Ocekuje se poslije NG 3-4, a imam jos jednu nju ocekujem 20, sa tim da je ova mladja ima 16g i nju volim, ovu drugu ne, cisto da probamZoya wrote:Gdje je onaj sasa da nam kaže kada se očekuje to prašenje?
Prvi seks. Zavrseno.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
SasaBa
#76 Re: Prvi seks.
- HAVANA
#77 Re: Prvi seks.
Kazu da je i prijevremenu penziju zavrsila.Zoya wrote:Ma 6 sati iz jedne (cmoljo mi je svjedok da ne lažem).radostan dan wrote:Jel precizirao @burek, jel to bilo od 5.50 do 6 sati izjutra, ili od 5.50 do 6 poslijepodne?Zoya wrote:
A dužina seksa, pa zavisi. Od 10 minuta pa do 6 sati (kao u slučaju forumaša @bureka)![]()
Mlada je navodno tri mjeseca na bolovanju poslije ovoga bila. Haj' ga znaj.
-
missko
#78 Re: Prvi seks.
Taj dogovoreni sex je sranje al jbg. Ako ti je prvi put ti bi trebao bar 3x bez vadjenja to odradit pogotovo sto ta voli grubo te su nezahtjevne previse pa ce ti biti opustenije bez frke i kad osjetis da ti se place kad je kita dignuta znaj da si pretjero
Gesendet von meinem SM-G935F
- bleee_sa
#79 Re: Prvi seks.
Boga mi paša ko da i ti još čekaš taj prvi putmissko wrote:Taj dogovoreni sex je sranje al jbg. Ako ti je prvi put ti bi trebao bar 3x bez vadjenja to odradit pogotovo sto ta voli grubo te su nezahtjevne previse pa ce ti biti opustenije bez frke i kad osjetis da ti se place kad je kita dignuta znaj da si pretjero
-
missko
#80 Re: RE: Re: Prvi seks.
Pasa ja ga se i ne sjecam jer prvi put je bilo jos u proslom vjekubleee_sa wrote:Boga mi paša ko da i ti još čekaš taj prvi putmissko wrote:Taj dogovoreni sex je sranje al jbg. Ako ti je prvi put ti bi trebao bar 3x bez vadjenja to odradit pogotovo sto ta voli grubo te su nezahtjevne previse pa ce ti biti opustenije bez frke i kad osjetis da ti se place kad je kita dignuta znaj da si pretjero
-
SasaBa
#81 Re: Prvi seks.
Nije dogovoren, ali rekla je da bi htjela da sa mnom to uradi, znaci necu ja njoj reci e sutra u 1h cu te jebati hahah.. Nego ono znam da kad bude prilika, a ja cu napraviti dobru priliku i znam da smijem ici do kraja a ne da ocekujem samar ako probam.. kontasS?missko wrote:Taj dogovoreni sex je sranje al jbg. Ako ti je prvi put ti bi trebao bar 3x bez vadjenja to odradit pogotovo sto ta voli grubo te su nezahtjevne previse pa ce ti biti opustenije bez frke i kad osjetis da ti se place kad je kita dignuta znaj da si pretjero
-
missko
#82 Re: RE: Re: Prvi seks.
Ma rokaj nemas sta da izgubis osim nevinosti.SasaBa wrote:Nije dogovoren, ali rekla je da bi htjela da sa mnom to uradi, znaci necu ja njoj reci e sutra u 1h cu te jebati hahah.. Nego ono znam da kad bude prilika, a ja cu napraviti dobru priliku i znam da smijem ici do kraja a ne da ocekujem samar ako probam.. kontasS?missko wrote:Taj dogovoreni sex je sranje al jbg. Ako ti je prvi put ti bi trebao bar 3x bez vadjenja to odradit pogotovo sto ta voli grubo te su nezahtjevne previse pa ce ti biti opustenije bez frke i kad osjetis da ti se place kad je kita dignuta znaj da si pretjero
-
radostan dan
#83 Re: Prvi seks.
Pozuri ti jos nocas sa tom jebacinom, od sutra ti se uvodi par nepar...ko ti garantuje da se nece primjeniti i na seks - mos jebat, ne mos jebat, mos jebat, ne mos jebat.
- jao_situacije
#84 Re: Prvi seks.
muha_sa wrote:kažeš da nije tvoje i vozdraSasaBa wrote:
A jel bolje da za 9mjesece postanema tata? jel za pilule ne bacam pare. haha
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#85 Re: Prvi seks.
Dobro je i to....najebo je kad dodje....prosle godine jednom, ove rijedje...radostan dan wrote:Pozuri ti jos nocas sa tom jebacinom, od sutra ti se uvodi par nepar...ko ti garantuje da se nece primjeniti i na seks - mos jebat, ne mos jebat, mos jebat, ne mos jebat.
-
Dzevy
#86 Re: Prvi seks.
E moj sasa koliko ga ti ispita na forumu jos ces izgleda rucne tehnike usavrsavati.
Pa jbg ti ne saljes raketu u svemir da toliko istrazujes.[emoji19]
U vremenima bez foruma ljudi su većinom bili nevini, uostalom ko bi im objasnio kako sta..
Baci ti njega jednom 2h prije nego sto krenes da se osiguras da ne bude minut, a i da ne zakazes od prevelike zelje, mozes i bez kondoma znas kad ces zavrsiti izvadi na vrijeme, ali niposto prvenstveno pazi zdravlje, durex i udri. Ako mozes nastaviti odmah samo kondom promjeni da taj napunjeni je pukne, a i ne ostaje se trudno tako lako.
Sretno [emoji6]
Pa jbg ti ne saljes raketu u svemir da toliko istrazujes.[emoji19]
U vremenima bez foruma ljudi su većinom bili nevini, uostalom ko bi im objasnio kako sta..
Baci ti njega jednom 2h prije nego sto krenes da se osiguras da ne bude minut, a i da ne zakazes od prevelike zelje, mozes i bez kondoma znas kad ces zavrsiti izvadi na vrijeme, ali niposto prvenstveno pazi zdravlje, durex i udri. Ako mozes nastaviti odmah samo kondom promjeni da taj napunjeni je pukne, a i ne ostaje se trudno tako lako.
Sretno [emoji6]
- seln
#88 Re: Prvi seks.
Ja dobre hemisije...
sto volim ove troll teme, ma dusa su mi...
sto volim ove troll teme, ma dusa su mi...
- edo_79
#89 Re: RE: Re: Prvi seks.
radostan dan wrote:Pozuri ti jos nocas sa tom jebacinom, od sutra ti se uvodi par nepar...ko ti garantuje da se nece primjeniti i na seks - mos jebat, ne mos jebat, mos jebat, ne mos jebat.

Otaj rad
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
- anchor85
#91 Re: Prvi seks.
Evo iz zenskog ugla:
1. Kondom obavezno i uvijek. Ali obavezno uz lubrikant. Zena se prvi put ne moze dovoljno navlaziti da podnese kondom (a neke nikad).
2. Bol moze biti, ali ne mora. Neke moje prijateljice nisu nista osjetile, ja sam plakala. Bitno je da budes njezan a ne da navalis kao sivonja. A vidjet ces i na njoj da li boli ili ne.
3. Krvi bude vrlo malo, zanemarivo.
4. Obavezno masturbiraj prije, inace ces definitivno svrsiti prebrzo. Ako treba i dva puta.
5. Zagrljaj poslije obavezan
Nadam se da ti je ovo od pomoci
1. Kondom obavezno i uvijek. Ali obavezno uz lubrikant. Zena se prvi put ne moze dovoljno navlaziti da podnese kondom (a neke nikad).
2. Bol moze biti, ali ne mora. Neke moje prijateljice nisu nista osjetile, ja sam plakala. Bitno je da budes njezan a ne da navalis kao sivonja. A vidjet ces i na njoj da li boli ili ne.
4. Obavezno masturbiraj prije, inace ces definitivno svrsiti prebrzo. Ako treba i dva puta.
5. Zagrljaj poslije obavezan
- anchor85
#92 Re: Prvi seks.
E da, ukoliko konzumirate alkohol, koja casica za opustanje nije na odmet 
- supercali
#93 Re: Prvi seks.
A ti ako si raspolozena idemo na kafuanchor85 wrote:E da, ukoliko konzumirate alkohol, koja casica za opustanje nije na odmet
-
Samprotivsviju
#95 Re: Prvi seks.
Pa rekla je da voli zestokoanchor85 wrote: Bol moze biti, ali ne mora. Neke moje prijateljice nisu nista osjetile, ja sam plakala. Bitno je da budes njezan a ne da navalis kao sivonja. A vidjet ces i na njoj da li boli ili ne.
Udri ti pasha ko sivonja, pa kud pukne
I kakvo crno lizanje, predji odmah na sex, ima vremena za toga
-
brsti
#97 Re: Prvi seks.
1. Koliko je lubrikant bitan, jel može bez toga?
2. Koliko su djelotvorni oni najskuplji dureks kondomi od skoro 6 maraka, kao malo deblji, za duži odnos?
3. Kako saopštiti djevojci neku svoju fantaziju a da ne ispadne da sam neki manijak. Na primjer da joj svršim usta i da to ona proguta. Šta uraditi?
Hvala...
2. Koliko su djelotvorni oni najskuplji dureks kondomi od skoro 6 maraka, kao malo deblji, za duži odnos?
3. Kako saopštiti djevojci neku svoju fantaziju a da ne ispadne da sam neki manijak. Na primjer da joj svršim usta i da to ona proguta. Šta uraditi?
Hvala...
- supercali
#98 Re: Prvi seks.
1 moze ako se znojisbrsti wrote:1. Koliko je lubrikant bitan, jel može bez toga?
Hvala...
2 isto kao i kozna pernica za olovke
3 obuci dres sarajeva
-
Samprotivsviju
#99 Re: Prvi seks.
brsti wrote:
Sada samo pljuje, jel ?
-
SasaBa
#100 Re: Prvi seks.
Hvala lijepo, a koliko prije da mastrubiram? cak i ako hocu 2x, koliko prije svega toga?anchor85 wrote:Evo iz zenskog ugla:
5. Zagrljaj poslije obavezan![]()