PSV-ZVEZDA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
grbavica70
#1 PSV-ZVEZDA
Poslije prve utakmice, koju je FK Crvena Zvezda dobila sa 3:2 na najvecem stadionu na Balkanu, Marakani, slijedi revans u srijedu, 25/08/2004, na stadionu PSV-a u Ajndhovenu...na dijelu tribina koje ce zauzeti najbrojniji, najludji, najopasniji i najbolji navijaci u Evropi, "Delije", vec nema mjesta, sto znaci da je 2 000 karata prodato vec u prvih 48 casova od pustanja u prodaju....Dolaze "Delije" iz svih dijelova Evrope, kao i iz Republike Srpske, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Federacije...
Nema sumnje, bice to spektakl za pamecenje, a narocito ga upamtiti Holandjani...Napred Zvezdo, Samo Napred, Gdje Ti Igras, Tu Smo Mi, Nikada Neces Biti Sama, Mi Smo Tvoji Sinovi...
P.S
Poseban pozdrav "Sokolovima".
Nema sumnje, bice to spektakl za pamecenje, a narocito ga upamtiti Holandjani...Napred Zvezdo, Samo Napred, Gdje Ti Igras, Tu Smo Mi, Nikada Neces Biti Sama, Mi Smo Tvoji Sinovi...
P.S
Poseban pozdrav "Sokolovima".
-
MASON33.50
Kao zagrizeni Grobar
nevoljko se pridruzujem izjavama podrske.
Vidim da se sjedilo u "Ribljem". Cedo i Danilo, konobari moje mladosti.

Vidim da se sjedilo u "Ribljem". Cedo i Danilo, konobari moje mladosti.
-
grbavica70
Ah sta se tamo girica pojelo a tek piva popilo...bruka...Ne sjecam se konobara jer smo ih u prinicipu zavrtali, pogotovo kada smo se spremali na tekmu...Kada bi nas vidjeli da dolazimo sa salovima i fajerkama, mrak im na oci padne, jer znaju sta im slijedi
jebi ga, mladost ludost
Mislim da ce Zvezda izgubiti sa 4:3 od PSV i plasirati se dalje....
Sala...najvjerovatnije ce biti nerjesno...svejedno koji rezultat, moze i 10:10...
jebi ga, mladost ludost
Mislim da ce Zvezda izgubiti sa 4:3 od PSV i plasirati se dalje....
Sala...najvjerovatnije ce biti nerjesno...svejedno koji rezultat, moze i 10:10...
-
horoz
#7 Re: PSV-ZVEZDA
grbavica70 wrote:....Dolaze "Delije" iz svih dijelova Evrope, kao i iz Republike Srpske, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Federacije...
Nema sumnje, bice to spektakl za pamecenje, a narocito ga upamtiti Holandjani...
Mnogo si smešan, BRE
- DOBOJLIJA
#13 Re: PSV-ZVEZDA
Republike srpske i federacije.. Sine reci fino Iz Bosnie i Hercegovinegrbavica70 wrote:.Dolaze "Delije" iz svih dijelova Evrope, kao i iz Republike Srpske, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Federacije....
A ja ima da slavim ako zvjezda prodje
Delija sam od malih nogu.....
Delije Doboj
-
bošnjo
Dobojlija možeš mi se *urca napušit i ti i Zvezda,kao prvo ti nisi Dobojlija već šumar sa Ozrena koji je sišao prvi put u grad pa mu se svidjelo i onda ostao (u tuđem stanu ili kući).
Dabogda Zvezda izgubila a vi papci pored toliko klubova iz BiH (Željo,Čelik,Borac,Široki....) navijete za smradove iz Bg.
Pozdrav od pravog Dobojlije sa dobojske čaršije.
Hajmo Bosno,Bosno...........
Dabogda Zvezda izgubila a vi papci pored toliko klubova iz BiH (Željo,Čelik,Borac,Široki....) navijete za smradove iz Bg.
-
fc_fighter_bl
Stvarno neznam sta se vi pitari kurcite.Kopirate cigane u svakom pogledu.
Licno,zaboli me za CZ i PFC!!!!!!!
Ako iko od vas dvojice dobojlija evo glave.U Doboju se navija za Srbiju.
VULTURES-BORAC-BANJALUKA
VULTURES-BORAC-BANJALUKA
- DOBOJLIJA
bošnjo wrote:Dobojlija možeš mi se *urca napušit i ti i Zvezda,kao prvo ti nisi Dobojlija već šumar sa Ozrena koji je sišao prvi put u grad pa mu se svidjelo i onda ostao (u tuđem stanu ili kući).
*ebem ja tebi seljacku M*t*r..
Ja sam im grada Doboja ulice Ive lole ribara, skola josip jovanovic kod Slavojke Lukic
Takve seljacine ko ti kvarite ovu drzavu, jebeni nacijonalista.
Mama mi je bila sefica banke, tata svoje preduzece drzo, djed mi napravijo svojim rukama prvu "pravu" skolu u doboju, tetaki osnovo Findo ligu u BIH.
Molim te de mi reci ko je gradjanin od nas dvojice.
PS: Uvjek sam delija bijo i OSTACU
Last edited by DOBOJLIJA on 24/08/2004 23:18, edited 1 time in total.
- DOBOJLIJA
A ti si samo jedan patetican seljacic..fc_fighter_bl wrote:Stvarno neznam sta se vi pitari kurcite.Kopirate cigane u svakom pogledu.
VULTURES-BORAC-BANJALUKA
U Doboju se navija za Slogu ako cemo vec tako.
A u kojoj ti zemlji zivis? BIH naravno

[/img]