puckanje u volanu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
bosniak
#1 puckanje u volanu
ima 5 godina nesto mi pucka i preskace u volanu.par puta sam pito mehanicare i kazeu da nije nista.ipak mislim da je nemoguce da je sve u redu kad volan pucka.
u pitanju je jford fiesta. zna li neko moze li se desiti ne daj Boze da zakaze volan?
u pitanju je jford fiesta. zna li neko moze li se desiti ne daj Boze da zakaze volan?
Last edited by bosniak on 20/05/2005 22:32, edited 1 time in total.
-
neko iz mase
ma vidi ga cim to 5 godina pucketa i nije puklo do sad, male su ti sanse da ce ti se bas sad pokvariti
-
LeKo
Stari pravi ti to odmah samo je pitanje dana kad ce ti zakovati letva volana, prijateljica imala bas taj problem na fiesti, sve sto trebas uraditi jeste zamjeniti letvu volana i krst letve volana to ja onaj dio sto ti stoji na samom izlazu iz poda auta ispod komandi kkg.
-
neko iz mase
jeste, prilicno je jednostavno samo sto je zamjena letve prilicno skupaLeKo wrote:Stari pravi ti to odmah samo je pitanje dana kad ce ti zakovati letva volana, prijateljica imala bas taj problem na fiesti, sve sto trebas uraditi jeste zamjeniti letvu volana i krst letve volana to ja onaj dio sto ti stoji na samom izlazu iz poda auta ispod komandi kkg.
-
LeKo
Nisam bas siguran da je letva volana skupa, sa zamjenom sve oko 170 KM, a totalka ili nedo Bog stignuta bandera ili iz neutvrdjenih razloga vozac presao na suprotnu stranu kolovoza naslov u avazu mislim da je punooo skuplja opcijaneko iz mase wrote:jeste, prilicno je jednostavno samo sto je zamjena letve prilicno skupaLeKo wrote:Stari pravi ti to odmah samo je pitanje dana kad ce ti zakovati letva volana, prijateljica imala bas taj problem na fiesti, sve sto trebas uraditi jeste zamjeniti letvu volana i krst letve volana to ja onaj dio sto ti stoji na samom izlazu iz poda auta ispod komandi kkg.
-
Lojo_Hasanovic
Pa ako je tako letva skupa nek onda jos malo skupi para i nek auto promijeni!neko iz mase wrote:jeste, prilicno je jednostavno samo sto je zamjena letve prilicno skupaLeKo wrote:Stari pravi ti to odmah samo je pitanje dana kad ce ti zakovati letva volana, prijateljica imala bas taj problem na fiesti, sve sto trebas uraditi jeste zamjeniti letvu volana i krst letve volana to ja onaj dio sto ti stoji na samom izlazu iz poda auta ispod komandi kkg.
-
neko iz mase
jesi li skinuo one vazdusne jastucice kad si kupio auto

- Pooll
Isti problem sam cuo nedavno... fiesta...LeKo wrote:Stari pravi ti to odmah samo je pitanje dana kad ce ti zakovati letva volana, prijateljica imala bas taj problem na fiesti, sve sto trebas uraditi jeste zamjeniti letvu volana i krst letve volana to ja onaj dio sto ti stoji na samom izlazu iz poda auta ispod komandi kkg.