Pucnjava pred Begovom Dzamijom?
-
Klonirana26
#1 Pucnjava pred Begovom Dzamijom?
Zna li iko išta više o njoj? Na tv-u su javili da je valjda i neko ubijen.
-
anamo 'vamo
vjerovatno jos jednan kurcubic manje 
-
anamo 'vamo
Paso, Paso
tako barem vrli medo sanjin beciragic rece
tesko ranjen nedzad smailagic
tesko ranjen nedzad smailagic
-
Denyy
#5 Pucnjava pred Begovom Dzamijom?
Prvo da pozdravim one koje se brinu o ovom, jer se bilo kome ovo moze desiti..Bas sam to sve vidjela i nemam rijeci..Slucajni prolaznik je ranjen i ovaj grad vise nije siguran ni za koga!
-
Klonirana26
#7 Re: Pucnjava pred Begovom Dzamijom?
Pa je li bilo puno ljudi? Valjda se desilo tacno za iftar, pa se eto nadam da nije.Denyy wrote:Bas sam to sve vidjela i nemam rijeci..
-
Denyy
#8 Pucnjava pred Begovom Dzamijom?
Bilo je puno raje i bile su dvije pucnjave u razmaku od 5min. I jadni prolaznik je, pogoden legao i trazio pomoc, al niko nije smio prici da mu pomogne..Policija je naravno nakon 20min,dosla..
-
latinalover
izvrsilac djela Amir Pasic zvani Faco
tako bar pise na teletkstu .str 118
zar on nije trebao biti u u zatvoru sto je onog momka pogodio u nogu?
zar on nije trebao biti u u zatvoru sto je onog momka pogodio u nogu?
-
Denyy
#10 Pucnjava pred Begovom Dzamijom?
Ma hitna je zadnja dosla, nazalost
-
latinalover
veca_sa wrote:smijesnolatinalover wrote:izvrsilac djela Amir Pasic zvani Faco![]()
zar on nije trebao biti u u zatvoru sto je onog momka pogodio u nogu?![]()
![]()
![]()
pa i jeste smijesno..kakva nam je vlast...sigurno ce i sad biti na slobodi
-
latinalover
#12 Re: Pucnjava pred Begovom Dzamijom?
pucaju se pogotovo gdje je guzva najveca....veca_sa wrote:Denyy wrote:Ma hitna je zadnja dosla, nazalost![]()
![]()
![]()
![]()
sto se brate ne nadju na igmanu, puske u ruke i ko zadnji ostane ziv nek bude "glavi mafijas" i nek se kane ulica, mahala, okupljalista, kafica i restorana, vazda neko nevin najebe![]()
ta glupa eksponencija..
-
latinalover
dinchy84 wrote:Ruku dajem da se nijedan svjedok nece javiti
pa mozda nece biti ni potrebe za svjedocima..
a da li je on uhvacen dosad ili ...
-
stardust3003
Jel ovo nastavak prijašnjih obračuna ili je ovo nešto novo?
Nisam čuo za ovog što je upucan...
Šta bi sa Albancima što su Ćelu upucali?
Jel zna neko?
Nisam čuo za ovog što je upucan...
Šta bi sa Albancima što su Ćelu upucali?
Jel zna neko?
-
Umjetnik a
#17 Re: Pucnjava pred Begovom Dzamijom?
ne može tako vecaveca_sa wrote:Denyy wrote:Ma hitna je zadnja dosla, nazalost![]()
![]()
![]()
![]()
sto se brate ne nadju na igmanu, puske u ruke i ko zadnji ostane ziv nek bude "glavi mafijas" i nek se kane ulica, mahala, okupljalista, kafica i restorana, vazda neko nevin najebe![]()
treba biti faca u gradu pred svima
- valterbranisarajevo
Sada je bilo na dnevniku FTV.
Prema izjavi njegove supruge, meta napada je bio ovaj Kasumić. Ona optužuje Faću i Ćelu koji je poginuo da ih već tri godine proganjaju. Ovaj drugi nesretni čovjek je vjerovatno nevina žrtva i teško je ranjen. Novinari su ga pokušali pitati šta se desilo, ali jadnik nije mogao govoriti. Mislim da je u pitanju stariji čovjek.
Prema izjavi njegove supruge, meta napada je bio ovaj Kasumić. Ona optužuje Faću i Ćelu koji je poginuo da ih već tri godine proganjaju. Ovaj drugi nesretni čovjek je vjerovatno nevina žrtva i teško je ranjen. Novinari su ga pokušali pitati šta se desilo, ali jadnik nije mogao govoriti. Mislim da je u pitanju stariji čovjek.
-
latinalover
a proganjaju ih zbog reketa sigurno...valterbranisarajevo wrote:Sada je bilo na dnevniku FTV.
- strong69
Mene je fakat strah da ce neki nevini prolaznik poginuti. Ovom likovima ocigledno niko nista ne moze. Pa ovaj Faco je 10 puta bio optuzivan za pucnjavu a on lagano... Obnavlja gradivo i to sve bezobraznije.
Jebo ovaj grad i policiju. Prije neki dan je neki lik nesto ukrao i svorili su se u roku od 30 sec i uhvatili ga i nimalo njezno odveli.
Ode sve u k... Otislo je davno ali vise ne znam sta bih rekao...
Jebo ovaj grad i policiju. Prije neki dan je neki lik nesto ukrao i svorili su se u roku od 30 sec i uhvatili ga i nimalo njezno odveli.
Ode sve u k... Otislo je davno ali vise ne znam sta bih rekao...
-
Piranesi
Nista se manje ne puca po Beogardu, Zagrebu itd...Cak sta vise U zagrebu i begradu svaki dan po nekoliko ubistava. Al' djaba je kad u Sarajevu odjekne pucanj....aaa jebes drazavu.. jebes ovaj grad..nije siguran...valja bjezat..mafija..nemozes ulicom hodat...pa ovo ..pa ono...
usput...jucer u sbiji zaklao djevojcicu zbog ne uzvracene ljubavi..pa onada opet u sbiji...sjekirom ubio suprugu... Hrvatska..Zagreb.. policajac ubio momka i pobjegao...oteli maloljetnicu sa 2400 kuna....Skoplje....ubijena tri Albanca...itd..itd Titograd...POlio zenu benzinom pa zapalio......Split...talijan izboden nozem....
SARAJEVO JE OAZA MIRA...I BLAGOSTANJA....
usput...jucer u sbiji zaklao djevojcicu zbog ne uzvracene ljubavi..pa onada opet u sbiji...sjekirom ubio suprugu... Hrvatska..Zagreb.. policajac ubio momka i pobjegao...oteli maloljetnicu sa 2400 kuna....Skoplje....ubijena tri Albanca...itd..itd Titograd...POlio zenu benzinom pa zapalio......Split...talijan izboden nozem....
- strong69
Boli me k... za ZG i BG. Zivim u SA a u kojem se puca u najprometnijoj ulici a tamo mi setaju i roditelji i rodaci i prijatelji.... Jebes ovaj grad, upravo tako.Piranesi wrote:Nista se manje ne puca po Beogardu, Zagrebu itd...Cak sta vise U zagrebu i begradu svaki dan po nekoliko ubistava. Al' djaba je kad u Sarajevu odjekne pucanj....aaa jebes drazavu.. jebes ovaj grad..nije siguran...valja bjezat..mafija..nemozes ulicom hodat...pa ovo ..pa ono...
-
Edoxxx
Ne radi se ovdje o tome ... U sarajevu mozda nema nasilja kao u Beogradu ili Zagrebu ... al kolko znam Beogradska policija je uspjela razbiti zemunski klan ... gotovo svi likovi iz CITULJE su mrtvi ... jedino je Kristijan ziv al je i on u zatvoru ... Nasa policija ima posla sa najpbicnijim klosarima ( Celo rahmetli i Celo zivi ... i ostali klosarcici ( jer oni se ne mogu svrstati pod mafiju, ipak je mafija nesto sto kod nas ne postoji )) ... i opet nasa policija im ne moze nista ... al ne radi se da im ne mogu nista, vec rade u klanovima sa ovim idiotima ...Piranesi wrote:Nista se manje ne puca po Beogardu, Zagrebu itd...Cak sta vise U zagrebu i begradu svaki dan po nekoliko ubistava. Al' djaba je kad u Sarajevu odjekne pucanj....aaa jebes drazavu.. jebes ovaj grad..nije siguran...valja bjezat..mafija..nemozes ulicom hodat...pa ovo ..pa ono...
-
latinalover
strong69 wrote:Boli me k... za ZG i BG. Zivim u SA a u kojem se puca u najprometnijoj ulici a tamo mi setaju i roditelji i rodaci i prijatelji.... Jebes ovaj grad, upravo tako.Piranesi wrote:Nista se manje ne puca po Beogardu, Zagrebu itd...Cak sta vise U zagrebu i begradu svaki dan po nekoliko ubistava. Al' djaba je kad u Sarajevu odjekne pucanj....aaa jebes drazavu.. jebes ovaj grad..nije siguran...valja bjezat..mafija..nemozes ulicom hodat...pa ovo ..pa ono...
mozda neko i bebu nosi u rukama......uh ni pomislit ne smijem