Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije sat vremena na pijaci Ciglane lik upuca covjeka koji mu je prodo cesmu...pa je kasnije nije htjeo da zamjeni kad je ovaj skontao da mu neodgovara...kazu svjedoci...sreca pa ga je samo u nogu pogodio...tona policije se pojavila...specijalci....priveli ovog sto je pucao i njegovu zenu...ma frka ziva...pa mi bi na zapad...mozemo al divlji
BHG wrote:Prije sat vremena na pijaci Ciglane lik upuca covjeka koji mu je prodo cesmu...pa je kasnije nije htjeo da zamjeni kad je ovaj skontao da mu neodgovara...kazu svjedoci...sreca pa ga je samo u nogu pogodio...tona policije se pojavila...specijalci....priveli ovog sto je pucao i njegovu zenu...ma frka ziva...pa mi bi na zapad...mozemo al divlji
za sve je kriva žena---jadnik donjeo česmu a njoj se nije svidjela te jadnika napala--jedna usta hiljadu jezika---pošto kobri nije smjeo ništa--on bijes na trgovcu iskalio.
More bit i da nije tako bilo.
muha_sa wrote:za sve je kriva žena---jadnik donjeo česmu a njoj se nije svidjela te jadnika napala--jedna usta hiljadu jezika---pošto kobri nije smjeo ništa--on bijes na trgovcu iskalio.
pa ne plase se svi zmije ko ti Cuskiju pa u glavu.... :D
muha_sa wrote:za sve je kriva žena---jadnik donjeo česmu a njoj se nije svidjela te jadnika napala--jedna usta hiljadu jezika---pošto kobri nije smjeo ništa--on bijes na trgovcu iskalio.
pa ne plase se svi zmije ko ti Cuskiju pa u glavu.... :D
ovo ja iz svog iskustva samo ja bijes iskalim na jastucima--izudaram ih al u drugoj sobi
ma naravno uvijek zena kriva a sto je on njoj x-put pogresnu cesmu doneo, a ona jadnica mu hiljadu puta objasnila koju da kupi, to se ne pita
Trebala je fino prečutat nedostatke ko zna koje po redu česme ljubnut gagog i zahvalit mu se a česmu frcnut u kantu--a ona JOK---napala jadnog čovjeka--nezahvalnica jedna.
muha_sa wrote:Trebala je fino prečutat nedostatke ko zna koje po redu česme ljubnut gagog i zahvalit mu se a česmu frcnut u kantu--a ona JOK---napala jadnog čovjeka--nezahvalnica jedna.