Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post Reply
muha_sa

#126 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:Samo da im se i ja sjetim majke...bole noge...ko da će kiša...
samo da se pridružim cestitkama :lol:
ništa od kiše :D
ja_sin_sam_tvoj

#127 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by ja_sin_sam_tvoj »

Chisum wrote:Procitaj, nesretnice, dobro jos jednom moj post, pogotovo P.S... :-D :-D

Procitaj i pitaj ovo isto pitanje one kojima zanosis muda u okukama - Bakira, Tihica, Brankovica, Basica, Cengica, Shaju, Dzaferovica, Hadzihafizbegovica, Sarica, Bicakcica i ostale... :-D

Moje pitanje njima, danas - velikim "patriotama i spasiocima" - bilo je, jos jednom:

Na kojem ste se vi frontu, majku li vam jebem, borili i sta ste to dali ovoj zemlji, kojoj ste sve uzeli???!! :-D :-D

Ja znam na kojem sam ja, kao i moji ratni drugovi, kao sto znaju i hiljade, hiljade drugih koje danas niko ne jebe 2%... :-D :-D

P.S. To sto na moj post mozes da odgovoris samo preskakanjem i bjezanjem sa imena, (ne)djela i detalja koje smo mi, koji smo bili ovdje, a imamo zdrav razum - dobro zapamtili, spada vec u onaj dio mog posta - s njihovim se neznajem i neobrazovanoscu poigravaju. :)... 95% SDA glasaca nikada nije ni prislo pozoristu, a ni nekoj galeriji, pa su za Sarica, Emira, ili Zeca culi tek onda kada su pomenuti postali otkrovenje u krugovima, isto tako neobrazovanim i primitivnim, SDA stranke.
Kralju kao prvo, da nije bilo SDA nebi ti sad ovdje pisao kako si bio na nekom frontu, jer je SDA organizovala otpor.

Drugo, ko je gdje ne frontu bio zna sam za sebe, a zna i to koliko je iskren u tome kad kaže da se negdje borio, danas ima mnogo onih koji kažu da su se negdje borili, a i sami znaju da su te neke papire izganjali na Bog zna kakav način i da lažu i sebe i druge.

Treće kadrovi SDA nisu neobrazovani i primitivni, ako te zanima sastav i kadrovska struktura SDA to se možeš vrlo lahko uvjeriti, ako pogledaš članstvo, liste i sl, a ne da lupaš ko maksim po divizji.
ja_sin_sam_tvoj

#128 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

muha_sa wrote:jelde da se zajebaješ :?
još jedno pitanje--ako može :D šta to imaš protiv mahalaca :?
Mahalanjem se bave obično ljudi koji imaju nizak nivo inteligencije...
Alfons Kauders

#129 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Alfons Kauders »

ja_sin_sam_tvoj wrote:Kralju kao prvo, da nije bilo SDA nebi ti sad ovdje pisao kako si bio na nekom frontu, jer je SDA organizovala otpor.
jest... :D pogotovo u tuzli, gdje je murija, :D pod kontrolom buduceg sefa sda tuzla, :D hapsila organizatore otpora mjesec i kusur pred rat... :D
muha_sa

#130 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by muha_sa »

ja_sin_sam_tvoj wrote:
da ponovim---zašto upotrebljavaš termin mahalanje :?
Alfons Kauders

#131 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Alfons Kauders »

ja_sin_sam_tvoj wrote:
a humor i sarkazam najcesce furaju ljudi koji imaju jebeno visok iq... :D ko ovih par forumskih kolega koje te ispreskakashe ko lastish... :D
Chisum

#132 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Chisum »

ja_sin_sam_tvoj wrote:
Chisum wrote:Procitaj, nesretnice, dobro jos jednom moj post, pogotovo P.S... :-D :-D

Procitaj i pitaj ovo isto pitanje one kojima zanosis muda u okukama - Bakira, Tihica, Brankovica, Basica, Cengica, Shaju, Dzaferovica, Hadzihafizbegovica, Sarica, Bicakcica i ostale... :-D

Moje pitanje njima, danas - velikim "patriotama i spasiocima" - bilo je, jos jednom:

Na kojem ste se vi frontu, majku li vam jebem, borili i sta ste to dali ovoj zemlji, kojoj ste sve uzeli???!! :-D :-D

Ja znam na kojem sam ja, kao i moji ratni drugovi, kao sto znaju i hiljade, hiljade drugih koje danas niko ne jebe 2%... :-D :-D

P.S. To sto na moj post mozes da odgovoris samo preskakanjem i bjezanjem sa imena, (ne)djela i detalja koje smo mi, koji smo bili ovdje, a imamo zdrav razum - dobro zapamtili, spada vec u onaj dio mog posta - s njihovim se neznajem i neobrazovanoscu poigravaju. :)... 95% SDA glasaca nikada nije ni prislo pozoristu, a ni nekoj galeriji, pa su za Sarica, Emira, ili Zeca culi tek onda kada su pomenuti postali otkrovenje u krugovima, isto tako neobrazovanim i primitivnim, SDA stranke.
Kralju kao prvo, da nije bilo SDA nebi ti sad ovdje pisao kako si bio na nekom frontu, jer je SDA organizovala otpor.

Drugo, ko je gdje ne frontu bio zna sam za sebe, a zna i to koliko je iskren u tome kad kaže da se negdje borio, danas ima mnogo onih koji kažu da su se negdje borili, a i sami znaju da su te neke papire izganjali na Bog zna kakav način i da lažu i sebe i druge.

Treće kadrovi SDA nisu neobrazovani i primitivni, ako te zanima sastav i kadrovska struktura SDA to se možeš vrlo lahko uvjeriti, ako pogledaš članstvo, liste i sl, a ne da lupaš ko maksim po divizji.

Nisam ja bio na tamo nekom frontu, nego na frontu koji ima svoje IME, svoju nadmorsku visinu, datume koji su mu se krvlju urezali u zemlju, ima svoje grobove.
Ima sve ono sto ni jedan od ovih podrumaskih glodara nikada ni zamisliti ne moze!

... SDA me organizovala..... :lol: :lol: :lol: Smijem se, ali da budem iskren - stid me je - u tvoje ime, posto ti stida nemas. (ili se, kao sto rekoh u svom prvom postu na ovoj temi, JAKO dobro zajebavas s nama, posto ovo tvoje opjevavanje smetljara iz podruma granici sa crnim humorom)
Alfons Kauders

#133 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Alfons Kauders »

Chisum wrote: ... SDA me organizovala..... :lol: :lol: :lol: Smijem se, ali da budem iskren - stid me je - u tvoje ime, posto ti stida nemas. (ili se, kao sto rekoh u svom prvom postu na ovoj temi, JAKO dobro zajebavas s nama, posto ovo tvoje opjevavanje smetljara iz podruma granici sa crnim humorom)
nemoj tako...

sda se jako dobro organizovala... svi su izasli iz rata s x puta vise nego sto su prije imali... :D drzava 4 puta manja, cetvrtina naroda u izbjeglistvu... :D ali sve su to nadoknadili na domacem frontu... oslobodili su sebi kvadrata i upravnih odbora ko jebeni wehrmacht :D
HAVANA

#134 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by HAVANA »

ja_sin_sam_tvoj wrote:

Koliko je tebi godina?
ja_sin_sam_tvoj

#135 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Alfons Kauders wrote:
ja_sin_sam_tvoj wrote:
a humor i sarkazam najcesce furaju ljudi koji imaju jebeno visok iq... :D ko ovih par forumskih kolega koje te ispreskakashe ko lastish... :D
Humor jest odlika inteligentnih ljudi, ali ova tema ne podrazumijeva mnogo humora, traže se činjenice, a ne mahalske priče i zaebancija...
Alfons Kauders

#136 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Alfons Kauders »

ja_sin_sam_tvoj wrote: Humor jest odlika inteligentnih ljudi, ali ova tema ne podrazumijeva mnogo humora, traže se činjenice, a ne mahalske priče i zaebancija...
hm... kako da ovo kazem a da ne fasujem ban...

ti nisi vrijedan cinjenica

:D
muha_sa

#137 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by muha_sa »

ja_sin_sam_tvoj wrote:
Humor jest odlika inteligentnih ljudi, ali ova tema ne podrazumijeva mnogo humora, traže se činjenice, a ne mahalske priče i zaebancija...
sinak--ocito imaš kompleks što nisi u mahali rasto.
-jebaji ga-nije svak imo tu privilegiju :D

-nego--ipak se ti zezaš-jelde :?
hajd ti s nama u kafanu.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =2&t=41316

--jebeš politiku---najbitnije je da se registruješ za naredne izbore i animiraš one koji još to ucinili nisu :D
HAVANA

#138 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by HAVANA »

ja_sin_sam_tvoj wrote:

Reci šta te zanima...ovde imaš sasvim dovoljno ljudi učesnika od prvog dana...ako treba zvaćemo i hrasno38,dozera...
ares

#139 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by ares »

@ja sin sam tvoj

Doprinos TADASNJIH ljudi iz SDA u odbrani BiH je neupitan. Ja ne kazem da su samo oni branili BiH od cetnika i niko drugi! Ima tu i drugih ljudi sigurno, ali ne kaze onaj uhljep (mladic) dzaba, "Alijini ljudi"! helem?

Ali danasnja garnitura, (sa par izuzetaka recimo Mirsad Kebo) je katastrofa brate. Izvini ali tako je.

Prvo sva ta sarajevska mahala iz SDA i SBiH se moraju ujediniti ako hoce da nesto bude od njih. Sto je nemoguca misija (dok ne skontaju u narednih par izbora da im je odziv biraca sve manji i manji). A i tad im ja necu da ti glasa - vjerovatno.

Bio je i Tihi predjsenik pa....? Silajdzic barem nesto laje i prica, dogovara sa Turcima i Arapima, fol privlaci neke investicije... Gdje je bio Tihi ba... Ode u Beograd skoro, pa je si ga vidio...? Lako mu se folirati po Zivinicama c c c! Mangup....

Ja ne znam jos sta je alternativa i ja je trazimm?! Ali brate danasnja vlast je losha! Nema cesta, nema investicija, nema plata, penzija! A ko je na vlasti kako´j rat stao?
Nije Bosna (tolika) bijeda da se za 20 godina nista napravit ne moze!

Halali - ja nit za SDA niti za SBiH glasat ne mogu, nisu zasluzili!

Helem ostaje ili za komandanta glasati (sto nije losha opcija) ili za ove komunjare...

Sta nam kaze Reis? Za koga glasat?

@komunjare

osaburite ba malo, pa vi pljujete po svima i svacem! Eto niko ne valja u drzavi osvim SDP-a!!!!!
HAVANA

#140 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by HAVANA »

Chisum wrote: Nisam ja bio na tamo nekom frontu, nego na frontu koji ima svoje IME, svoju nadmorsku visinu, datume koji su mu se krvlju urezali u zemlju, ima svoje grobove.
Ima sve ono sto ni jedan od ovih podrumaskih glodara nikada ni zamisliti ne moze!

:thumbup:
Alfons Kauders

#141 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Alfons Kauders »

ares wrote: @komunjare

osaburite ba malo, pa vi pljujete po svima i svacem! Eto niko ne valja u drzavi osvim SDP-a!!!!!
a kome je ovo bilo namijenjeno hljeba ti?
ja_sin_sam_tvoj

#142 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Chisum wrote: Nisam ja bio na tamo nekom frontu, nego na frontu koji ima svoje IME, svoju nadmorsku visinu, datume koji su mu se krvlju urezali u zemlju, ima svoje grobove.

... SDA me organizovala..... :lol: :lol: :lol: Smijem se, ali da budem iskren - stid me je - u tvoje ime, posto ti stida nemas. (ili se, kao sto rekoh u svom prvom postu na ovoj temi, JAKO dobro zajebavas s nama, posto ovo tvoje opjevavanje smetljara iz podruma granici sa crnim humorom)
Pazi, moji najmiliji nisu poginuli u podrumu nego na frontu...

Ti burazeru hvala Bogu si ostao živ i neka si, ali znaj da nisi jedini koji je ratovao.
Nikada me ne možeš ubijediti u to da SDA nije organizovala otpor agresoru i odbranu BiH.

Ljudi koji vode državu, tebaju biti oni koji su dobri političari, pitanje je koliko ti političari mogu doprinjeti u ratnim borbenim zadacima? Kod nas je problem što narod ne može da napravi razliku između ljudi koji trebaju da vode politiku i ljudi koji trebaju da ratuju...

Zato se i pojavljuju pitanja kao što ti postavljaš, jer je to najlakše izmisliti kao razlog da ljudi nekoga zamrze.
Da neko nije nosio pušku u ratu, da neko nije imao ništa prije rata.... i sl, sve su to ofucane priče i milion puta ponovljene.

end/
Suti i trpi

#143 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Suti i trpi »

ares wrote:Prvo sva ta sarajevska mahala iz SDA i SBiH se moraju ujediniti ako hoce da nesto bude od njih.
:D :D

Napisem, pa izbrisem, napisem, pa izbrisem... Ne ostajem cesto bez teksta.
Alfons Kauders

#144 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Alfons Kauders »

ja_sin_sam_tvoj wrote: Zato se i pojavljuju pitanja kao što ti postavljaš, jer je to najlakše izmisliti kao razlog da ljudi nekoga zamrze.
Da neko nije nosio pušku u ratu, da neko nije imao ništa prije rata.... i sl, sve su to ofucane priče i milion puta ponovljene.
inace su se ljudi otimali da idu u armiju... :D bile bolje plate nego u ohr-u... :D
Chisum

#145 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Chisum »

ja_sin_sam_tvoj wrote:

Ti burazeru hvala Bogu si ostao živ i neka si, ali znaj da nisi jedini koji je ratovao.
Nikada me ne možeš ubijediti u to da SDA nije organizovala otpor agresoru i odbranu BiH.

Ljudi koji vode državu, tebaju biti oni koji su dobri političari, pitanje je koliko ti političari mogu doprinjeti u ratnim borbenim zadacima? Kod nas je problem što narod ne može da napravi razliku između ljudi koji trebaju da vode politiku i ljudi koji trebaju da ratuju...

Zato se i pojavljuju pitanja kao što ti postavljaš, jer je to najlakše izmisliti kao razlog da ljudi nekoga zamrze.

end/
A oni su bili i ostali dobri politicari????!!!! :lol: :lol: :lol:

Mislis nesto kao odgovor SDA na velikosrpske teznje i rovarenje, te slanje iskusnog politicara, barda politickih preokreta i gombanja, covjeka kojeg trazi i istok i zapad, i crveni i desni - Halida Muslimovica? :lol:
Alfons Kauders

#146 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Alfons Kauders »

Chisum wrote: A oni su dobri politicari????!!!! :lol: :lol: :lol:
jasta su neg dobri... :D pokrali boga oca i opet nafurali narod da glasa za njih 20 godina... :D da se ne seremo, to nije mala stvar, to treba znati :D

super su oni politicari... samo su govna od ljudi... :D
muha_sa

#147 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by muha_sa »

još nam koju o "Merhametu" pa da idem smirom spavat :lol:
Chisum

#148 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by Chisum »

Alfons Kauders wrote:
ja_sin_sam_tvoj wrote: Zato se i pojavljuju pitanja kao što ti postavljaš, jer je to najlakše izmisliti kao razlog da ljudi nekoga zamrze.
inace su se ljudi otimali da idu u armiju... :D bile bolje plate nego u ohr-u... :D
Jasta! :lol:

Dolazio nam Nedzad Brankovic 100 puta u brigadu, molio da ga se primi, i uvijek ga nesretnika vracali zbog ravnih tabana... Ista stvar i sa Bakirom... bolov'o krzamak k'o mali, pa nikako da mu odgovore pozitivno, ovi bezobraznici iz korpusa... mora da su ostale traume nakon ovog odbacivanja... :lol:

Najgore se osjecati odbacenim... :lol:
Last edited by Chisum on 17/07/2010 23:37, edited 1 time in total.
valterbranisarajevo

#149 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by valterbranisarajevo »

neka ti Arzija organizuje predavanje u nekom vrtiću pa tamo rise kako mi ne bi sjedili gdje sada sjedimo da nije bilo SDA... :D Tamo će ti neko povjerovati... :thumbup:
BSn

#150 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...

Post by BSn »

ja_sin_sam_tvoj wrote:

end/

sve je to super, samo mojne supljirat kako je sda orgnizirao odbranu. pa oni su citave gradske mahale ostavljali s JEDNIM pistoljem da se brani (i to ne njihovim pistoljem), a ti "organizatori iz SDA" nisu ostali ni do ulaska neprijateljske vojske (a kamo li prvog pucnja), al' su se do 1 h vremena prije kolektivnog bijega udarali u prsa i "organizirali" narod kako ce pod njihovim vodjstvom i s njihovim obezbjedjenim oruzjem da se grad odbrani.

nemoj tita ti nekome ko je svojim ocima to gled'o da bacas bombe o sda organizaciji odbrane. pa i po prici ljudi koji su organizirali patriotsku ligu znamo koiko im je dugo trebalo da poslusaju strucnjake i skontaju da ne bi bilo lose da organiziraju odbranu glavnog grada.

more i da ti gradove u bih nabrajam gdje su oni i sta radili, a ja na svojoj kozi osjetio i svojim ocima vidio...

ma djaba, vi jos uvijek jedete zlatnim kasikama, djaba je vama crtat ono sto ne zelite da vidite.
Last edited by BSn on 17/07/2010 23:39, edited 1 time in total.
Post Reply