Dragi forumasi,
moze li mi neko preporuciti dobrog i pouzdanog psihoterapeuta u Sarajevu? Nekog ko ima iskustva, po mogucnosti u KBT ili racionalno-bihevioralnoj terapiji i nije od onih koji prepricavaju detalje razgovora sa pacijentom. Ili nekoga ko radi po drugim principima, ali je dobar. Dakle, ne treba mi psihijatar, nego bas psihoterapeut. "Ponuda" na webu je zaista mrsava.
Molim vas za brze odgovore, hitno je, i hvala vam puno!
Psihoterapeut u Sarajevu
Moderator: anex
-
Rolo
-
jabidapitam
#3 Re: Psihoterapeut u Sarajevu
reeekkllaaaaamaaa 
Neka je, trebao bi i meni neki terapeut. Imam nekh dusevnih poteskoca.
Neka je, trebao bi i meni neki terapeut. Imam nekh dusevnih poteskoca.
-
Rolo
#4 Re: Psihoterapeut u Sarajevu
Ponekad je pošten ljudski razgovor, u kojem možeš iskreno reći o čemu misliš i kako se osjećaš (i dobiješ zauzvrat razumijevanje i prihvatanje), sasvim dovoljan.
Takva bi prije svega psihoterapija trebala biti, a tehnike i metode su manje bitne.
Takva bi prije svega psihoterapija trebala biti, a tehnike i metode su manje bitne.
-
farytale2013
#5 Re: Psihoterapeut u Sarajevu
pronadjoh ja psihoterapeuta, a od svih forumasa dobih samo jedan konkretan odgovor, pa se toj osobi zahvaljujem, prepoznace se. razocarenje 
-
modesti
#6 Re: Psihoterapeut u Sarajevu
Iako su te drugi razočarali što nisu s tobom dijelili svoja lična iskustvafarytale2013 wrote:pronadjoh ja psihoterapeuta, a od svih forumasa dobih samo jedan konkretan odgovor, pa se toj osobi zahvaljujem, prepoznace se. razocarenje
-
farytale2013
#7 Re: Psihoterapeut u Sarajevu
zao mi je sto si stekla takav dojam, a nikog nisam htjela dauvrijedim. ne bih ulazila u besplodne rasprave i odjavljujem se sa ove diksusije.
- Jara
#8 Re: Psihoterapeut u Sarajevu
Ima psihoterapija putem psihodrame, možda to da probaš