ti ovo ozbiljno?alchak.ba wrote: Udaju se i muz im je drugi.
Prvi je ufatio na ljubav. Bila mlada. Nije znala nista. Naivna. Nasjela na pricu o ljubavi.
Prvi seks
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- derp
#126 Re: Prvi seks
- alchak.ba
#128 Re: Prvi seks
Arra ba, tako to hoda. Eo pitaj Jacike. Nek mi ne da lagat
- derp
#129 Re: Prvi seks
stevie wonder bi vidio sto ti ne vidisrespo wrote:imam osjecaj da je ova arra lee prava tigrica
tirgice hoces sa mnom prvi put
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#130 Re: Prvi seks
Pa kako će ga voljeti kad ne voli ni on sam sebe? Eh, ako je nevina, onda ona i ne zna da je mogla i bolje. To je ta logika primata.snaga_znanja wrote:Meni samo nije jasna ta defektna muska logika. Mora biti nevina. Ma ne mora lave. Ona mora DA ME VOLI! To mi milion puta bitnije!
Ima i ona za one koji su skakali na muhu u letu: ševili izmedju ostalog i mace koje su bile pred udaju, pa se boje da im se isto ne vrati. Karma is a bitch.
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
- alchak.ba
#131 Re: Prvi seks
Derp. Nema saMse da budes treci. Al nikake
- derp
#132 Re: Prvi seks
alchak.ba wrote:Derp. Nema saMse da budes treci. Al nikake
- alchak.ba
#133 Re: Prvi seks
Brao majstore
-
TGwDT
#134 Re: Prvi seks
Ima.alchak.ba wrote:Derp. Nema saMse da budes treci. Al nikake
- Chmoljo
#135 Re: Prvi seks
ladyblue18 wrote:Imam osjecaj da ce se na temi uskoro ukazati slika tastature tako da cu ja![]()
- derp
#136 Re: Prvi seks
ma u redu je ba. vidim, fin si momakalchak.ba wrote:Brao majstore
- snaga_znanja
#137 Re: Prvi seks
Ma kompleksi su cudo. Nece da mu zena radi, nece da ima prijateljice... i to bas iz tog razloga da ne bi saznala da postoji bolje.Chmoljo wrote:Pa kako će ga voljeti kad ne voli ni on sam sebe? Eh, ako je nevina, onda ona i ne zna da je mogla i bolje. To je ta logika primata.snaga_znanja wrote:Meni samo nije jasna ta defektna muska logika. Mora biti nevina. Ma ne mora lave. Ona mora DA ME VOLI! To mi milion puta bitnije!
Ima i ona za one koji su skakali na muhu u letu: ševili izmedju ostalog i mace koje su bile pred udaju, pa se boje da im se isto ne vrati. Karma is a bitch.
A prijateljica iz djetinjstva kad ide sa momkom ne smije da me pozdravi.
- arra_lee
#138 Re: Prvi seks
sta je briga ona se makar udalasnaga_znanja wrote:
Ma kompleksi su cudo. Nece da mu zena radi, nece da ima prijateljice... i to bas iz tog razloga da ne bi saznala da postoji bolje.
A prijateljica iz djetinjstva kad ide sa momkom ne smije da me pozdravi.Sretnem je jednom samu u kvartu i pitam sta je ono. Kaze on mi zabranio da pozdravljam muskarce. Pa defektasice na vrijeme ti to rasputi jer kad te bude sakama udaro trudnu nemoj onda policiju zvat.. Nije proslo pola godine od dana vjencanja sva se u sljivama kod roditelja vratila.
zalosno
-
sour cherry
#139 Re: Prvi seks
Kako znaš da ne voli sebe?Kakva je logika onih koji nipošto ne bi oženili djevicu?Bilo je i takvih na temama.Strah ih da budu prvi da šta ne zeznu.Lakše je biti peti nego prvi,al prvi je prvi i odgovornost mu je veća,a i mogućnost da šta zezne.Manite tu priču o konkurenciji.To je šuplja.Pa kako će ga voljeti kad ne voli ni on sam sebe? Eh, ako je nevina, onda ona i ne zna da je mogla i bolje. To je ta logika primata.
- alchak.ba
#140 Re: Prvi seks
Arra, ne brini i ti ces se udat
- arra_lee
#141 Re: Prvi seks
neznam hocul doci na red od ove postene (nevine) celjadialchak.ba wrote:Arra, ne brini i ti ces se udat
- alchak.ba
#142 Re: Prvi seks
Samo laganini. Karabeg cuda cini.
- arra_lee
#143 Re: Prvi seks
alchak.ba wrote:Samo laganini. Karabeg cuda cini.
haha,
-
majmunce
#144 Re: Prvi seks
Ne mora znaciti da ako djevojka izgubi nevinost ispod primjer 20 godina da ce se talasiti svakim kasnije. Postoji djevojaka koje cijeli zivot samo sa jednim spavaju, djevojke koje mlade upoznaju svoju prvu ljubav pa i ostanu sa njim. Mogu te starije se vise talasiti kao sto vi to nazivate nego ona sto prije izgubi nevinost. A te sto se talase, udaju se i to za dobrog, ebiga takav je zivot, one najgore ulove dobrog a najbolje djevojke ulove nekog levata 
- alijagoro
#145 Re: Prvi seks
Zavisilo bi od toga vjerovatno,jel lagala da je nevina ili je on kontao da je nevina.lara b. wrote:mene zanima stav ovih religioznih/konzervativnih muskaraca....
dakle zele prvi sex u braku... sta ako vam se cura jaaako svidja i nije joj prvi put...
jel je ostavite zbog toga ili ipak razmotrite tu ljubav
- Chmoljo
#146 Re: Prvi seks
Mislim da si promasila fudbal. Pokusaj ponovo.sour cherry wrote:
Kako znaš da ne voli sebe?Kakva je logika onih koji nipošto ne bi oženili djevicu?Bilo je i takvih na temama.Strah ih da budu prvi da šta ne zeznu.Lakše je biti peti nego prvi,al prvi je prvi i odgovornost mu je veća,a i mogućnost da šta zezne.Manite tu priču o konkurenciji.To je šuplja.
- arra_lee
#147 Re: Prvi seks
majmunce, ok je za te sto mlade izgube nevinost i spavaju sa istim momkom dugo godina, duga veza..to sve ok.majmunce wrote:Ne mora znaciti da ako djevojka izgubi nevinost ispod primjer 20 godina da ce se talasiti svakim kasnije. Postoji djevojaka koje cijeli zivot samo sa jednim spavaju, djevojke koje mlade upoznaju svoju prvu ljubav pa i ostanu sa njim. Mogu te starije se vise talasiti kao sto vi to nazivate nego ona sto prije izgubi nevinost. A te sto se talase, udaju se i to za dobrog, ebiga takav je zivot, one najgore ulove dobrog a najbolje djevojke ulove nekog levata
nego za one za koje svi znaju da je sito i reseto kroz nju proslo nezna ni ona broj i ona levata nadje uda se ko da je najpostenija na svijetu bila, i to dobrog momka nekog. a ove fine cure nadju nekog solidnog i kud koji mili moji..
- alchak.ba
#148 Re: Prvi seks
Arra, ne zbunjuj. Nema finih cura
-
majmunce
#149 Re: Prvi seks
To je naravno fuj. A najmrze mi je ono kad jadnica izgubi nevinost sa momkom koji joj se samo svidja, koji je privlaci a nisu ni u vezi ali eto ona hoce da je on prvi, i onda nesto pati poslje toga. Pa ko je sisa kad je tako glupa. Inace meni je gubljenje nevinost sa osobom koju volis i nista drugo. A svasta danas ima...arra_lee wrote:majmunce, ok je za te sto mlade izgube nevinost i spavaju sa istim momkom dugo godina, duga veza..to sve ok.majmunce wrote:Ne mora znaciti da ako djevojka izgubi nevinost ispod primjer 20 godina da ce se talasiti svakim kasnije. Postoji djevojaka koje cijeli zivot samo sa jednim spavaju, djevojke koje mlade upoznaju svoju prvu ljubav pa i ostanu sa njim. Mogu te starije se vise talasiti kao sto vi to nazivate nego ona sto prije izgubi nevinost. A te sto se talase, udaju se i to za dobrog, ebiga takav je zivot, one najgore ulove dobrog a najbolje djevojke ulove nekog levata
nego za one za koje svi znaju da je sito i reseto kroz nju proslo nezna ni ona broj i ona levata nadje uda se ko da je najpostenija na svijetu bila, i to dobrog momka nekog. a ove fine cure nadju nekog solidnog i kud koji mili moji..
-
sour cherry
#150 Re: Prvi seks
Mislim da nisam.Znam o čemu pričam.Mislim da si promasila fudbal. Pokusaj ponovo.