Psihološko savjetovalište
Moderator: _BataZiv_0809
-
Benjo34
#1 Psihološko savjetovalište
Pozdrav
Imao bih nekoliko pitanja oko kojih bi mi bio potreban savjet, pomoć pa molim one koji su upućeni u materiju i poznaju procedure, ako im nije mrsko odgovore.
Naime, diplomirani sam BA pedagog-psiholog, želio bi pokrenuti psihološko savjetovalište, konkretno, online psihološko savjetovalište. Na koji način i kako registrovati takvu "firmu"? Šta je potrebno? Dokumenti koji, kapital?
Hvala puno unaprijed na odgovorima
Imao bih nekoliko pitanja oko kojih bi mi bio potreban savjet, pomoć pa molim one koji su upućeni u materiju i poznaju procedure, ako im nije mrsko odgovore.
Naime, diplomirani sam BA pedagog-psiholog, želio bi pokrenuti psihološko savjetovalište, konkretno, online psihološko savjetovalište. Na koji način i kako registrovati takvu "firmu"? Šta je potrebno? Dokumenti koji, kapital?
Hvala puno unaprijed na odgovorima
- Sanjarko
#2 Re: Psihološko savjetovalište
Doo. 2.000 km. Sretno. Psihijatrija i psihologija ima potencionala jer nazalost sve vise ima pacijenata u vezi toga.
-
moonca
#3 Re: Psihološko savjetovalište
Imas li radnog iskustva? 
-
Benjo34
#4 Re: Psihološko savjetovalište
Vizionar 1985 wrote:Doo. 2.000 km. Sretno. Psihijatrija i psihologija ima potencionala jer nazalost sve vise ima pacijenata u vezi toga.
Hvala puno
-
Benjo34
#5 Re: Psihološko savjetovalište
Osim pripravničkog nemammoonca wrote:Imas li radnog iskustva?
-
maira
#6 Re: Psihološko savjetovalište
Meni bi trebalo poslije smrtnog slucaja
-
hfaruk10
#7 Re: Psihološko savjetovalište
provjeriću relevantne propise pa ću vam napisati šta sam pronašao.
Samo mi recite, da li će taj vaš centar biti organizovan kao klinika - društvo sa ograničenom odgovornošću ili udruženje ili kao samostalna djelatnost?
Razlika je u uslovima otvaranja!
udruženje je lakše osnovati,
dok su ova dva ostala oblika teži jer zahtjevaju više godina iskustva u struci i sl.
Samo mi recite, da li će taj vaš centar biti organizovan kao klinika - društvo sa ograničenom odgovornošću ili udruženje ili kao samostalna djelatnost?
dok su ova dva ostala oblika teži jer zahtjevaju više godina iskustva u struci i sl.
- muminovic
#8 Re: Psihološko savjetovalište
pitanje je staro 4 mjeseca.hfaruk10 wrote:provjeriću relevantne propise pa ću vam napisati šta sam pronašao.
-
hfaruk10
#9 Re: Psihološko savjetovalište
Vjerujem da će nekome trebati u budućnosti isti odgovor.muminovic wrote:pitanje je staro 4 mjeseca.hfaruk10 wrote:provjeriću relevantne propise pa ću vam napisati šta sam pronašao.