public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
-
deusceleritatem
#1 public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
Pozdrav forum
Gdje u Sarajevu se moze sjesti i popiti neko pice, sto ima otvorenu Wi-Fi mrezu i prikljucak za struju da se puni laptop. Mislim kao sjesti i popiti nesto i raditi na laptopu/puniti laptop dok radis i pijes nesto. Znam da ima dosta WiFi zoni, ali ne znam za ovo zadnje. Jel ko moze pomoci?
Hvala unapred
Gdje u Sarajevu se moze sjesti i popiti neko pice, sto ima otvorenu Wi-Fi mrezu i prikljucak za struju da se puni laptop. Mislim kao sjesti i popiti nesto i raditi na laptopu/puniti laptop dok radis i pijes nesto. Znam da ima dosta WiFi zoni, ali ne znam za ovo zadnje. Jel ko moze pomoci?
Hvala unapred
- Qler
#2 Re: public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
Udjes u bilo koji kafic i pitas konobara gdje ima najbliza uticnica do stola... nisam jednom tako...
-
deusceleritatem
#3 Re: public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
hvala na odgovoru. Ali sam pitao da vidim jel ko slucajno zna. Mjesto kao starbucks ili nesto slicno. Da ne moram ulaziti u xx kafica i traziti gdje mogu raditi na laptopu dok sam u gradu
-
Wind
#4 Re: public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
BBI, 4 sprat
Avaz, twist tower, 30 sprat
Avaz, twist tower, 30 sprat
-
deusceleritatem
- Capajebo
#6 Re: public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
Alta, 3ci sprat
- Qler
#7 Re: public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
Nesh, Biblioteka, Figaro, X-Club sve to kafici na Malti koji imaju WiFi i i struju 
ona kancona, kako li se zove u Hrasnom, Boom Bar isto tako, prakticno 80% kafica u gradu danas ima wifi, a 100% ih imaju struju...
ona kancona, kako li se zove u Hrasnom, Boom Bar isto tako, prakticno 80% kafica u gradu danas ima wifi, a 100% ih imaju struju...
-
Tirkiz
#8 Re: public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
sad me podsjeti na jednu situacijudeusceleritatem wrote:Pozdrav forum
Hvala unapred
otislo nas 3-4 u La guitara kafic gore u Gabelinoj ulici,,,tad je wifi bio ko da danas imas iphone 7
pitamo konobara jeli sta u kvaru...kad ce on...eto znate vi tu dugo ostajete pa smo mi blokirali neke stranice...
naravno nije dugo proslo...i zatvorili su kafic.
- navedeni
#9 Re: public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
BBI, Alta, Aida, Palma, Vatra na grbavici
- DaysleepeR
#10 Re: public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
Meeting Point
-
deusceleritatem
#11 Re: public Wi-Fi zona sa prikljucak za struju/laptop
hvala puno svima na odgovorima. velika je pomoc
hvala