Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo sto sam gledao nije bio koncept nego telefon u rukama, na review-u.
A jeste 95% je super ali opet su debeli bezeli bar na ovom koncepta, isto kao iphone x samo bez notcha. Kad vec rade tu foru da je sve displej pa trebali bi se s tim bezelima pozabaviti jer pokvari izgled kada to ostane predebelo.
Ne kontam šta je zanimljivo kod tih "bezeles" zajebancija. Ok, napravi se telefon s visokim udjelom displeja u površini prednje strane, lijepo izgleda ali čemu ga tjerati u maksimum. Na kraju će telefoni biti toliko "bezeles" da se neće moći držati normalno.
Gore od toga su samo oni potencijalno savitljivi telefoni.
pa u principu omogućava manje dimenzije mobitela a veće displeja
najbolji primjer novi iphone se2
mala zvjerka, kompakt dimenzije a veći ekran, po meni lično, idealan, za razliku od trenda nosanja cigli za koje trebaju pederuše jer ne može stati u džep
Pa nije abs tako, ali eto, pa svaka aplikacija (i kretanje kroz menu) zahtjeva akrobaciju palca prema i gornjim uglovima. Malim prstom drzis telefon da ne sklizne, pa kad trebas visocije tapnuti mora saka na pola telefona, idealno da isklizne sapun. Nemam lopate jbt.
strongmen wrote: za razliku od trenda nosanja cigli za koje trebaju pederuše jer ne može stati u džep
Kod mene 6" oba tela, jos stavis case i ne mozes jednom rukom baratati. Do*urcilo je...ali jbg ko kad nema manjih ekrana (5") sada...
kako nema 5"
koje je optimalno, slažem se i upravo bezelless fazon omogućuje da se u manje kućište mobitela tipa SE ugura displej od 5" ili 5,5 u kućište dosadašnjih 5inčnih
i nije samo problem displeja kid sadašnjih cigli, nego jednostavno nezgrapnig većeg mibitela, ali eto kome ne smeta...