Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Djidjimilovich

#1 Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by Djidjimilovich »

Ljudi ima li iko informaciju gdje bih mogao naci steku za golfa dvojku da ne moram kupovati kompletnu stvar tj citavu bravu i da nemam dva kljuca za isto auto...

Steka je pukla kao rezultat standardnih zimskih "radosti"...

bio sam u rajlovcu ali su mi suhveli, slabo imaju brava(steka) za dvojku a govore mi da je sve sto uzmem u prodavnicama talasika... ima li ko kakvu ideju ?
aerosa

#2 Re: Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by aerosa »

Djidjimilovich wrote:Ljudi ima li iko informaciju gdje bih mogao naci steku za golfa dvojku da ne moram kupovati kompletnu stvar tj citavu bravu i da nemam dva kljuca za isto auto...

Steka je pukla kao rezultat standardnih zimskih "radosti"...

bio sam u rajlovcu ali su mi suhveli, slabo imaju brava(steka) za dvojku a govore mi da je sve sto uzmem u prodavnicama talasika... ima li ko kakvu ideju ?
Ne trebaš mijenjati ključeve, uložak se veoma lako prebaci sa stare na novu bravu a to da su nove mahom užasno loši dupljaci je istina, ja sam u vrijeme kad sam dvojku vozio promijenio barem 4,5 šteka i skonto da dobru a novu teško da ćeš naći.
Provjeri jedino u ASA auto da li imaju orgilnal ili u PANEXU, tu bi trebale biti kvalitetnije a sve ostalo ti je mačak u vreći, i to loš mačak...
Sarajevski

#3 Re: Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by Sarajevski »

otidji na bilo koji otpad, rajlovac, gladno polje, zigi prema kiseljaku i nadji steku. te stare ce ti duze trajat nego novo kinesko smece. izvadi ulozak, stavi u tu bravu sa otpada i miran si. sve ti je na tri sarafa, kostace te obje 15-20 maraka
-Romeo-

#4 Re: Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by -Romeo- »

Sarajevski wrote:otidji na bilo koji otpad, rajlovac, gladno polje, zigi prema kiseljaku i nadji steku. te stare ce ti duze trajat nego novo kinesko smece. izvadi ulozak, stavi u tu bravu sa otpada i miran si. sve ti je na tri sarafa, kostace te obje 15-20 maraka
ja sam je prije par godina na autopijaci našao za 8KM.
Djidjimilovich

#5 Re: Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by Djidjimilovich »

hvala ljudi... bitno mi je naravno da traje i da ne moram mjenjati kljuceve... to je to... hvala i u svakom slucaju cu provjeriti
c0d14c

#6 Re: Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by c0d14c »

Djidjimilovich wrote:hvala ljudi... bitno mi je naravno da traje i da ne moram mjenjati kljuceve... to je to... hvala i u svakom slucaju cu provjeriti

ja sam danas to radio za skodu feliciu mene je sve izaslo manje od 50 km stim da je brava nova uzeta znaci 28 km i 20 km ruke u hudiniu u hrasnom jedan te isti kljuc ostane a nova brava nist nema premjestanja nekakvih ulozaka i to
aerosa

#7 Re: Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by aerosa »

c0d14c wrote:
Djidjimilovich wrote:hvala ljudi... bitno mi je naravno da traje i da ne moram mjenjati kljuceve... to je to... hvala i u svakom slucaju cu provjeriti

ja sam danas to radio za skodu feliciu mene je sve izaslo manje od 50 km stim da je brava nova uzeta znaci 28 km i 20 km ruke u hudiniu u hrasnom jedan te isti kljuc ostane a nova brava nist nema premjestanja nekakvih ulozaka i to
Ma na dvjci dijete od 8 godina može zamijeniti uložak u šteki, nema potrebe da bilo kome i bilo šta plaća...
c0d14c

#8 Re: Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by c0d14c »

dobro ja sam malo imao problema i sa pipkom i jos su mi djaba ono oko brave mazali da ne hrdja post je bila obijena al et ak ima vremena moze i sam vjerovatno
Djidjimilovich

#9 Re: Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by Djidjimilovich »

danas regulisao sve... nasao steku i samo stavili staru bravu u steku i gotovo... lagano ko pasulj... hvala jos jednom....
bbaakkiirr

#10 Re: Pukla steka(brava) GOLF dvojka...

Post by bbaakkiirr »

kolko je steka kompletna za golfa 2 200km???
Post Reply