zar treba i dalje govnarima iz PTT-a
ostvarivati mjesecni dohodak od 14 000 maraka
budite neposlusni i neplacajte racune mjesec dana,
da vidimo hoce li onda imati te plate
donedavno je u vecini domacinstava prioritet bio fiksni telefon i raja su radije placala telefon nego struju, jer mozes i uz svijecu telefoniratMcdonald`s wrote:Sarajlije gdje vam je ponos,
zar treba i dalje govnarima iz PTT-a
ostvarivati mjesecni dohodak od 14 000 maraka
budite neposlusni i neplacajte racune mjesec dana,
da vidimo hoce li onda imati te plate![]()
![]()
![]()
![]()
nama je bas cejf da REAGUJEMO na sve tem o telcomurehaktor wrote:sad cemo ponovo biti zasuti dezinformacijama, lazima, netacnim podaicma, ....
dajte, popustite malo telecom
pa eto tebi eronet rulez... sta te briga sta ce biti s telekomom, cijenama, ko ce ga kupiti... ti svoju lovu vec keshirash u drugu drzavu...mIRCerka wrote:nama je bas cejf da REAGUJEMO na sve tem o telcomurehaktor wrote:sad cemo ponovo biti zasuti dezinformacijama, lazima, netacnim podaicma, ....
dajte, popustite malo telecom:D:D
sta fali, sad se zabavimo ovom temom, pa nam promakne poklanjanje neke slijedece firme nekoj od susjednih drzava:D:D:D
PS ERONET RULZ
makar znam ko me kraderehaktor wrote:
pa eto tebi eronet rulez... sta te briga sta ce biti s telekomom, cijenama, ko ce ga kupiti... ti svoju lovu vec keshirash u drugu drzavu...
mene niko ne krade... niti laze... znam koliko kostaju usluge i koliko sam potrosio...mIRCerka wrote:makar znam ko me kraderehaktor wrote:
pa eto tebi eronet rulez... sta te briga sta ce biti s telekomom, cijenama, ko ce ga kupiti... ti svoju lovu vec keshirash u drugu drzavu...a ne laze mi niko u facu da je sve JEFTINO i POVOLJNO pa te zakolju svakog 10og kad stigne cika postar....
de ba , opusti se, ionako ce nas zdrmat asteroid koga boli K za cijenama:D:D
ZIVI JEDAN MJESEC OD PENZIONERSKE PENZIJE PA ONDA RECI NESTO+od 13 godina wrote:Ma kriva je piramida sunca.![]()
Hej ba nemojte mi dirati BH Telekom, od cega cu ja onda zivjeti???
re(H)aktorerehaktor wrote:sad cemo ponovo biti zasuti dezinformacijama, lazima, netacnim podaicma, ....
dajte, popustite malo telecom
Ne mogu im nista jer zavise uglavnom od istih onih telefona koje im daje bh telekomMcdonald`s wrote:BH telekom ili PTT
isto sranje u drugom pakovanju.
Da ih hoce Logosoft unistiti sa svojim uslugama volio bi nego dobro jesti mjesec dana
Imas i ti nekad bisera... crnih...mIRCerka wrote:nama je bas cejf da REAGUJEMO na sve tem o telcomurehaktor wrote:sad cemo ponovo biti zasuti dezinformacijama, lazima, netacnim podaicma, ....
dajte, popustite malo telecom:D:D
sta fali, sad se zabavimo ovom temom, pa nam promakne poklanjanje neke slijedece firme nekoj od susjednih drzava:D:D:D
PS ERONET RULZ