Ptice napadaju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ja sam danas vidio jednu malu vranu
sakrila se iza armature za gradilište

i ne plaši se
valjda zna da ne možeš doći do nje

i vidim ja pored nje mnogo hrane...
valjda joj roditelji donose hranu što ne može letjeti
tigris

Post by tigris »

treba danisa obavjestit.....nek napravi horor :-) :D let iznad nicije zemlje :D :D :D
auto de fe

Post by auto de fe »

alek wrote:
auto de fe wrote:Vazdusna puska i par "skinutih" vrana koje zatim jedan djecak onako mrtve okaci na grane,njih par komada visi onako naglavacke na dominatnim granama gdje se vide sa svih strana
upozorenje vranama :?
Jest malo zeznuto ali moras nekad i takve poteze vuci.Stvarno znaju biti nepodnosljive.
auto de fe

Post by auto de fe »

Je li iko pomislo da se vrana moze naci i na jelovniku?Ako nije evo link.
http://www.crowbusters.com/recipes.htm
Truba

Post by Truba »

hehe sinopsis za kratki zombi film :D:D:D

zombi vrane ubijene u proteklim ratovima na području Č Vile odlučuju ustati iz grobova i iz grobova mačaka koje su ih pojele :D i žele se osvetiti ljudima i ostalim životinjama koje su im nanosile zlo tokom godina :D

DOSTA!

:D:D:D
baklava2

Post by baklava2 »

komi wrote:hehe sinopsis za kratki zombi film :D:D:D

zombi vrane ubijene u proteklim ratovima na području Č Vile odlučuju ustati iz grobova i iz grobova mačaka koje su ih pojele :D i žele se osvetiti ljudima i ostalim životinjama koje su im nanosile zlo tokom godina :D

DOSTA!

:D:D:D
de to malo razradi i biće nešto :lol: :lol:
Truba

Post by Truba »

:D:D:D hehe sva sreća da će vrane biti glavni junaci :D pa će im svi dijalozi biti na KRA KRA :D:D:D
sanco

#33 e

Post by sanco »

Mislio sam da je to samo slucajnost...ima jedno mjesec dana svakog jutra tacno u 6.30h jedna vrana me budi (nije zezancija) stalno grace dodje na balkon i stalno ovako..
Dok ne ustanem onako iz polubudan da je otjeram nece prestati.Svaki put u 6.30h ni kisa je ne ometa..
Prije 2god. sam spasio mladunce vrane bilo mu je slomljeno krilo.Bilo je na oporavku jeno 40-tak dana,inteligentniju pticu nisam vidio sve je zivo zanima..

Mislio sam da je to mladunce al jok to je bilo davno nemoguce da se vratilo ponovo :D
alek

Post by alek »

imala sam ja jednom goluba vaska :D svaki dan je dolazio i jeo kojesta, pripremao teren i onda privalio i prijateljicu 8-) jednom su rucali i otad ih vise nisam vidjela. iskoristili su me :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

komi wrote::D:D:D hehe sva sreća da će vrane biti glavni junaci :D pa će im svi dijalozi biti na KRA KRA :D:D:D
Nisi dobro obavješten: Znaju naučiti više riječi od papagaja i znaju naučiti brojati do 4. Ženke su krupnije i snažnije od mužjaka. U kaFezu žive 20 godina, a na slobodi 10. Suhi hljeb nakvase, pa tek onda jedu,a znaju ovoriti orah bacanjem sa visine....Nekoliko dana nakon černobilske katastrofe, u maju 1986.g. sam džogirao prema Vrelu Bosne. Sve vrane su se sklonile ispod lišća platana i kestenova, umirile se, kada je tog jutra počela padati kiša, a ja, k'o da su mi vrane popile mozak, pokisao...
Post Reply