.

Moderator: O'zone
zasto duplati kad ga mozemo spojitihakazvaka wrote:zasto duplati ?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=57396
i ja sam ti TAKISkyfox wrote:koliko god sam ga ko klinac volio, od snijega mi se sad dize kosa na glavi... Krenes na posao moras strugat mraz i snijeg krenesa sa posla opet isto, u gradu imas jednu usku prtinu a za vrat ti kaplje 101 ledenicabljuzga, hladno, zaledene brave...
Jedino ga je lijepo vidjeti na Bjelasnici i to iz nekekog enterijera
asicare da jeste, jos se oglasili nisuTopla voda wrote:jel komunalce opet iznenadio?
ni ja nisam neki ljubitelj ovog kofol snijega, sve pomijesano nesto sa vodom, bljuzgavo.. ja jedino volim onaj pravi "suhi" snijeg, kad napada da se ne mora ni na poso ni u skoluedin_Basket wrote:i ja sam ti TAKISkyfox wrote:koliko god sam ga ko klinac volio, od snijega mi se sad dize kosa na glavi... Krenes na posao moras strugat mraz i snijeg krenesa sa posla opet isto, u gradu imas jednu usku prtinu a za vrat ti kaplje 101 ledenicabljuzga, hladno, zaledene brave...
Jedino ga je lijepo vidjeti na Bjelasnici i to iz nekekog enterijera
Tebe bi trebao najvise radovati, s obzirom da imas QuattroDile wrote:samo kazem fuuj
nema vezeVR6 wrote:Tebe bi trebao najvise radovati, s obzirom da imas QuattroDile wrote:samo kazem fuuj