prefarbaj to--freak_with_a_laptop wrote:uh, sto sam ja rahat![]()
![]()
![]()
Pucnjava na ciglanama!
-
freak_with_a_laptop
aha, pogotovu hanumi sto te s prozora gleda, dok ti pumpaspitt wrote:
Dobro je pumpat......dobra razonoda:D
- pitt
Eki ja da pumpam a ona da gleda .......pa nismo Evropa D::Dfreak_with_a_laptop wrote:aha, pogotovu hanumi sto te s prozora gleda, dok ti pumpaspitt wrote:
Dobro je pumpat......dobra razonoda:D
Ima mlada da pumpa a ja sa balkona da posmatram te ritmicke vjezbe .....i dekolte
-
freak_with_a_laptop
muha, evo ruka - to je muskarcina mojih snovamuha_sa wrote:moj pitt---isti sam ti--i ja sam muškarčina-lupim šakom i kobri velim--neš izbrojat do deset a ja ću napumpat 50.litara
- pitt
Pitaj onu njegovu zvecarku, dzabe ce ti ga uvalitifreak_with_a_laptop wrote:muha, evo ruka - to je muskarcina mojih snovamuha_sa wrote:moj pitt---isti sam ti--i ja sam muškarčina-lupim šakom i kobri velim--neš izbrojat do deset a ja ću napumpat 50.litara![]()
![]()
imal' takvih na pijaci kupit?
- pitt
Zavrnes tole ko vehabija i sijevnu bele none ....a komsinice u nesvjest padaju pred tom idilommuha_sa wrote:još kad se naljutim--cio dan u takvom koritu veš ispiram---mašina sa rebrastim limom--gorenje-dolenje. jesam li muško il JOK
- muha_sa
ruke mi smrznute od hladne vode a komšinice vele--uh plahog komše--šta li smo mi bogu zgriješile pa nam ne dade ovakvog muškarčinu--
-pogledam ih i kiselo se nasmješim a do života mi nije--uh da znaju kako pizdim--u sebi-naravno--kuš naglas-
-pogledam ih i kiselo se nasmješim a do života mi nije--uh da znaju kako pizdim--u sebi-naravno--kuš naglas-
- pitt
Nista na glas.....da dusman zna kako ti je teskomuha_sa wrote:ruke mi smrznute od hladne vode a komšinice vele--uh plahog komše--šta li smo mi bogu zgriješile pa nam ne dade ovakvog muškarčinu--