PUCANJE
-
PHANTOM_SA
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#2 Re: PUCANJE
Pisanje velikim slovom nije dozvoljeno na forumu jer se podrazumjeva deranjem. Ugasi Cap Lock
-
murafid
#3 Re: PUCANJE
Čega bolan nije bilo za vrijeme Ismeta Dahića?
- poznanik
#4 Re: PUCANJE
Možde jedino i prije s ovog foruma...ako prethodno prestaneš vikati i pročitaš pravilaPHANTOM_SA wrote:VISE MI JE DOSTA PUCANJA I RANJAVANJA U SARAJEVU.. ODOH ODAVDE..![]()
SALIM SE NIKUDA JA IZ SVOJE BOSNE NECU![]()
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#5 Re: PUCANJE
Iz prazne ne puca 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#6 Re: PUCANJE
pucal' se kod vas? 
- slobodni armirach
#7 Re: PUCANJE
pa svugdje ima kriminal i pucanje, zasto bi blo Sarajevo imuno,
To se u Minhenu Berlinu Parizu Becu ne puca, to se oni gadjaju karanfilima?
ne opravdam nikakvo pucanje, nego BEZ PANIKE, te stvari je tesko kontrolisati, da bi uradili nesto po tom pitanju i ostalim problemima, djelujte unutar svoje familije, usmjerajite clanove svoje porodice na dobro,pa ce biti rezultata
To se u Minhenu Berlinu Parizu Becu ne puca, to se oni gadjaju karanfilima?
ne opravdam nikakvo pucanje, nego BEZ PANIKE, te stvari je tesko kontrolisati, da bi uradili nesto po tom pitanju i ostalim problemima, djelujte unutar svoje familije, usmjerajite clanove svoje porodice na dobro,pa ce biti rezultata
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#8 Re: PUCANJE
Ne može sam Dahić, niti stotinu dahića umiriti rokanje i zbadanje! To je posao cijelog društva.
Nemam neki plan i izlaz, ali sigurno znam da to nikakva policija sama ne može ''odraditi''.
Nemam neki plan i izlaz, ali sigurno znam da to nikakva policija sama ne može ''odraditi''.
- necko_hz
#9 Re: PUCANJE
Samo visoke kazne uvesti. Kad bi nekome ko je pucao na nekoga ili ga zbo spucali kaznu od nekih 15-20 godina, vidjeli bi onda te nazovi "mangupe". Ili za silovanje( slučaj u Tuzli) odfikari mu k***c i vidjećeš onda kako se adrenalin može spustiti. Onda bi se zapitali isplati li se praviti belaj !
-
samo_ovaj_put
#10 Re: PUCANJE
jedino izet iz prazne puske moze opucati1946 wrote:Iz prazne ne puca
- Dust
#11 Re: PUCANJE
Meritum toga je u cinjenici da Ministar unutrasnjih poslova ,,nije odgovoran,, za sigurnosnu situaciju ni u jednom Kantonu.
Funkcija ministra ogleda se u tome da PITA komesara treba li policija sta? ( novcana srestva za kupovinu opreme itd.).
Drugi zeman dosao.
Funkcija ministra ogleda se u tome da PITA komesara treba li policija sta? ( novcana srestva za kupovinu opreme itd.).
Drugi zeman dosao.