PS2 - POMOC
Moderator: Benq
- krava
#1 PS2 - POMOC
hej ljudi...kupila sam PS2 i kad pokusam igrati neke kopirane (dupljak) igrice pojavi se poruka "please inster ps2 format disc"
cula sam da treba ugraditi neki chip da moze ocitavati kopirane igrice...gdje se to moze uraditi i ima li neka druga fora za to....
zna li neko?
cula sam da treba ugraditi neki chip da moze ocitavati kopirane igrice...gdje se to moze uraditi i ima li neka druga fora za to....
zna li neko?
-
stidljiv
#3 Re: PS2 - POMOC
Treba ti chip koji se ugradjuje unutar PSa pored ovog standardnog i koji bi omogucavao citanje piratskih CDova.Moja ti je preporuka da odes do onih po pijacama koji prodaju piratske CDove i oni ti mogu to odraditi tj ugraditi taj chip.Pozdrav i sretno.,krava wrote:hej ljudi...kupila sam PS2 i kad pokusam igrati neke kopirane (dupljak) igrice pojavi se poruka "please inster ps2 format disc"
zna li neko?
- krava
nasla sam ja nekog tipa na ilidzi...on kao ugradjuje te chipove....ali za to treba platiti 100 KM...
cula sam da je to standardna cijena....
mada su mi neki rekli da postoji neki cd koji moras ucitati prije svakog igranja piratske igrice ...?
nikako mi se ne daje 100 km za to...jojjj:(
cula sam da je to standardna cijena....
mada su mi neki rekli da postoji neki cd koji moras ucitati prije svakog igranja piratske igrice ...?
nikako mi se ne daje 100 km za to...jojjj:(
-
dinash
ali nije posteno ni moralno ni etickiasixx wrote:jes ima taj cd, igro sam ja kad sam iznajmljivo ps2. ali je li samo taj cd potreban ili jos sta drugo neznam. uzmi one sedmicne oglase, ima tu oglasa za te cipove(50KM) i ugradnju(?KM)
kako god okrenes jeftinije je od orginala :p
ma salim se
-
mawerick
#9 Re: PS2 - POMOC
krava wrote:hej ljudi...kupila sam PS2 i kad pokusam igrati neke kopirane (dupljak) igrice pojavi se poruka "please inster ps2 format disc"
zna li neko?
toplo preporucujem:
ProGame - Ilidza
http://www.ninosat.com
tel: 638 813
covjek se zove nino i ne treba ti niko drugi. provjereno!
samo ne znam kolika je cijena ugradnje cipa
-
neshill
Ne znam gdje ces kupovati igre, ali nemoj od Nine. Grozne su mu kopije, sa starijim laserom ti treba po 8-9 pokusaja da ga bootash-ako ikako
meni 50% njegovih igara nikako nije bootao. Odkako sam ih sam poceo skidati i prziti mi sve rade izprve.
meni 50% njegovih igara nikako nije bootao. Odkako sam ih sam poceo skidati i prziti mi sve rade izprve.
-
mawerick
ja nemam tih problema. no, ne tvrdim i da nije moguće.neshill wrote:Ne znam gdje ces kupovati igre, ali nemoj od Nine. Grozne su mu kopije, sa starijim laserom ti treba po 8-9 pokusaja da ga bootash-ako ikako
-
neshill
Kazem ti, zavisi kakav ti je laser. Ako ima nov novcat PS2, onda komotno moze od Nine. Ali iskustvo mi je najbolje sa princo dvd-r medijima sprzenih sa pioneer przilicom.
Takodje: Nino nema bas previse pojma o igricama, pa se cesto zezne u imenovanju igrica. Tako sam uzeo Onimushu 3, i dobio sam Onimushu Blade Warriors. Nije toliko loshe, posto sam htio i O:BW probat, ali ipak ti je onda crnjak ponovo pokusat kupit O3. Pogotovo kad te onaj link ubjedjuje da je to O3 bila.
Takodje: Nino nema bas previse pojma o igricama, pa se cesto zezne u imenovanju igrica. Tako sam uzeo Onimushu 3, i dobio sam Onimushu Blade Warriors. Nije toliko loshe, posto sam htio i O:BW probat, ali ipak ti je onda crnjak ponovo pokusat kupit O3. Pogotovo kad te onaj link ubjedjuje da je to O3 bila.