu fotografiju policajaca koji krše zakon na [email protected], i osvojite nagradu PunGas.com majicu sa natpisom ''Samo vas gledamo'' i ''Foto policija PunGas.com''.
Inkriminirane fotografije nakon odabira najboljih, bit će poslane unutarnjoj kontroli MUP-a kao i medijima u BiH.
Zbog toga vas molimo da prilikom slanja fotografija navedete vrijeme, datum i lokaciju kada ste fotografisali policajce kako čine prekršaje.
U izbor mogu ući i video snimci.