Psihologija na Filozofskom fakultetu
- MorpheusAranea
#1 Psihologija na Filozofskom fakultetu
Pozdrav svima. Razmisljao sam upisati ove godine studij psihologije, ali sam cuo da ce biti ponovno prijemni za psihologiju i jos jedan odsjek, mislim anglistiku, pa me zanima zna li iko ista o tome i sta bi moglo biti na prijemnom. Imam neke informacije da na prijemnom je moguc maternji, strani jezik i psihologija. Zavrsio sam medicinsku skolu i psihologiju sam samo imao u drugom razredu pa bilo kakva preporuka u vezi literature koja bi mi mogla pomoci za spremanje prijemnog je dobrodosla. Također i bilo kakve informacije vezane za fakultet, prijemni, literaturu i samo studiranje na Filozofskom fakultetu su pozeljne. Savjeti dobrodosli. Hvala 
-
pahuljicaaa25
#2 Re: Psihologija na Filozofskom fakultetu
Koliko se sjećam, prije pet godina na prijemnom ispitu je bio 'maternji jezik' 'test općeg znanja' i 'psihologija'. Ispravite me ako griješim. Ja sam prva godina psihologije, ako ti mogu ikako pomoći, javi mi se slobodno u inboxMorpheusAranea wrote:Pozdrav svima. Razmisljao sam upisati ove godine studij psihologije, ali sam cuo da ce biti ponovno prijemni za psihologiju i jos jedan odsjek, mislim anglistiku, pa me zanima zna li iko ista o tome i sta bi moglo biti na prijemnom. Imam neke informacije da na prijemnom je moguc maternji, strani jezik i psihologija. Zavrsio sam medicinsku skolu i psihologiju sam samo imao u drugom razredu pa bilo kakva preporuka u vezi literature koja bi mi mogla pomoci za spremanje prijemnog je dobrodosla. Također i bilo kakve informacije vezane za fakultet, prijemni, literaturu i samo studiranje na Filozofskom fakultetu su pozeljne. Savjeti dobrodosli. Hvala