Psovka u afektu...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- El Vanjcho
#201 Re: Psovka u afektu...
Ovog Ajs Nigrutina kod kuce zena ceka sa kandzijom, 1/1
-
sarajev_o
#202 Re: Psovka u afektu...
Nista ne treba skupljati u sebi ako je zasluzila neka si bolje nego da tebe nesto izgriza iznutra.
- rossoner
#203 Re: Psovka u afektu...
Znači prije svega, počeli ste odskakati od teme nepotrebnim postovima. Imam malo preko 22, što me ne ograničava da udjem nekad na FB, pregledam slike od nekih blizih poznanika, poneku oznacim kao "svidja mi se", bacim koji komentar, uglavnom neka zajebancija, malo se opustim i to je to. Nemam ja vremena previse za fejs. Sad ga imam mnogo kao i za forum jer sam zavrsio s faksom za ovu godinu. Pa mislim da sam najstariji forumas ovdjea imam najmanje postova. Nisam toliki zaljubljenik u ove internet simulacije drustva. Vise izlazim, ili radije citam forum.Gospoda Ministarka wrote:Moze mu proci ako mu je do 22 god.anoush wrote:@svi koji kritiziraju lajkanje i puse na FB
šta ima?
jel' to vi fakat više vjerujete onome što se dešava na internetu nego u stvarnom životu?... ma dajte....
mnogima su lajkanje i puse postale navika, više ni ne razmišljaju čije slike lajkaju i kome šalju puse....![]()
Jbg, ja ne vidim momka od 24-25 god. da nekom lajka slike i da salje pusice ...
Sacekaj, ne zuri mi se...El Vanjcho wrote:Tebe podhitno moramo udat`!![]()
- rossoner
#204 Re: Psovka u afektu...
Ma sad smo oboje malo vise besposleni. A ma ne palim se, pokrenuo sam temu da vidim sta misli drustvo o ovakvim slucajevima. Niko nece rijesiti nas problem osim nas dvoje. Niti zelim. Ali forum je za misljenja, savjet nek idobro dodje. Morat cu vjerovatno, ako se pomirimo, malo manje paznje davati zenskim drustvima. Dok ne uvidi da mi je ona najbitnija.madnessa wrote:samo znam da vecina zena kada je iznimno sretna i zadovoljna ne gleda ni na sta sta joj dragi radi. moze biti da je ona neki ekstremni slucaj, ali pokusaj sa malo vecim iskazivanjem paznje u realnom svijetu. ne dozvoli da osjeti kako neka prijateljica zasluzuje vise paznje od nje same, ako je vec toliko volis kako kazes.rossoner wrote: Ne znam da li je toliko do mene. Jest malo vjerovatno, ali 10 %, ostalo je sve na njenoj naravi. Jako naglo zakljucuje neke stvari. Burno reagira i odmah optuzuje. Milion puta sam joj objasnio da nisam nikad dopustio da mi se bilo ko priblizi i vidjela je to ali opet... Bila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa, a meni to nista ne znaci, nisam obracao paznju na to, jedino sto sigurno znam je da mi se nijedna nije upucavala.( Sad ce biti a jesi li bas siguran - JESAM MILION POSTO, i drugi oko mene to misle).Druga ozbiljnija smetnja bile su uobicajene zezancije u musko-zenskim drustvima i lajkanje slika po fejsbuku (najirelevantija stvar u zivotu - fejsbuk), sta znaci lajkat nekome sliku, isto da mu kazes: djesi !; to je za mene besmisleno to ozbiljno smatrati. Je li vama to OKAY ? A stvarno sam joj hiljadu puta dokazao koliko je volim. I objasnio joj za sve ove situacije. Mada moram reci da sam je razumio na određen način, ne zna nikoga iz tog drustva, nisu iz naseg grada, raja s faksa. Jesam li vam priblizio ?
mozebit' da je ona i previse besposlena, pa joj se da cijeli dan pratiti gdje si ti lajkao sta i ko ti je sve slao poruke. ljudi sa razlicitim opsegom obaveza skoro pa uvijek imaju problem sa vrednovanjem paznje koju im druga strana ukazuje. neko ko nema sekund slobodnog vremena, kada ga nadje i posveti drugoj osobi, smatra to velikim gestom ka drugoj strani. dok druga strana, koja ima vremena poprilicno, u tome ne vidi veliki napor i osjeca se zapostavljenom. s druge strane, oni koji vise rade prave frku oko toga sto druga strana sebi ne nalazi zanimaciju i sl. narocito je ovo slucaj kod ljudi koji su naglo promijenili opseg obaveza, pa se cini kako veza sad i na pocetku nemaju dodirnih tacaka. kod takvih i slicnih situacija se pocnu praviti jazovi izmedju ljudi.
isto tako ljudi nose zivotna iskustva sa sobom, pa tako i strahove. mozda se necega boji. najgore sto mozes uraditi, kada ti ona ukaze na to da je neka tvoja prijateljica bacila oko na tebe, je da se ponasas kao da je ona to umislila. kao sto su ti rekli, zene primijete kada neko nije ravnodusan prema nekome i takvim odgovorima samo pogorsavas situaciju.
razmisli malo. nemoj se paliti na svaku izjavu na forumu i vrati film malo unazad. niko na forumu ne moze rijesiti vase probleme.
opet sam se raspisala...
ne (forumas), cuj papucar ?
- Ghost_Rider_XXX
#205 Re: Psovka u afektu...
Care ja mislim da si ti skroz regularan, bar čitajući ovo ovdje. Sa ljubomorom se je teško boriti, a da ne pogubiš sam sebe. Apsolutno sam za kompromise, ali ni u kom slučaju da me bilo ko uslovljava i pravi dramu od života iz čiste zahebancije i vlastite nesigurnosti. U tom slučaju treba bježat' brzinom vjetra.rossoner wrote:Znači prije svega, počeli ste odskakati od teme nepotrebnim postovima. Imam malo preko 22, što me ne ograničava da udjem nekad na FB, pregledam slike od nekih blizih poznanika, poneku oznacim kao "svidja mi se", bacim koji komentar, uglavnom neka zajebancija, malo se opustim i to je to. Nemam ja vremena previse za fejs. Sad ga imam mnogo kao i za forum jer sam zavrsio s faksom za ovu godinu. Pa mislim da sam najstariji forumas ovdjea imam najmanje postova. Nisam toliki zaljubljenik u ove internet simulacije drustva. Vise izlazim, ili radije citam forum.
- rossoner
#206 Re: Psovka u afektu...
Dobro si shvatilaanoush wrote:Gospoda Ministarka wrote:Moze mu proci ako mu je do 22 god.![]()
Jbg, ja ne vidim momka od 24-25 god. da nekom lajka slike i da salje pusice ...![]()
slike lajka i tata od moje prijateljice....
a nije on slao puse, nego te prijateljice koje ona ne poznaje.... ili sam ja sve pogrešno shvatila
- rossoner
#207 Re: Psovka u afektu...
Koje su mi greske, sta trebam ?Zelena Carapa wrote:ovaj lik ima problem koji zeli da rijesi. Ima curu koju voli, crce za njom, hoce da je vrati a pravi greske koje sam ne vidi. Ja mu ukazujem na greske koje pravi iz njene perspektive.Ghost_Rider_XXX wrote:Zašto bi to radio? Znači ako imam djevojku ne mogu s prijateljicom kafu popit'? Baš zato što sam posložio prioritete znam gdje sam i s kim sam i kako ću se ponašati.Zelena Carapa wrote:
a sto lajkas neke za tebe (kako ti kazes) nebitne slike ako to njoj - tebi jako bitnoj - smeta?![]()
poslazi malo prioritete u zivotu. i uvedi je u raju. i otkaci jaranice sto salju pusice. sto n emogu nairende kora.
Moja djevojka je apsolutno slobodna izlaziti sa svojom rajom bilo muškom bilo ženskom i tu ne vidim problem.
Čovjek je maksimalno ok samo mu je cura bolesno ljubomorna i za to ne postoji lijek.
D
- rossoner
#208 Re: Psovka u afektu...
A ti od koliko godina visis na forumu, nabijas milion postova pa ti niko ne veli nista... Nemoj mi odgovarati, jer ce isprljati temu. Ne vrijedjamo se vec samo kazem da ne zakljucujes nesto sto ne znas. Osim ako si mislila za neke druge besposlicare. Ja dosta radim drugih stvari, najmanje FB i toGospoda Ministarka wrote:Ukratko... zajebo je FB ovu generaciju.anoush wrote:Gospoda Ministarka wrote:Moze mu proci ako mu je do 22 god.![]()
Jbg, ja ne vidim momka od 24-25 god. da nekom lajka slike i da salje pusice ...![]()
slike lajka i tata od moje prijateljice....
a nije on slao puse, nego te prijateljice koje ona ne poznaje.... ili sam ja sve pogrešno shvatila
Momak od 25+ godina visi na FB i lajka... zemljo![]()
a, reci mu da ode promijeniti gumicu na slavini u kupatilu gledat ce te blijedo...uzas.
@pokretac teme, a da problem rijesite u korijenu i izbriste FB?
-
radiostar
#209 Re: Psovka u afektu...
rossoner wrote:
Koje su mi greske, sta trebam ?
e moj druze, ako budes slusao sta ti forumlije vele, samo ce ti se sve jos vise zamutiti...
- rossoner
#210 Re: Psovka u afektu...
ne slusam, samo citam misljenja.radiostar wrote:rossoner wrote:
e moj druze, ako budes slusao sta ti forumlije vele, samo ce ti se sve jos vise zamutiti...
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#211 Re: Psovka u afektu...
OSNOVNO : - 1 kg dobrote
- 2 dl strpljivosti
- 100 g blagosti
- 1 zrnce nade
- 1 doza povjerenja
DODATI : - 3 prstohvata razumijevanja
- 1 paketic razboritosti
- nekoliko stucaka sucuti
- saka poniznosti
- 1 velika doza dobre volje
POSTUPAK :
1. Promjesajte
2. Zagrijte na temperaturi svoga srca
3. I imati cete lijep dan
4. Skuhali smo i probali
5. Izvrsno je
6.Uvjerite se
nadam se da vam se svidja recept...
- 2 dl strpljivosti
- 100 g blagosti
- 1 zrnce nade
- 1 doza povjerenja
- 1 paketic razboritosti
- saka poniznosti
POSTUPAK :
1. Promjesajte
4. Skuhali smo i probali
5. Izvrsno je
6.Uvjerite se
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#212 Re: Psovka u afektu...
rossoner wrote:ne slusam, samo citam misljenja.radiostar wrote:rossoner wrote:
nemoj onda pitati koje su ti greške... jer će ti ova nit postati najveća greška u životu...
- Ma.Le.Na
#213 Re: Psovka u afektu...
Priorat wrote:OSNOVNO : - 1 kg dobrote
- 2 dl strpljivosti
- 100 g blagosti
- 1 zrnce nade
- 1 doza povjerenja
- 1 paketic razboritosti
- saka poniznosti
POSTUPAK :
1. Promjesajte
4. Skuhali smo i probali
5. Izvrsno je
6.Uvjerite se
- madner
#214 Re: Psovka u afektu...
A pakovanje viagre, gdje je to? 
- Priorat
#215 Re: Psovka u afektu...
a moze i ovaj
Neophodni sastojci:
1 čaša Vjere
4 čaše Ljubavi
3 čaše Dobrote
2 čaše Strpljenja
4 čaše Razumijevanja
5 litara Nježnosti
1 litar Humora
Način pripreme:
Uzeti Ljubav i Strpljenje i pri neprestanom miješanju postepeno dodavati Vjeru dok se smjesa ne izjednači.
Odvojeno u drugom sudu umutiti Dobrotu sa Razumijevanjem i Nježnošću.
Dobijene smjese spojiti u jednu tepsiju, premazati Humorom i lagano peći na sunčevim zracima.
Servirati svakodnevno sa osmijehom.
Prijatno!
Neophodni sastojci:
1 čaša Vjere
4 čaše Ljubavi
3 čaše Dobrote
2 čaše Strpljenja
4 čaše Razumijevanja
5 litara Nježnosti
1 litar Humora
Način pripreme:
Uzeti Ljubav i Strpljenje i pri neprestanom miješanju postepeno dodavati Vjeru dok se smjesa ne izjednači.
Dobijene smjese spojiti u jednu tepsiju, premazati Humorom i lagano peći na sunčevim zracima.
Prijatno!
- Ghost_Rider_XXX
#216 Re: Psovka u afektu...
Pa nisi valjda na to spao?madner wrote:A pakovanje viagre, gdje je to?
- Cholina_Lokica
#217 Re: Psovka u afektu...
Pa to je samo prilagodba nekim ljudimamadner wrote:A pakovanje viagre, gdje je to?
- Ma.Le.Na
#218 Re: Psovka u afektu...
Priorat wrote:a moze i ovaj
Neophodni sastojci:
1 čaša Vjere
4 čaše Ljubavi
3 čaše Dobrote
2 čaše Strpljenja
4 čaše Razumijevanja
5 litara Nježnosti
1 litar Humora
Način pripreme:
Prijatno!
- Priorat
#219 Re: Psovka u afektu...
u najgorem pomaze ovo:

- male_okice
#220 Re: Psovka u afektu...
ja sam bila veoma ljubomorna osoba i bilo mi je neke stvari na pocetku prihvatiti kod mog bivesg dragog,medjutim nakon sto se ta veza zavrsila vidjela sam kroz veoma kratak vremenski period da nemam razloga za neke ispade i da se ponasam krajnje djetinjasto, medjutim to moje "prosvjetljenje" je doslo s cinjenicom da su me jos i neke druge stvari zahvatile u zivotu i da sam morala steci vise samopouzdanja u sebe i jednostavno naci samu sebe suprostaviti se nekome i tek sam onda bila spremna ici sa nekim u novu vezu. Ako si ti njoj prva veza onda ona zapravo nema iskustva kako treba da se ponasa u nekim situacijama-nije dozivjela da je grubo neko spusti na zemlju i da se nauci pameti oko nekih stvari. U vezi covjek ne treba da osjeca stegu kao da je u zatvoru da ne smije pogledati prijatelja/prijateljicu bez da to partner protumaci kao pokusaj nabacivanja ili slicno, jer ako ti je stvarno do nekog stalo ti ces sam sebi znati staviti granicu do koje ides. Ovo je veoma teska situacija ako je takva posesivna ljubomora sa njene strane da ne smijes izaci sa zenskim drustvom na kafu da ne smijes nekome like sliku to je vec pretjerano i trebas iskreno i otvoreno sa njom da porazgovaras i da joj ukazes na to i kako to utice na tebe i na vasu vezu, jer sta ce na kraju ostati: polako cete izbaciti sve "nepodobne" prijatelje iz vasih zivota i onda cete ostati sami i kriviti jedno drugo za to sto nemate prijatelja. Ne znam bez obzira na te njene druge dobre osobine ovo je veoma teska stvar i ako ces ti do kraja zivota se za sve morati pravdati razmisli dobro dobro dobro da li su njeni ostali kvaliteti toga svega vrijedni. Jer postace to kad tad teret i frustracija i napor za tebe i zasjnice sve ono dobro sto ste imaliGhost_Rider_XXX wrote:Care ja mislim da si ti skroz regularan, bar čitajući ovo ovdje. Sa ljubomorom se je teško boriti, a da ne pogubiš sam sebe. Apsolutno sam za kompromise, ali ni u kom slučaju da me bilo ko uslovljava i pravi dramu od života iz čiste zahebancije i vlastite nesigurnosti. U tom slučaju treba bježat' brzinom vjetra.rossoner wrote:Znači prije svega, počeli ste odskakati od teme nepotrebnim postovima. Imam malo preko 22, što me ne ograničava da udjem nekad na FB, pregledam slike od nekih blizih poznanika, poneku oznacim kao "svidja mi se", bacim koji komentar, uglavnom neka zajebancija, malo se opustim i to je to. Nemam ja vremena previse za fejs. Sad ga imam mnogo kao i za forum jer sam zavrsio s faksom za ovu godinu. Pa mislim da sam najstariji forumas ovdjea imam najmanje postova. Nisam toliki zaljubljenik u ove internet simulacije drustva. Vise izlazim, ili radije citam forum.
- madner
#221 Re: Psovka u afektu...
Pa ovo su recepti za ruzne, dobre nemaju problema.Ghost_Rider_XXX wrote:Pa nisi valjda na to spao?madner wrote:A pakovanje viagre, gdje je to?
-
zlajci
#222 Re: Psovka u afektu...
Druze,
to sto ti prolazis svako od nas starijih je prosao.
Ne bih da solim pamet,predlazem ovo ili ono jer se to ne moze.
Ti moras sam postupati i sam proci kroz to sto prolazis.
Uostalom, samo su dvije opcije:
-ili cete ostati zajedno
-ili necete
Neka ti ne bude zao, meni ni jedne moje nije zao. Sa vecinom sam u dobrim odnosima.Sve su to iskustva!!!
Ti si mlad, imat ces jos more cura, vjerovatno i boljih.
Glavu gore i to je to.
Znam da je sad malo grlo steglo.Isplaci se, ispricaj se frendom ili bratom/sestrom jos bolje.Ali zahebi forum.
Zivio mi-glavu gore
to sto ti prolazis svako od nas starijih je prosao.
Ne bih da solim pamet,predlazem ovo ili ono jer se to ne moze.
Ti moras sam postupati i sam proci kroz to sto prolazis.
Uostalom, samo su dvije opcije:
-ili cete ostati zajedno
-ili necete
Neka ti ne bude zao, meni ni jedne moje nije zao. Sa vecinom sam u dobrim odnosima.Sve su to iskustva!!!
Ti si mlad, imat ces jos more cura, vjerovatno i boljih.
Glavu gore i to je to.
Znam da je sad malo grlo steglo.Isplaci se, ispricaj se frendom ili bratom/sestrom jos bolje.Ali zahebi forum.
Zivio mi-glavu gore
- Ghost_Rider_XXX
#223 Re: Psovka u afektu...
Mili profesore i djelovanje viagre ima granice.madner wrote:Pa ovo su recepti za ruzne, dobre nemaju problema.Ghost_Rider_XXX wrote:Pa nisi valjda na to spao?madner wrote:A pakovanje viagre, gdje je to?
-
Gospoda Ministarka
#224 Re: Psovka u afektu...
Samo cu ti reci sljedece:rossoner wrote:A ti od koliko godina visis na forumu, nabijas milion postova pa ti niko ne veli nista... Nemoj mi odgovarati, jer ce isprljati temu. Ne vrijedjamo se vec samo kazem da ne zakljucujes nesto sto ne znas. Osim ako si mislila za neke druge besposlicare. Ja dosta radim drugih stvari, najmanje FB i toGospoda Ministarka wrote: slike lajka i tata od moje prijateljice....
Ukratko... zajebo je FB ovu generaciju.
Momak od 25+ godina visi na FB i lajka... zemljo![]()
a, reci mu da ode promijeniti gumicu na slavini u kupatilu gledat ce te blijedo...uzas.
@pokretac teme, a da problem rijesite u korijenu i izbriste FB?
Mene kad jedan kamen u cipeli zulja iz dana u dan ja ili izvadim kamen ili promjenim cipelu.
Toliko o FB i tvojoj vezi.
- Ghost_Rider_XXX
#225 Re: Psovka u afektu...
Za nas manje inteligentne, jel može pojašnjenje ova izjave?Gospoda Ministarka wrote: Samo cu ti reci sljedece:
Mene kad jedan kamen u cipeli zulja iz dana u dan ja ili izvadim kamen ili promjenim cipelu.
Toliko o FB i tvojoj vezi.