Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Valter definitivno!!! Najskuplji film svog vremena, najgledaniji film u Kini svih vremena, kao i u Iraku pod rezimom Sadam Huseina, skolski primjer partizanskog vesterna!!! Zelim da uvecam sliku svoje sinovice Merime...
maxim2000 wrote:Valter definitivno!!! Najskuplji film svog vremena, najgledaniji film u Kini svih vremena, kao i u Iraku pod rezimom Sadam Huseina, skolski primjer partizanskog vesterna!!! Zelim da uvecam sliku svoje sinovice Merime...
otkud najskuplji? nisam cuo za ovo. ja sam cuo da je bitka na neretvi bio najskuplji jugoslovenski film.
maxim2000 wrote:Valter definitivno!!! Najskuplji film svog vremena, najgledaniji film u Kini svih vremena, kao i u Iraku pod rezimom Sadam Huseina, skolski primjer partizanskog vesterna!!! Zelim da uvecam sliku svoje sinovice Merime...
otkud najskuplji? nisam cuo za ovo. ja sam cuo da je bitka na neretvi bio najskuplji jugoslovenski film.
maratonci ubjedljivo.
Bitka na Neretvi jeste najskuplji. Valjalo je graditi pa rusiti pa graditi pa opet rusiti pa opet graditi onolike mostove