PS4 vs XBOX ONE
Moderator: Benq
-
Eborg
#26 Re: PS4 vs XBOX ONE
Da, ali sada eto na obje pa će se to izjednačiti. PS3 igre i jesu bile jeftinije.
- vaučer
#27 Re: PS4 vs XBOX ONE
Mislim da nisu PS3 igre bile jeftinije, kako nove tako ni polovne.
Bluray i to.
Bluray i to.
- prototype
#28 Re: PS4 vs XBOX ONE
PS4 is the way to go, fellas.
Killzone SF, besplatne PS+ igre, Driveclub, free to play igre, jaci hardver, bolji kontroleri (to su apsolutno SVI potvrdili) itd itd.
Sent using Tapatalk.
Killzone SF, besplatne PS+ igre, Driveclub, free to play igre, jaci hardver, bolji kontroleri (to su apsolutno SVI potvrdili) itd itd.
Sent using Tapatalk.
-
casanova123
#29 Re: PS4 vs XBOX ONE
Evo ja danas vidio u Saturnu u Austriji ovdje, 530 EUR XBOX One, sa Fifom14.. dodju kinect i jedan joystick..
- KAMI666
#30 Re: PS4 vs XBOX ONE
- Sta Killzone? Igrica nista posebno, nista spektakularno. XboxOne je izbacio bolje igre na startu, pogotovo Dead Rising 3, najbolja od svih igrica trenutno na NexGen konzolama.prototype wrote:PS4 is the way to go, fellas.
Sent using Tapatalk.
- besplatne igre imas ina XBoxOne
- kontroler od XboxOne je ABSOLUTNO bolji od PS4, upravo to potvdjuju svi. Kontroler od Microsofta je precizniji, a i duzina baterije u poredjenju sa PS4 kontrolerom traje preko 7 dana (na PS4 samo 4 SATA!!).
- jedina prednost od PS4 je sto ima bolji hardware u sebi, mozda u buducnosti to bude pomoglo kod razvoja igrica.
- Kamera: PS4 je smijesan, kamera nula. XboxOne ima fantasticnu kameru, mnogo inteligentnu i rata prepoznavanja je mnogo bolja nego od PS4.
- Voice kontrol od XboyOne: prepoznaje cini mi se preko 150 razlicitih komanda.
- TV tunner SAMO na XboxOne
Definitivno trenutno su bolje prosli oni koji su kupili XboxOne.
Toliko
- vaučer
#31 Re: PS4 vs XBOX ONE
Jel ti ovo prvo lansiranje nove generacije konzola kojem prisustvuješ?- Sta Killzone? Igrica nista posebno, nista spektakularno. XboxOne je izbacio bolje igre na startu, pogotovo Dead Rising 3, najbolja od svih igrica trenutno na NexGen konzolama.
Na obe konzole trenutno nema nijednog bitnog naslova kao ni jednog koji optimalno prikazuje grafičku snagu sistema - raspravljati o igrama na konzolama starim nekoliko tjedana je smiješno.
Imaš - neku ćelavu verziju PS+.- besplatne igre imas ina XBoxOne
Ps+ je zasad bolji paket jer vrijedi za tri platforme (Ps3, Ps4 i Vita) i jer nudi brdo sniženja i igara.
Opet - za nove konzole vrlo malo jer ni nema softvera koji bi se mogao ponuditi.
O majko mila.- kontroler od XboxOne je ABSOLUTNO bolji od PS4, upravo to potvdjuju svi. Kontroler od Microsofta je precizniji, a i duzina baterije u poredjenju sa PS4 kontrolerom traje preko 7 dana (na PS4 samo 4 SATA!!).
Kontroler je možda bolji nekom tko je navikao igrajući na X360, preciznost mu sigurno nije bolja a taj podatak o bateriji si izvukao samo ti znaš odakle. Barem Sony već drugu generaciju daje ljudima kontrolere s punjivim Li baterijama, a ne sa AA baterijama koje treba mjenjati i kupovati kao što radi Microsoft koji je očito zaglavio u 1995-oj.
Ta prednost nije mala i u biti je gejmerima jedino to i bitno.- jedina prednost od PS4 je sto ima bolji hardware u sebi, mozda u buducnosti to bude pomoglo kod razvoja igrica.
Razlika na naslovima koji budu izdavani na obe platforme nikad neće biti tolika - jer se developerima ne isplati objavljivati puno lošiju verziju na jednoj platformi, ali naslovi rađeni specifično za PS4 će bez sumnje biti grafički impresivniji nego igre na Xone. Nije to nimalo mala stvar - to je možda i najbitnija prednost.
Koga iskreno boli ku'a za kamere i motion kontrol igre?- Kamera: PS4 je smijesan, kamera nula. XboxOne ima fantasticnu kameru, mnogo inteligentnu i rata prepoznavanja je mnogo bolja nego od PS4.
Tko to igra? Koji je to nezaobilazan Kinect ili Move naslov ikad izdan?
Obe kamere su dovoljno dobre za Skype, a opet Skype sad ima na svim novijim televizorima. Nebitne funkcije koje nikog neće uvjeriti da odabere jednu konzolu ispred druge.
Definicija nebitnog.- Voice kontrol od XboyOne: prepoznaje cini mi se preko 150 razlicitih komanda.
Imam u TV-u, ne treba mi, ne zanima me, ne kupujem konzolu radi Televizije i ne poznajem nikog tko kupuje konzolu da na njoj gleda TV.- TV tunner SAMO na XboxOne
Hm, da, definitivno.Definitivno trenutno su bolje prosli oni koji su kupili XboxOne.
Toliko
-
Mustang1
#32 Re: PS4 vs XBOX ONE
Za djojstik je tacno ne traje puno .. Ne znam sad tacno ali traje puno krace od onog sa trojke .. Ali svakako imao sam i xbox360 i ono mjenjanje baterije i gluposti je sranje vece .. Ostavis djojstik da se puni preko noci i rijesen problem
-
Eborg
#33 Re: PS4 vs XBOX ONE
Ili kupiš 4 baterije za 1,10 KM i boli te qrac za prepucavanje.
- insomnia78
-
Eborg
#35 Re: PS4 vs XBOX ONE
Jah. Telefon od 1000 KM u dzepu a nema se 2 KM kredita.
-
Djubre_
#36 Re: PS4 vs XBOX ONE
Ovaj samo o parama i tudjim djepovima..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Bodkin
#37 Re: PS4 vs XBOX ONE
Eborg wrote:Ili kupiš 4 baterije za 1,10 KM i boli te qrac za prepucavanje.
realno sad ne bih ni jednu uzeo. za nekih godinu dana cu uzeti xbox one