Pucnjava ili explozija, pitanje je sad?
-
zmijaIzmaj
ja se izvinjavam, al mi je pravo smijesna ova videoteka iz predhodnog durmsovog clanka, videoteka DVD
(clanak nisam procitala
)
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
callmethebreeeze , kako da ne. Samo ne smijete izlaziti na izbore
:D
Alek - kenjas opet
zmija&zmaj - kao pod alek
Mircerka - upisato
Alek - kenjas opet
zmija&zmaj - kao pod alek
Mircerka - upisato
- horns&drums
Promasili ste profesiju alek
:D:D
Trebali ste biti Davateljnaslovaromanaagatekristi
:D:D VKV 
Trebali ste biti Davateljnaslovaromanaagatekristi
- manijak1
- horns&drums
A je l' moze pitanje o sexu? 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
BABE FIGHT
Jučer na Skenderiji u Sarajevu
Bivše prijateljice potukle se zbog momka
U incidentu učestvovale folk pjevačica Mia Ar i Belma Šorlija iz Sarajeva
Na Skenderiji u Sarajevu jučer oko 16 sati izbila je tuča između dvije djevojke. Kako nam je potvrđeno u policiji, zbog tog incidenta bit će podnesena prekršajna prijava protiv tih djevojaka čija nam imena nisu saopćena.
Ginekološki pregled
No, saznajemo da je jedna od njih bila pjevačica Amira Mujačić, koja koristi umjetničko ime Mia Ar. Ona je, kako nam je potvrđeno, primljena u CUM bolnice Koševo zbog udarca u glavu. Nakon ukazane pomoći puštena je kući.
Druga učesnica incidenta bila je Belma Šorlija iz Sarajeva, koju smo sinoć pronašli ispred Ginekološko-akušerske klinike, gdje je trebala obaviti pregled. U bolnici Koševo potvrđeno nam je da je Šorlija zadobila udarac u stomak i zbog toga je upućena na GIK.
Šorlija tvrdi da je tuči prethodila svađa između nje i Amire Mujačić, koja je bila u društvu folk pjevačice Aysele. - Amira mi je prišla i posvađala se sa mnom zbog njenog bivšeg momka. U svađu se umiješala Aysela, koja je rekla da će braniti rođaku Amiru. Čule su se i prijetnje i onda je došlo do tuče, u koju su se umiješale još neke osobe. I Aysela je dobila udarac u lice i spale su joj naočale. Potom je došla policija - istakla je Šorlija.
Poziv na kafu
Mujačić, s kojom smo razgovarali telefonom, tvrdi da je nju Belma napala nakon što ju je presrela na Skenderiji. - Rekla sam joj da, ako ima nekih problema sa mnom, odemo na kafu i da to riješimo. Međutim, ona je nasrnula na mene, vjerovatno zato što je čula da me moj bivši momak zvao da se pomirimo. Radi se o momku s kojim sam bila u vezi dvije godine, a tu vezu uništila mi je Belma.
Sada ni jedna od nas nije s njim. Ona je mene prva udarila i oborila na tlo. Aysela se nije tukla, već nas je razvađala. Mene je udarila i djevojka Belminog brata - tvrdi Mujačić, ističući da je u napadu zadobila i povrede vrata.
-
EI Presidente
Treba i njih, i bivseg, pravo kod Springera