Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne znam detalje, ali jutros je sve ogradjeno zutom trakom i stoji policija, cekaju Grisoma i CSI ekipu. pucnjava je bila u kaficu koji je odmah do trolejbuske stanice u ulici janka jolovica (mislim da se tako zove)
@invizigot323
To ti je na 2, Glavna raskrsnica gdje je Vuckova zgrada, taxi stand i autobuska stanica..Onaj kafic do cvjecare Prezo, da me ubijes (upucas ) ne znam kako se zove..
Samo mi zao sto se ne upucas, ovako moram strahovati kad se vracam kasno hocel kakva budala pocet pucati..
Ovo ce se desavati sve cesce...jer, kao sto smo miRci i ja prognozirale....kad macke nema i misevi kolo vode....
Daleko im kuca od moje...(nije bas al' eto... )
k0laps wrote:Lik povisok, mrsav ima duzu crnu kosu... iz vidjenja ga garant znas...
ceeeeeeeeeeeek, to je kafic PREKOPUTA cvjecare, direktno prekoputa taxi standa?
Nije to standardica za Dobrinju, Dobrinja je bas bila nekako najmirnija jedno vrijeme...
e moja amrino, eto mene nazad na dobrinju da glumim lokalnog serifa da bijem djecu dok su mali...
k0laps wrote:Lik povisok, mrsav ima duzu crnu kosu... iz vidjenja ga garant znas...
ceeeeeeeeeeeek, to je kafic PREKOPUTA cvjecare, direktno prekoputa taxi standa?
Nije to standardica za Dobrinju, Dobrinja je bas bila nekako najmirnija jedno vrijeme...
e moja amrino, eto mene nazad na dobrinju da glumim lokalnog serifa da bijem djecu dok su mali...
Uputila sam ti poziv na slatku (tema- razglednice) a ti ni habera....
kakva standardica... o cemu ti pricas... Pa zar dva tri papka koji svako malo pokusavaju da pokazu da postoje tebi predstavljaju strah i trepet... Kakve ba bombice, i spicici... Manite se gluposti....
Ja jos jedino na dobrinji i mogu noramlano sa porodicom da izadjem.... cuj standardica...vrati se ti filmovima mala....