Prvi rezultati izbora u usa
-
BECHO
Pade Florida a bogami ce i Ohio kako izgleda! Sve u svemu, bice jos krvi, terorizma, skidanja sa vlasti 'nepodobnih', politickih smicalica, bice jos vise Argentina i Venecuela, pobuna i puceva naroda u naredne 4 godine! Americki narod je ocigledno previse izmanipulisan instrumentalizacijom 11. sept. ali ono sto su trazili nek gledaju! Sta bi tek Moore rekao na ovo?! 
-
margareta
Hickhokh tj. Hico mora dobiti mandat !imigrant wrote:Da i meni se cini da mi odose pare!!!!!!!!!!!
jos samo da srpski ohio nije srpski, bolje bi prosli.
CNN se za sada poklapa sa BBC. Inace, vjerujem da je CNN sada malo pazljiviji jer su se prosli put opekli malo, dali oko ohaja ili floride nemogu se sjetiti.
brrr....![]()
![]()
Ne kontam kako drugi ne kontaju 'vec vidjenog'....scenarija.......
Last edited by margareta on 03/11/2004 10:32, edited 1 time in total.
-
The_Flyer2002
floride
i cnn i abc i cbs se prepali pa ne smiju da daju rezultate koji nisu "potvrdjeni". kazu mi necemo da varamo narod sa losim podacima???? pa su svoje producere stavili u posebne sobe koje bi ko falan trebale da smanje pritisak na njih i tako da bi oni (produceri) mogli da daju tacne podatke bez uticaja dr tv kuca
i cnn i abc i cbs se prepali pa ne smiju da daju rezultate koji nisu "potvrdjeni". kazu mi necemo da varamo narod sa losim podacima???? pa su svoje producere stavili u posebne sobe koje bi ko falan trebale da smanje pritisak na njih i tako da bi oni (produceri) mogli da daju tacne podatke bez uticaja dr tv kuca
-
The_Flyer2002
BECHO wrote:Pade Florida a bogami ce i Ohio kako izgleda! Sve u svemu, bice jos krvi, terorizma, skidanja sa vlasti 'nepodobnih', politickih smicalica, bice jos vise Argentina i Venecuela, pobuna i puceva naroda u naredne 4 godine! Americki narod je ocigledno previse izmanipulisan instrumentalizacijom 11. sept. ali ono sto su trazili nek gledaju! Sta bi tek Moore rekao na ovo?!
za ohio jos nista nije sigurno. on ima zakon da tek 11 sti dan nakon izbora moze da prebroji listica koji su poslani postom tj odsutnih glasaca (ima ih preko 250,000) sto bi u ovom trenutku moglo da bude GOLEMO
isto tako u FL. odsutni listici nisu prebrojani
-
The_Flyer2002
odo ja spavat jos malo
trenutno stanje po cnn bush 254 kerry 242
dr stanice 269 bush 242 kerry
trenutno stanje po cnn bush 254 kerry 242
dr stanice 269 bush 242 kerry
- DaysleepeR
Bush je najavio kako ce se pojaviti u toku dana i proglasiti svoju pobjedu na izborima.
Iako ima da se preroji jos glasova, ko moze da kaze da ce svi oni biti za Kerry-a?
A jedino to moze izvaditi istog iz shita u kojem je sada.
Stvarno je USA otisla u pm. nikad jaca kampanja protiv jednog predsjednika, nikad jasnije misljenje ostatka svijeta o predsjedniku, i opet Bush vodi.
Nekako sad samo mislim na ono obracanje Bin Ladena prije 3 dana.
Izgleda da je puno pomogao Bushu.
Iako ima da se preroji jos glasova, ko moze da kaze da ce svi oni biti za Kerry-a?
Stvarno je USA otisla u pm. nikad jaca kampanja protiv jednog predsjednika, nikad jasnije misljenje ostatka svijeta o predsjedniku, i opet Bush vodi.
Nekako sad samo mislim na ono obracanje Bin Ladena prije 3 dana.
Izgleda da je puno pomogao Bushu.
-
The_Flyer2002
do citanja i pisanja za 2-3 sata
pozdrav
ps naka neko preuzme sa dvanjem brojeva samo

pozdrav
ps naka neko preuzme sa dvanjem brojeva samo
-
The_Flyer2002
u iowi bush vodi za 10,000 glasova tj 50% : 49%
new mexico bush vodi za 10,000 tj 50% : 49%
ohio bush vodi 50%:49%
veoma tjesno
new mexico bush vodi za 10,000 tj 50% : 49%
ohio bush vodi 50%:49%
veoma tjesno
-
margareta
Groznica "Izbornih Rezultata" bez razloga jer i da pobjedi Kery isto vam i nam ....se pishe i BRISHE ...........a Bush ce "pobijediti"..nishtaIako ima da se preroji jos glasova, ko moze da kaze da ce svi oni biti za Kerry-a?
JOSH NOVO sa ZAPADA ni dr. str. *demokratskog* svijeta.........*
-
BECHO
Po pisanju CNN-a, u drzavi OHio Bush vodi knap ispred Kerryja a razlika je samo u nekih 100 000 glasova! Preko 120 000 (Demokrati spominju broj 250 000) predanih ali jos ne prebrojanih 'provizornih' glasackih listica bi trebali biti ispitani a pretpostavlja se da ce se o svemu odluciti pravnim putem! S obzirom da se ti provizorni glasacki listici odnose na glasace koji nisu bili uneseni u glasacke liste, izborni rezultati u ovoj drzavi bi se mogli tek ocekivati sredinom Novembra! 
- DaysleepeR
Trenutno je
Bush 254
Kerry 252
270 je potrebno.
Vrlo lako Kerry moze ostati na ovom broju do kraja.
Bush 254
Kerry 252
270 je potrebno.
-
margareta
BECO dusho pratish li ti 'moje' izborne komentare ?BECHO wrote:Po pisanju CNN-a, u drzavi OHio Bush vodi knap ispred Kerryja a razlika je samo u nekih 100 000 glasova! Preko 120 000 (Demokrati spominju broj 250 000) predanih ali jos ne prebrojanih 'provizornih' glasackih listica bi trebali biti ispitani a pretpostavlja se da ce se o svemu odluciti pravnim putem! S obzirom da se ti provizorni glasacki listici odnose na glasace koji nisu bili uneseni u glasacke liste, izborni rezultati u ovoj drzavi bi se mogli tek ocekivati sredinom Novembra!
Bome ja tebe u stopicu 'uhodim' jer postujem tvoje misljenje.Iskreno.Mada ga ponekad zglajzash do daske.
-
BECHO
E dobro jutro margi! Kako si? Lijepo spavala? Nego, pratim, pratim ja tvoje izborne komentare i slazem se s tobom da se unaprijed zna pobjednik! Ipak, interesantno je gledati sve ove politicke konotacije, spekulacije, debate koje se vode u medijima, kao i mnoge lapsuse poput onih kvarova glasackih masina u Iowi, propagandnih listova u Ohio gdje se gradjani pozivaju da glasaju za Republikance u utorak a za Demokrate u srijedu (kad su izborni lokali zatvorenimargareta wrote:BECO dusho pratish li ti 'moje' izborne komentare ?BECHO wrote:Po pisanju CNN-a, u drzavi OHio Bush vodi knap ispred Kerryja a razlika je samo u nekih 100 000 glasova! Preko 120 000 (Demokrati spominju broj 250 000) predanih ali jos ne prebrojanih 'provizornih' glasackih listica bi trebali biti ispitani a pretpostavlja se da ce se o svemu odluciti pravnim putem! S obzirom da se ti provizorni glasacki listici odnose na glasace koji nisu bili uneseni u glasacke liste, izborni rezultati u ovoj drzavi bi se mogli tek ocekivati sredinom Novembra!
Bome ja tebe u stopicu 'uhodim' jer postujem tvoje misljenje.Iskreno.Mada ga ponekad zglajzash do daske.
Hm, reci mi gdje sam ga zglajzo duso i obecavam da cu se 'popravit' - na greskama se covjek uci!
-
BECHO
Kerry dobio Wisconsin a ocekuju se jos izborni rezultati u New Mexicu i Ohio-u! New Mexico je poznat po velikom broju Hispanolaca tj. imigranata iz srednje i juzne Amerike kao i znatnom postotku indijanaca koji vec godinama tradicionalno glasaju za Demokrate!DaysleepeR wrote:Trenutno je
Bush 254
Kerry 252
270 je potrebno.
-
margareta
Ne pratim neshto shto unaprijed znam. Amerika i njeni festivali
BECO jednom si me shokirao skoro pa neprijatno sa ono ti pa 'mudjahedincic'
nekako se nikako ne uklapa sa tvojim dr. 'izjavama'......valjda je bila kontra iz inata. Loshe sam spavala. Sincic mi 'razbije' prvi san i gotovo...onda sam po cio dan na 'lijevoj' nozi 
BECO jednom si me shokirao skoro pa neprijatno sa ono ti pa 'mudjahedincic'
-
dinash
bush pobjedjuje ... ja pratim BBC ... ionako su cifre razlicite za koji postotak na svakom NNetworku.
ali najinteresantnije mi je ovo ... BBC najavljuje rezultate, onda polusatna prica o izborima, onda se oditelj okrene i kaze:
"... now, for some world news ... chris?
Chris: ... a research done by 300 scientists shows that polar caps are melting faster than Ever. They say that by this rate there will be no ice during summer in the polar regions by 2017"
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jebo vas Bush i Amerika vise. Ljudi, jeste li vi glasali u svojoj drzavi? Hocete li kriviti Busha ako se opet popucaju u tramvaju? Hoce li Bush otvoriti muzeje, vratiti raseljene, dati ljudima posao da ne razmisljaju o drugim glupostima?Ili mozda Keri(isti kurac)
Koliko vas je izaslo na BH izbore?
Manite se amerikanaca jebali vas oni vise
Koliko vas je izaslo na BH izbore?
Manite se amerikanaca jebali vas oni vise
-
The_Flyer2002
dinash nije 2017 vec 2070
ovi izbori tj pobjednik se nece znati jos za 10 dana jer ohio ima taj zakon za prebrojavanje odsutnih listica
sve je do ohio jer nosi 20 glasova/bodova a sa trenutnim stanjem oni su SVE za oba kandidata
horns&drums nekim ljudima je interesantno ova tema (meni licno nije). ali sam je zapoco i valjalo bi da ustrajem za razliku od ......
ovi izbori tj pobjednik se nece znati jos za 10 dana jer ohio ima taj zakon za prebrojavanje odsutnih listica
sve je do ohio jer nosi 20 glasova/bodova a sa trenutnim stanjem oni su SVE za oba kandidata
horns&drums nekim ljudima je interesantno ova tema (meni licno nije). ali sam je zapoco i valjalo bi da ustrajem za razliku od ......
-
Sarajevska Princeza
Flyer ti malo kasnis sa rezultatima. Samim cinom gubljenja Ohio i Floride JOS SINOC se znalo da ce Bush pobjediti cim je dobio kljucne drzave koje odlucuju u ovom slucaju.
-
The_Flyer2002
Sarajevska Princeza wrote:Flyer ti malo kasnis sa rezultatima. Samim cinom gubljenja Ohio i Floride JOS SINOC se znalo da ce Bush pobjediti cim je dobio kljucne drzave koje odlucuju u ovom slucaju.
do juce u 3 sata ET nije se znalo da li ce kerry da izazove rezultate izbora.
pa cak ni CNN nije bio proglasio pobjednika (jesu bili spekulisali)
to sto mi je zanjih nekoliko postova bilo malo zakasnilo je zato sto sam ipak ljutsko bice koje treba sna i zato sto sam ujutro ranije moro u skolu i evo sada sam tek cekiro temu od juce pa sorry za zakasnjeli replay