Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima!
Da li mi neko moze reci o svojim iskustvima sa polaganjem ispita na 3.godini psihologije?I da li je epistemologija stvarno bauk?
Unaprijed hvala
Belluci wrote:Pozdrav svima!
Da li mi neko moze reci o svojim iskustvima sa polaganjem ispita na 3.godini psihologije?I da li je epistemologija stvarno bauk?
Unaprijed hvala
Pa, ako studiras psihologiju s ljubavlju i zanimanjem termin "bauk" ne bi trebao zauzimati mjesta u tvojoj edukaciji! Sutra kada ti zanimanje bude Pedagog ili Psiholog taj segment saznanja ce ti sigurno trebati ako ti je stalo da svoje buduce zvanje obavljas savjesno i produktivno.
Da,da,poseban predmet-epistemologija(kod Uge)
Nismo imali nikako predavanja u prvom semestru,tako da ne znam ni koja je literatura potrebna...a htjela bih na vrijeme to procitati.Cula sam da je u pitanju vise knjiga?
Ispit uopce nije bauk, a Ugo jos manji.Literatura koja ti je potrebna je slijedeca: Thomas Khun-Struktura naucnih revolucija, Cholmers-Sta je to nauka, Fayerabend-Protiv metode i Dekartova I i II meditacija. Ispit je javan, prisustvuj i sama se uvjeri da nije onako kako drugi pricaju!