PUBG MOBILE

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

azej188

#1 PUBG MOBILE

Post by azej188 »

Vase misljenje?Grafika i sl?
duffy_duck

#2 Re: PUBG MOBILE

Post by duffy_duck »

azej188 wrote:Vase misljenje?Grafika i sl?
Sto se grafike tice odlicna je nema bolje igrice, sto se tice igrice same ona je super ima raznih mapa i slicno.
Ne svidja mi se to zbog toga sto koristim 2 mobitela
Lg G4 i na njemu ne stopa. A na Samsung Galaxy S8 stopa uzasno.
avaks

#3 Re: PUBG MOBILE

Post by avaks »

Ako je S8 kupljen u BHT onda zato štopa, inače oni imaju odjel za throttling pa je to zato.
duffy_duck

#4 Re: PUBG MOBILE

Post by duffy_duck »

avaks wrote:Ako je S8 kupljen u BHT onda zato štopa, inače oni imaju odjel za throttling pa je to zato.
Da sam znao nikad kupio ne bi. Šta ću sad ?
avaks

#5 Re: PUBG MOBILE

Post by avaks »

VIK Sarajevo i podnesi pisanu žalbu...
spree

#6 Re: PUBG MOBILE

Post by spree »

Ne znam kako neko moze igrati pucacinu na mobu. Jedino spojiti neki joystick :roll:
diablobih

#7 Re: PUBG MOBILE

Post by diablobih »

spree wrote:Ne znam kako neko moze igrati pucacinu na mobu. Jedino spojiti neki joystick :roll:
https://gamesir.hk/collections/gamepads
GoodTaste

#8 Re: PUBG MOBILE

Post by GoodTaste »

Rules of Survival je bolja verzija za mobitel :bih:
sarajevosa

#9 Re: PUBG MOBILE

Post by sarajevosa »

Bilo bi dobro da razmjenimo nickove za pubg mobile pa da možemo nekad igati.. ili ako ima neko listu igrača da su sa balkana neka javi na pm ;-)
aditon

#10 Re: PUBG MOBILE

Post by aditon »

ok je pubg na mobu mada sam samo probao i to je to...nije mi mob nikad bio za gaminga..kopija pubg-a postoji u verziji igre free fire, dosta je lakša tako da i na slabijim mobitelima lijepo ide, gameplay je praktično isti kao i kod pubg-a s tim da je također i oskudnija igra u svakom smislu od pubg-a.
Leopard_SA

#11 Re: PUBG MOBILE

Post by Leopard_SA »

aditon wrote:ok je pubg na mobu mada sam samo probao i to je to...nije mi mob nikad bio za gaminga..kopija pubg-a postoji u verziji igre free fire, dosta je lakša tako da i na slabijim mobitelima lijepo ide, gameplay je praktično isti kao i kod pubg-a s tim da je također i oskudnija igra u svakom smislu od pubg-a.
Moram reci da je igra zarazna. Instalirao sam je nedavno i igra je super i da uopste nije dosadna.
Naravno, puno lakse je igrati na telefonima sa vecim ekrankm(5.0 inch i vise).
Jedina mana sto je igra trosi bateriju puno tako da treba to imati u vodi ako se negdje ide bez punjaca ili powerbanka.
sarajevosa

#12 Re: PUBG MOBILE

Post by sarajevosa »

ne troši puno ako ti nije previše star mobitel, može se igrati sigurno 4 sata ili više. Igrao bi
na računaru da mi može raditi i da je gratis, a ova na mobitelu radi bez problema i besplatna je
duffy_duck

#13 Re: PUBG MOBILE

Post by duffy_duck »

sarajevosa wrote:Bilo bi dobro da razmjenimo nickove za pubg mobile pa da možemo nekad igati.. ili ako ima neko listu igrača da su sa balkana neka javi na pm ;-)
Bas ja cu svoj staviti u editu.

Edit: jeba..
forum_selektor

#14 Re: PUBG MOBILE

Post by forum_selektor »

Image
Image

moze i bez ubijanja :wink:
Leopard_SA

#15 Re: PUBG MOBILE

Post by Leopard_SA »

sarajevosa wrote:ne troši puno ako ti nije previše star mobitel, može se igrati sigurno 4 sata ili više. Igrao bi
na računaru da mi može raditi i da je gratis, a ova na mobitelu radi bez problema i besplatna je
Pa nisam ni rekao da potrosi svu bateriju odmah vec da trosi relativno puno baterije.
Nedavno je bio update, neke stvari su promijenjene.
Bilo bi dobro da se nekada skupimo na forumu pa da igramo :-D
sarajevosa

#16 Re: PUBG MOBILE

Post by sarajevosa »

Image
Last edited by sarajevosa on 23/08/2018 22:43, edited 1 time in total.
Qler

#17 Re: PUBG MOBILE

Post by Qler »

spree wrote:Ne znam kako neko moze igrati pucacinu na mobu. Jedino spojiti neki joystick :roll:
Ne znam kako neko može igrati pucačinu bez miša i tastature, ali ljudi opet igraju...
spree

#18 Re: PUBG MOBILE

Post by spree »

Qler wrote:
Ne znam kako neko može igrati pucačinu bez miša i tastature, ali ljudi opet igraju...
Ma znam, ali eto kontam bolje i joystick nego klizati po ekranu. Najjace bi bilo spojiti tastaturu i mis i jos castati na neki veliki ekran (ako je uopste moguce bez laga) i onda dominirati igricom :izet:
Leopard_SA

#19 Re: PUBG MOBILE

Post by Leopard_SA »

spree wrote:
Qler wrote:
Ma znam, ali eto kontam bolje i joystick nego klizati po ekranu. Najjace bi bilo spojiti tastaturu i mis i jos castati na neki veliki ekran (ako je uopste moguce bez laga) i onda dominirati igricom :izet:
Moguce je igrati PUBG mobile preko emulatora na PC
diablobih

#20 Re: PUBG MOBILE

Post by diablobih »

Ja imam gamepad s kojim je moguce igrati ovakve igre. Samo nikako da se nakanim i pocnem PUBG :D
xoklix

#21 Re: PUBG MOBILE

Post by xoklix »

PUBG beton... najjača igrica za mob definitivno.
Na androidu malo teže ide na max postavkama, iOS je druga priča.
Huawei je čak najavio u augustu poseban update koji će optimizirati softver isključivo za PUBG i Mobile Legends.
Ostale igre neće biti zahvaćene ovim updaetom.
aditon

#22 Re: PUBG MOBILE

Post by aditon »

jesam gamer ali sve igre igram na PC-u s tastaturom i mišem. Što se tiče pubg mobile, probao jesam i nije tako teško upravljati kako se čini na prvu, ali ako se čovjek zanese ko što se meni često desi, onda može doći do gubljenja na način da ne znam gdje mi je šta, šta hoću i šta trebam pritisnuti :lol: ali sve je stvar navike na kraju dana...a opet ću se ponoviti, obzirom da je pubg većini nedostižan obzirom da je zahtjevna igra za mobitele, postoji igra slična, da ne kažem kopija pubga s dosta igrača ali i oskudnija u svakom pogledu od pubga. igra se zove FREE FIRE, koncept i gameplay je identičan pubg-u
Leopard_SA

#23 Re: PUBG MOBILE

Post by Leopard_SA »

Nedavno je izasao novi update. Meni se najvise svidja sto su u igru ubacili 3x i 6x scope.
Inace, gdje najcesce idete poslije skoka iz aviona. Ja preferiram Severny, Lipovku i vojnu bazu Sosnovka
Hvala Bogu pa ima ovako dobrih igara za telefon. Puno vremena provodim igrajuci PUBG Mobile :)
xoklix

#24 Re: PUBG MOBILE

Post by xoklix »

Leopard_SA wrote:Nedavno je izasao novi update. Meni se najvise svidja sto su u igru ubacili 3x i 6x scope.
Inace, gdje najcesce idete poslije skoka iz aviona. Ja preferiram Severny, Lipovku i vojnu bazu Sosnovka
Hvala Bogu pa ima ovako dobrih igara za telefon. Puno vremena provodim igrajuci PUBG Mobile :)
School tito.
Leopard_SA

#25 Re: PUBG MOBILE

Post by Leopard_SA »

xoklix wrote:
Leopard_SA wrote:Nedavno je izasao novi update. Meni se najvise svidja sto su u igru ubacili 3x i 6x scope.
School tito.
Ja slabo idem u skolu. U zadnje vrijeme najvise idem u vojnu bazu jer tamo najcesce nadjem M16A4 i 4x scope.
Koju pusku preferirate?
Kao sto sam ranije rekao, najvise korstim M16A4, M416, AK 47 i VSS. Ostale puske koristim dok ne nadjem navedene.
Post Reply