Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
burek_in_space wrote:Pitanje za cure, mada znam da ima tema i za to, ali neshto slabo posjecena
Kako biste reagovale kada bi vas momak pozvao na prvi spoj kod sebe, na vecheru uz svijece i vino/pivo ?!
zanimljivo pitanje bureče baš neki dan gledam film i on nju poziva na večeru u svoj stan, ona naravno pristaje..i baš nešto razmišljam praktikuje li to iko u BiH. Mislim da i ako i praktikuje da će rijetko ko pozvati baš na večeru, neće niko zahmeta, nego 'dođi da gledamo film..napravićemo i kokice' . Ali mislim da je mali broj ozbiljnih djevojaka koje bi pristale
A što se tiče prvog sastanka, aspolutno mi nije važno gdje, samo da se ne moramo nadvikivati dok pričamo i da nije nešto tipa Atile. Jer da bi došlo i do prvog sastanka osoba mi se mora sviđati, što znači da izlazimo da se međusobno bolje upoznamo i da nam bude lijepo, a ne da budemo viđeni. Edo Maajka rado viđen
mislim ja nisam žena ali čisto sumnjam da bi kod nas većina cura pošlo u stan baš na PRVI sastanak. jebiga zna se šta podrazumijeva kad ideš u nečiji stan
a realno govoreći, ima tu i drugih momenata osim potencijalne jeba*ine ( ), svaki prokleti dan ima jal silovanje jal ubistvo, ljudi, a naročito žene se jednostavno boje poći tek tako u nečiji stan...
JThomas wrote:mislim ja nisam žena ali čisto sumnjam da bi kod nas većina cura pošlo u stan baš na PRVI sastanak. jebiga zna se šta podrazumijeva kad ideš u nečiji stan
a realno govoreći, ima tu i drugih momenata osim potencijalne jeba*ine ( ), svaki prokleti dan ima jal silovanje jal ubistvo, ljudi, a naročito žene se jednostavno boje poći tek tako u nečiji stan...